Új gamer fejhallgatók a Logitechtől

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 27. 17:27

A  Logitech bemutatta  legújabb gamer fejhallgatóit a Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset-et és a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset-et. A kiegészítők teljes mértékben testre szabhatóak: RGB megvilágítással, cserélhető külső borítólemezekkel és testreszabható G-gombokkal érkeznek. A Logitech Gaming Software segítségével a hangzásvilágot és kedvünk szerint alakíthatjuk, személyes hangprofilokat készíthetünk, valamint kedvenc EQ-inkat is elmenthetjük.

Kiváló hangzás

A szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzók hálószerkezetű, hibrid anyagokból készültek így biztosítva a létező legjobb (már-már audiofil) hangzást. A kedvenc zenénktől kezdve a monumentális, játékainkat aláfestő zenékig a Pro-G kristálytiszta és pontos magas és mélyhangokat, valamint durva basszust biztosít – mindazt, amit egy prémium fejhallgatótól elvárunk.

 



A Logitech G633 és a G933 az első fejhallgatók, amik mind Dolby, mind pedig DTS Headphone:X surround hangzást biztosítanak a játékosok számára. A Pro-G hangsugárzók és a surround technológiák élethű térérzékelés tesznek lehetővé a játék során, akár azt is meghallhatjuk, ha az ellenség megpróbál mögénk lopakodni. A DTS Headphone:X technológia közelebb hozza a játékosokat a stúdióélményhez, akár 7.1 csatornát is támogat, számos lehetőséget kínálva a testreszabásra. A DTS Headphone:X és a Dolby komoly mozis múltja igazán egyedülálló hangzást garantál a játékosok számára.

Többplatformos támogatás és hangkeverés

A Logitech G633 és G933 mind PC-vel, mind mobil eszközökkel, mind pedig konzolokkal – PlayStation 4 és Xbox One is – működik. A Logitech G633 USB-n és analóg bemeneten keresztül is csatlakoztatható, így akár két különböző eszközből érkező jelet is mixelhetünk. A G933 emellett egy USB mix adapterrel, valamint két analóg bemenettel is rendelkezik, így akár három eszközből érkező jelet is képes egybegyúrni.

Miközben épp ellenségeinkkel küzdünk, szimultán akár egy pizzát is rendelhetünk telefonunk segítségével anélkül, hogy akár egy pillanatot is el kellene mulasztanunk az akcióból. Mindemellett a G933 a házimozinkkal (USB-n, vagy RCA kábelen keresztül) is működik, így biztosítva a tökéletes házimozi élményt.

Testreszabott programozhatóság, RGB megvilágítás

A megvilágítástól kezdve, a G-gombokon és a cserélhető külső borítólemezeken át a testreszabható hangzásig bármit állíthatunk, így a fejhallgatónkat saját ízlésünk szerint alakíthatjuk. A hangzás, a megvilágítás és a gombok programozásához csak a Logitech Gaming Software-re van szükségünk. A megvilágítás kapcsán 16.8 millió színből választhatunk, a három G-gombhoz pedig akár makrókat is rendelhetünk. Mindemellett személyes hangprofiljainkat is kialakíthatjuk, melyet el is menthetünk.

Vezetékes, vagy vezetéknélküli játék

A G633 vezetékes, míg a G933 vezetékes, vagy vezetéknélküli formában is használható. De akár a mellékelt 3.5 mm-es analóg kábelt is használhatjuk, így nem fogyasztjuk az akkumulátort sem. A vezetéknélküli USB mix adapter lehetőséget biztosít az analóg audió, illetve mobil eszközök vezetéknélküli használatára.

 



Árak és elérhetőség

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset várhatóan 2015 szeptemberétől 169 Eurós, a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset várhatóan 2015 októberétől 199 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető.

Kulcsszavak: Logitech fejhallgató

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05