A McDonald’s szerint augusztus 26-án érkezik az Android Pay az USA-ba

Czipperer Dia, 2015. augusztus 24. 16:41

Az Android Police tette közzé a McDonald’s egy friss dokumentumát, mely szerint még ebben a hónapban, augusztus 26-án érkezik az Android Pay mobilfizetési megoldás az Egyesült Államokba.

A McDonald’s egy kiszivárgott dokuemtuma árulkodik az új mobilfizetési megoldás érkezéséről. A gyorsétteremi lánc ebben arra készíti fel az alkalmazottakat, hogyan használják majd az augusztus 26-án érkező Android Pay mobilfizetési megoldást.

 

Egy éttermi dolgozó is posztolt egy fotót a Redditen, amely szintén egy hasonló dokumentumról tanúskodik. Maga a Google azonban még nem közölte a hivatalos dátumot, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az Android 6 „Marshmallowval” egy időben érkezik majd. Ennek fényében azonban furcsának tűnik az augusztusi dátum, ugyanis a vállalat egyelőre még beszélt hivatalos sajtóeseményről.

 

Mindenesetre úgy látszik, a McDonald’s a Google egyik jelentős partnere lesz ezen a téren, és az androidosok az Apple megoldásához hasonlóan könnyen fizethetnek majd mobitelefonjukkal, egyetlen érintéssel.

 

Forrás: Engadget.com

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59