Új gamer fejhallgatók a Logitechtől

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 27. 17:27

A  Logitech bemutatta  legújabb gamer fejhallgatóit a Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset-et és a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset-et. A kiegészítők teljes mértékben testre szabhatóak: RGB megvilágítással, cserélhető külső borítólemezekkel és testreszabható G-gombokkal érkeznek. A Logitech Gaming Software segítségével a hangzásvilágot és kedvünk szerint alakíthatjuk, személyes hangprofilokat készíthetünk, valamint kedvenc EQ-inkat is elmenthetjük.

Kiváló hangzás

A szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzók hálószerkezetű, hibrid anyagokból készültek így biztosítva a létező legjobb (már-már audiofil) hangzást. A kedvenc zenénktől kezdve a monumentális, játékainkat aláfestő zenékig a Pro-G kristálytiszta és pontos magas és mélyhangokat, valamint durva basszust biztosít – mindazt, amit egy prémium fejhallgatótól elvárunk.

 A Logitech G633 és a G933 az első fejhallgatók, amik mind Dolby, mind pedig DTS Headphone:X surround hangzást biztosítanak a játékosok számára. A Pro-G hangsugárzók és a surround technológiák élethű térérzékelés tesznek lehetővé a játék során, akár azt is meghallhatjuk, ha az ellenség megpróbál mögénk lopakodni. A DTS Headphone:X technológia közelebb hozza a játékosokat a stúdióélményhez, akár 7.1 csatornát is támogat, számos lehetőséget kínálva a testreszabásra. A DTS Headphone:X és a Dolby komoly mozis múltja igazán egyedülálló hangzást garantál a játékosok számára.

Többplatformos támogatás és hangkeverés

A Logitech G633 és G933 mind PC-vel, mind mobil eszközökkel, mind pedig konzolokkal – PlayStation 4 és Xbox One is – működik. A Logitech G633 USB-n és analóg bemeneten keresztül is csatlakoztatható, így akár két különböző eszközből érkező jelet is mixelhetünk. A G933 emellett egy USB mix adapterrel, valamint két analóg bemenettel is rendelkezik, így akár három eszközből érkező jelet is képes egybegyúrni.

Miközben épp ellenségeinkkel küzdünk, szimultán akár egy pizzát is rendelhetünk telefonunk segítségével anélkül, hogy akár egy pillanatot is el kellene mulasztanunk az akcióból. Mindemellett a G933 a házimozinkkal (USB-n, vagy RCA kábelen keresztül) is működik, így biztosítva a tökéletes házimozi élményt.

Testreszabott programozhatóság, RGB megvilágítás

A megvilágítástól kezdve, a G-gombokon és a cserélhető külső borítólemezeken át a testreszabható hangzásig bármit állíthatunk, így a fejhallgatónkat saját ízlésünk szerint alakíthatjuk. A hangzás, a megvilágítás és a gombok programozásához csak a Logitech Gaming Software-re van szükségünk. A megvilágítás kapcsán 16.8 millió színből választhatunk, a három G-gombhoz pedig akár makrókat is rendelhetünk. Mindemellett személyes hangprofiljainkat is kialakíthatjuk, melyet el is menthetünk.

Vezetékes, vagy vezetéknélküli játék

A G633 vezetékes, míg a G933 vezetékes, vagy vezetéknélküli formában is használható. De akár a mellékelt 3.5 mm-es analóg kábelt is használhatjuk, így nem fogyasztjuk az akkumulátort sem. A vezetéknélküli USB mix adapter lehetőséget biztosít az analóg audió, illetve mobil eszközök vezetéknélküli használatára.

 Árak és elérhetőség

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset várhatóan 2015 szeptemberétől 169 Eurós, a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset várhatóan 2015 októberétől 199 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető.

Kulcsszavak: Logitech fejhallgató

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Biomasszából készült okosórával köszönti a tavaszt a Casio

Vadonatúj modellel bővül az ütésálló G-Shock márkához tartozó, sportolásra tervezett G-Squad termékcsalád kínálata. A GBD-H2000-res négy új színben érkezik meg, amelyek közös jellemzője, hogy minden eddiginél könnyebb kivitelben készülnek, ezáltal pedig kényelmesebb viseletet biztosítanak. 

2023. március 31. 15:51

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08