Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 6. 15:27

A Samsung Electronics bejelentette az új Samsung WW8500 AddWash mosógépét, amellyel a mosási program közben is egyszerűen hozzáadhatók a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok.

Mindenkivel előfordult már, hogy a mosás elindítása után veszi észre, hogy kimaradt egy gyerekruha, amire már másnap szükség lenne, ahogy azok a lakás különböző pontjain megbúvó törölközők és zoknik is mindenki számára ismerősek lehetnek, amelyek a heti nagymosás elindítása után kerülnek csak elő.

 A Samsung kutatásából kiderül, hogy az európai vásárlók közel 90%-ával fordult elő, hogy a program elindítása után szeretett volna további darabokat a mosáshoz adni, azonban ez a kontinensen elterjedt elöltöltős mosógépekkel nem a legegyszerűbb művelet, mivel az ajtó csak alacsony vízszint mellett nyitható, a legtöbben pedig nincsenek tisztában azzal, mi a teendő ilyenkor. A felhasználók több mint fele tart attól, hogy a víz ilyenkor kifolyik, sőt a mosógép is elromolhat.

A Samsung erre a bosszantó problémára ad egyedi és kellemetlenségektől mentes megoldást az innovatív Samsung WW8500 AddWash mosógépével.

A berendezés egy extra ajtóval rendelkezik, amely a főajtó felső részén helyezkedik el, lehetővé téve, hogy utólag tegyünk a gépbe kifelejtett vagy sürgősen tisztítandó ruhát és szükség esetén plusz mosószert vagy öblítőt, bárhol is tartson éppen a mosási program. Ez egy újabb jó példa a Samsung innovációira, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

Egyszerűen adhatunk újabb ruhákat a mosáshoz


Az új Samsung mosógépen csupán a ’Pause’ gomb megnyomására van szükség, ezt követően nyitható ki az extra ajtó, amely elég nagy ahhoz, hogy egy pulóvert vagy akár egy farmert adjunk hozzá a mosáshoz. Az öblítési fázis előtt például hozzáadhatóak a csak kézzel mosható darabok, vagy további öblítő is.

A sima kialakítású AddWash ajtót emellett minden alapvető biztonsági elemmel felszerelték, mint például a gyerekzár, amely megakadályozza, hogy a kisgyermekek véletlenül kinyissák azt.

Az okos mosógép


A Samsung WW8500 AddWash az okos funkciók egész sorával érkezik, amelyek Android és iOS alapú okostelefonokon is működnek. Ezek segítségével nem csupán a mosási program állapota ellenőrizhető, de olyan opciót is biztosít, amely az egyes mosási ciklusok kezdete előtt küld értesítést, például, ha a mosási ciklus vége felé szeretnénk hozzáadni pár kényesebb, vagy kézi mosást igénylő ruhát a mosáshoz.

Samsung technológiákkal felvértezve

A Samsung SuperSpeed  funkcióval egy normál mosást kevesebb mint egy óra alatt el tud végezni anélkül, hogy az a kiváló mosási teljesítményt befolyásolná.

A SuperSpeed ciklust a SpeedSpray technológia teszi lehetővé, amely sugárban kilőtt vízpermettel gyorsan ki tudja öblíteni a mosószert és gyorsabban tisztítja a ruhákat. A vízpermetező ezután a ruhát tiszta vízzel locsolja, amelyet egyidejűleg el is vezet.

Az ecobubble technológia levegővel és vízzel keveri elő a mosószert, majd a teljes mosógépdobot aktív hab tölti meg. Az így képzett hab negyvenszer gyorsabban járja át a textilt, mint a víz és a mosószer egyszerű elegye. Az ecobubble egyszerre biztosítja a textilek kíméletesebb kezelését és a kiváló mosási eredményt, akár hidegvízzel is, miközben energia-megtakarítást tesz lehetővé.

A Samsung AddWash Digitális Inverter motorral van ellátva, amely kiemelkedő energiahatékonyságot kínál minimális zaj és hosszabb ideig tartó működés mellett.

A Samsung WW8500 AddWash még több rugalmasságot biztosít és hatékonyabbá teszi a mosást a felhasználók számára. A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy olyan innovációkat vigyen a modern otthonokba, amelyekkel jobbá és kényelmesebbé tudja tenni az életet mindenki számára.
 

Kulcsszavak: mosógép Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39