Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 6. 15:27

A Samsung Electronics bejelentette az új Samsung WW8500 AddWash mosógépét, amellyel a mosási program közben is egyszerűen hozzáadhatók a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok.

Mindenkivel előfordult már, hogy a mosás elindítása után veszi észre, hogy kimaradt egy gyerekruha, amire már másnap szükség lenne, ahogy azok a lakás különböző pontjain megbúvó törölközők és zoknik is mindenki számára ismerősek lehetnek, amelyek a heti nagymosás elindítása után kerülnek csak elő.

 A Samsung kutatásából kiderül, hogy az európai vásárlók közel 90%-ával fordult elő, hogy a program elindítása után szeretett volna további darabokat a mosáshoz adni, azonban ez a kontinensen elterjedt elöltöltős mosógépekkel nem a legegyszerűbb művelet, mivel az ajtó csak alacsony vízszint mellett nyitható, a legtöbben pedig nincsenek tisztában azzal, mi a teendő ilyenkor. A felhasználók több mint fele tart attól, hogy a víz ilyenkor kifolyik, sőt a mosógép is elromolhat.

A Samsung erre a bosszantó problémára ad egyedi és kellemetlenségektől mentes megoldást az innovatív Samsung WW8500 AddWash mosógépével.

A berendezés egy extra ajtóval rendelkezik, amely a főajtó felső részén helyezkedik el, lehetővé téve, hogy utólag tegyünk a gépbe kifelejtett vagy sürgősen tisztítandó ruhát és szükség esetén plusz mosószert vagy öblítőt, bárhol is tartson éppen a mosási program. Ez egy újabb jó példa a Samsung innovációira, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

Egyszerűen adhatunk újabb ruhákat a mosáshoz


Az új Samsung mosógépen csupán a ’Pause’ gomb megnyomására van szükség, ezt követően nyitható ki az extra ajtó, amely elég nagy ahhoz, hogy egy pulóvert vagy akár egy farmert adjunk hozzá a mosáshoz. Az öblítési fázis előtt például hozzáadhatóak a csak kézzel mosható darabok, vagy további öblítő is.

A sima kialakítású AddWash ajtót emellett minden alapvető biztonsági elemmel felszerelték, mint például a gyerekzár, amely megakadályozza, hogy a kisgyermekek véletlenül kinyissák azt.

Az okos mosógép


A Samsung WW8500 AddWash az okos funkciók egész sorával érkezik, amelyek Android és iOS alapú okostelefonokon is működnek. Ezek segítségével nem csupán a mosási program állapota ellenőrizhető, de olyan opciót is biztosít, amely az egyes mosási ciklusok kezdete előtt küld értesítést, például, ha a mosási ciklus vége felé szeretnénk hozzáadni pár kényesebb, vagy kézi mosást igénylő ruhát a mosáshoz.

Samsung technológiákkal felvértezve

A Samsung SuperSpeed  funkcióval egy normál mosást kevesebb mint egy óra alatt el tud végezni anélkül, hogy az a kiváló mosási teljesítményt befolyásolná.

A SuperSpeed ciklust a SpeedSpray technológia teszi lehetővé, amely sugárban kilőtt vízpermettel gyorsan ki tudja öblíteni a mosószert és gyorsabban tisztítja a ruhákat. A vízpermetező ezután a ruhát tiszta vízzel locsolja, amelyet egyidejűleg el is vezet.

Az ecobubble technológia levegővel és vízzel keveri elő a mosószert, majd a teljes mosógépdobot aktív hab tölti meg. Az így képzett hab negyvenszer gyorsabban járja át a textilt, mint a víz és a mosószer egyszerű elegye. Az ecobubble egyszerre biztosítja a textilek kíméletesebb kezelését és a kiváló mosási eredményt, akár hidegvízzel is, miközben energia-megtakarítást tesz lehetővé.

A Samsung AddWash Digitális Inverter motorral van ellátva, amely kiemelkedő energiahatékonyságot kínál minimális zaj és hosszabb ideig tartó működés mellett.

A Samsung WW8500 AddWash még több rugalmasságot biztosít és hatékonyabbá teszi a mosást a felhasználók számára. A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy olyan innovációkat vigyen a modern otthonokba, amelyekkel jobbá és kényelmesebbé tudja tenni az életet mindenki számára.
 

Kulcsszavak: mosógép Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

2023. szeptember 28. 14:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Itt a Sandberg legújabb 2 az 1-ben zseblámpája és powerbankje

A Sandberg bemutatta legújabb 2 az 1-ben zseblámpáját és powerbankjét, a Survivor Torch Powerbank 5000-t. 

2023. szeptember 26. 20:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38