Webről is elérhető a Hangouts

Vértes Judit, 2015. augusztus 21. 09:24

A Hangouts most már nemcsak a Gmail oldalán érhető el, hanem önálló weboldalon keresztül is.

Új, önálló weboldalt készített a Google a Hangouts alkalmazásnak. Ez nem jelenti azt, hogy az üzenetküldő szolgáltatás kikerült volna a Gmail funkcióinak köréből, de egy újabb lehetőséget biztosít a szolgáltatás elérésére. Akkor is használhatjuk, ha épp nincs megnyitva a Gmail vagy Firefox/MS Edge böngészőt használunk, és emiatt nem tudjuk letölteni a Chrome kiterjesztését.

 

A weboldal háttere percenként változik. Egyetlen klikkeléssel választhatunk a videohívás, a hanghívás illetve az üzenetküldés közül. A Videohívás gombra kattintva a megjelenő üzenetben az alkalmazás engedélyt kér a webkamera használatára. Az „Üzenet” gombra navigálva pedig megjelenik a chat ablak. A „Telefonhívás” után megjelennek az elérhető kapcsolataink.
 


A bal felső sarokban lévő menüre kattintva elérhetőek különböző alkalmazásletöltések. Az oldal az alábbi linken érhető el: hangouts.google.com.

 

Forrás: Engadget.com

 

Kulcsszavak: Google Hangout weboldal

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SAP-vel pörgetik fel a körforgásos gazdaságot is

2023 júliusától teljesen átalakul a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer. A MOL illetékes leányvállalata az SAP rendszerét választotta a komplex szervezési, irányítási és elszámolási feladatok informatikai támogatására.

2023. június 9. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39