Új tag az LG bestseller Tone Ultra headset-családjában - prémium funkciók a középkategóriában

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 1. 12:45

Új taggal, az LG TONE ULTRA legfrissebb változatával (HBS-810-es modell) egészül ki az LG Electronics (LG) sztereó bluetooth headsetpalettája. A középkategória prémium szegmensét célzó HBS-810 augusztus végén kerül a boltokba az Egyesült Államokban, ezt követően pedig a legfontosabb ázsiai és európai piacokon is meg lehet majd vásárolni.

Az LG nemrégiben jelentette be, hogy a széria 2010 októberi indulása óta immár több mint 10 millió TONE bluetooth headset értékesítésén van túl.  A most bemutatott új TONE ULTRA modell számos prémium funkciót tesz elérhetővé a vásárlók szélesebb tömege számára, versenyképes ára széles körű használhatósággal és kiemelkedő hangminőséggel párosul. A TONE ULTRA HBS-800 utódaként a HBS-810 tervezését is a prémium hangélmény vezérelte. A kiemelkedő hangzás garanciája, hogy a készülék fejlesztésében az LG a világ egyik vezető audiotechnológiai specialistájával, a JBL-lel működött együtt.

A TONE ULTRA mélyhangjai erőteljesek, a középtartomány pedig gazdag, köszönhetően a Quad-Layer Speaker Technology alkalmazásának, a zenei élményt az optimalizált hangszínszabályozás teszi tökéletessé. A rugalmas, szilikonból készült füldugók teljesen kitöltik a hallójáratot, ami maximális hangszigetelést, így még tisztább zenei élményt szavatol, ráadásul kifelé sem jelent zavaró hangforrást.

Az új TONE ULTRA ezen túl számos olyan funkciót is elérhetővé tesz a középkategóriában, ami korábban kizárólag a csúcskészülékek sajátja volt. A fülhallgatók vezetékeit behúzó innovatív technológia például kizárja az összekuszálódó kábelek okozta kényelmetlenséget, a kétirányú kapcsoló pedig nemcsak könnyű hangerő-állítást, de egy mozdulattal a zeneszámokon belüli előre- vagy hátratekerést is lehetővé teszi.

 A HBS-810 áráról és elérhetőségéről a későbbiekben várhatók részletek. Az IFA 2015 látogatói az LG standján is megtekinthetik a készüléket szeptember 4. és 9. között.
 

Kulcsszavak: headset LG

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Rekordmennyiségű innovációs díjat nyert el az LG a közelgő 2024-es CES-en

Technológia és dizájnmegoldásaikért több mint 30 innovációs díjat érdemeltek ki az LG Electronics (LG) legújabb életmód-innovációi a 2024-es CES-en. A háztartási készülékek, a szórakoztatóelektronika és az üzleti megoldások kategóriákban kiosztott díjak között két Best of Innovation, azaz a kiállítás legjobb innovációinak járó díj is szerepel, amelyet az LG OLED televíziói kaptak meg.

2023. november 27. 15:58

Kopogtatnak a jövő okos háztartási gépei

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

2023. november 27. 14:26

Még masszívabb lett a Casio G-SHOCK legújabb outdoor karórája

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2023. november 25. 16:40

5 biztonsági és kényelmi funkció a maximális vezetési élményért

Az új autóktól ma már nemcsak kiváló teljesítményt és hatékonyságot várunk el, hanem azt szeretnénk, ha kényelmünket és biztonságunkat is maximálisan szolgálnák. A legújabb modellek éppen ezért számos fejlett technológiai funkcióval rendelkeznek, amelyek amellett, hogy magasabb szintre emelik a vezetés élményét, az utazást is biztonságosabbá teszik. A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója összegyűjtött 5 olyan funkciót és eszközt, amelyek ezt a célt szolgálják.

2023. november 23. 19:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04