LG Rolly: zsebben elférő teljes méretű klaviatúra

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 3. 09:29

Az LG a berlini IFA 2015 világkiállításon fogja bemutatni az iparág első szilárd, feltekerhető, vezeték nélküli és hordozható klaviatúráját. A termékkel az LG szándéka, hogy nagyobb részt hasítson ki a gyorsan növekvő mobiltartozékok piacából. Az LG Rolly billentyűzete (KBB-700) – a piacon található egyéb hordozható eszközeitől eltérően – a négy billentyűsor mentén hajlik fel, így egy könnyen hordozható „pálcává” áll össze, amely könnyedén a zsebünkbe illeszkedik , akár csak egy pénztárca.

A jól kontrasztolt billentyűzettel és a kihajtható mobil állvánnyal ellátott Rolly klaviatúrán hihetetlenül kényelmes a gépelés. A 17 milliméteres billentyűzettávolság közel olyan nagyságú, mint az átlag asztali billentyűzetek esetén mérhető 18 milliméter. Az ellenálló és tartós polikarbonátból és fekete ABS műanyagból készült billentyűzet tökéletes tapintásélményt biztosít, melyet más rugalmas szilikon eszközök nem tudnak felmutatni. Az okostelefonokat és tableteket két erős, kihajtható kar tartja egyenesen. A Rolly kihajtásával az automatikus párosítás funkció azonnal bekapcsol, mellyel könnyedén, Bluetooth 3.0-ás technológiával akár egyszerre két eszközhöz is csatlakozhat a billentyűzet. A két eszköz között egyszerűen, egy gombnyomással lehet váltani. A Rolly billentyűzetátlagos használat esetén, egyetlen ceruzaelemmel akár három hónapig is működik.

 
A Rolly billentyűzet szeptemberben debütál az Egyesült Államokban, majd ezt követően, a negyedik negyedévben Európa, Latin-Amerika és Ázsia kulcspiacain. Az árakat és elérhetőségeket a vállalat lokálisan a termék piacra dobásakor publikálja majd. Az IFA 2015 látogatói szeptember 4. és 9. között a Messe Berlin 18-as csarnokában tekinthetik meg a terméket.

 

 

Kulcsszavak: LG billentyűzet

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan találjuk meg a tökéletes monitort karácsonyra

Az ünnepi szezon már a küszöbön áll, ezért az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere elkészített egy útmutatót, amely garantáltan segít a tökéletes ajándék megtalálásában. 

2023. december 8. 19:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27