Magyar startup vállalkozásoknak hirdettek versenyt, a győztesek Tel-Avivban mutatkozhatnak be

MTI Sajtóadatbank, 2015. augusztus 22. 09:28

Startup vállalkozásoknak hirdetett versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége, a "BE SMART" elnevezésű megmérettetés legjobbjai Tel-Avivban, a Digital Life Design (DLD) Innovációs Fesztiválon mutatkozhatnak be.

A közalapítvány olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várja, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

 

A kiválasztás első fordulójában a jelentkezőknek egy magyar-angol nyelvű pályázatot kell elkészíteniük, a második fordulóba jutottaknak pedig néhány perces angol előadásban kell bemutatniuk a vállalkozásukat.

 

 

A jelentkezési lap a www.bvk.hu honlapon érhető el, a pályázatok benyújtásának határideje augusztus 26., éjfél.

 

A zsűri által kiválasztott három legígéretesebb startup egy-egy képviselője a DLD Innovációs Fesztiválon lehetőséget kap arra, hogy befektetőknek és szakértőknek mutathassa be innovatív vállalkozását, továbbá személyes találkozókon vehet részt, és térítésmentesen ellátogathat a fesztivál összes, csak regisztrációhoz kötött programjára is.

 

A közalapítvány közleménye szerint a fesztiválon, amelynek Tel-Aviv idén ötödik alkalommal ad otthont, több száz startup vállalkozás, kockázati befektető és vezető multinacionális high-tech vállalat is részt vesz.

 

 

 

Kulcsszavak: startup verseny

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás