Mintha Steve Jobs megelevenedett volna

MTI Sajtóadatbank, 2015. szeptember 8. 17:41

Steve Wozniak, az Apple társalapítója szerint az új Steve Jobs-filmet látva olyan érzése volt, mintha maga Jobs és a többiek jelentek volna meg a filmvásznon - adta hírül a Deadline.

A mozis portál a Jobs-film hétvégi Telluride filmfesztiválos vetítése után találkozott a film szereplőivel és rendezőjével, valamint Wozniakkal. Az Apple cég társalapítója a bemutatót követő partin a rendezőt és Sorkint is dicsérte, és kiemelte a színészek rendkívül hiteles játékát.

A The New York Times arról számolt be, hogy a Michael Fassbender főszereplésével forgatott produkciót a közönség meleg fogadtatásban részesítette.

 

Steve Jobs


Danny Boyle rendező a kritikusok szerint kitűnő munkát végzett: Aaron Sorkin 200 oldalas, főleg párbeszédekre épülő forgatókönyvéből izgalmas filmet készített.

Az Indiewire.com Fassbendert és a Macintosh marketingfőnökét alakító Kate Winsletet is az idei Oscar-verseny esélyesnek nevezte.

A The Guardian és a The Chicago Tribune ugyanakkor nem állt be a lelkesedők táborába. A brit lap ugyan méltatta Fassbendert, és a Jobs-filmet Boyle utóbbi években forgatott legjobbjának nevezte, úgy vélte, Jobs érzelgősséget elkerülő ábrázolása ellenére mégiscsak az iPhone-fetisisztákhoz szól. A Tribune pedig azt kifogásolta, hogy miközben a film vizuálisan kétségtelenül szórakoztató, drámailag nem elég erős.

A Steve Jobs című életrajzi filmet az imdb.com szerint január 14-től vetítik a magyar mozik.

Kulcsszavak: mozi film Steve Jobs

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20