Az Oracle felvásárolja a Maxymiser vállalatát

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 25. 15:28

Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Maxymiser vállalat felvásárlásáról. 

Az Oracle bekebelezi a Maxymisert. A Maxymiser felhő alapú szoftver megoldásának segítségével a marketing szakemberek képesek pontosan targetálni, perszonalizálni, és tesztelni az ügyfelek számára kínált tartalmat weboldalukon vagy mobil alkalmazásukban, ezzel segítve a vásárlók elkötelezettségét és így a bevételek növelését.  

 


A Maxymiser havonta több mint 20 millió vásárló felhasználói élményét optimalizálja olyan márkáknak, mint az Allianz, HSBC, Lufhansa, Tommy Hilfiger és Wyndham.

 
Az Oracle Marketing Cloud most már a leggyorsabban fejlődő szoftver platform a modern marketingesek világában. A Maxymiser hozzáadásával, az Oracle Marketing Cloud tovább erősíti átfogó megoldását a marketing programok menedzselése területén, az összes digitális csatornán és az egész vásárlói életcikluson keresztül.
 
Thomas Kurian az Oracle termékfejlesztési vezetőjének elmondása szerint a Maxymiser segítségével az Oracle Marketing Cloud megoldás használatával, a vállalatoknak nem kell tovább találgatniuk, hiszen pontosan tudni fogják, mit szeretnének vevőik a digitális csatornáikon és eszközeiken.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38