Samsung Galaxy S6 edge+: összefonódik a divat és technológia

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 18. 09:34

A Samsung Electronics összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note5 telefonok. A fotósorozat a technológia személyes és emocionális oldalát mutatja be Steven Klein, a népszerű divatfotós szűrőjén keresztül, aki a világszerte jól ismert Bella Hadid és Xiao Wen Ju modellekkel dolgozott együtt.

A lookbook célja, hogy az őszi trendeken keresztül mutassa be, hogy a technológia és a divat milyen jelentős hatást gyakorolnak egymásra, és ezzel mindennapi életünkre is. A kreatív koncepció megalkotásban főszerepet kaptak az új okostelefonok legfontosabb jellemzői, mint a Galaxy S6 edge+ minkét oldalon lekerekített képernyője, a Note5 kreativitást középpontba állító S-Penje, a két készülék vezeték nélküli töltési funkciói, vagy a továbbfejlesztett fotó és videó megoldásai. A Galaxy S6 edge+ ívelt képernyőjével kínál egyedülálló multimediális élményt, míg a Galaxy Note5 határtalan kreativitást és produktivitást nyújt bárhol, bármikor.

A koncepcióról, a híres divatfotós, Steven Klein elmondta: “Sokan úgy vélik, hogy a technológia személytelen, pedig valójában szorosan kötődik a személyünkhöz és az érzelmeinkhez. A modern technológia, amit a Samsung is képvisel, olyan kapcsolatot teremt az emberek közt, amelyre korábban nem volt példa. Ez a kapocs inspirált minket, hogy megmutassuk azokat az érzelmeket, amelyeket egy egyszerű üzenet, fotó, vagy telefonhívás tud kiváltani”

 Ahogy a lookbook is jól kifejezi, a divat és technológia világa még jobban összefonódtak, mint valaha. Mindkét iparág nagy hatással van egymásra, inspirálja a másikat, kölcsönösen erősítve és építve egymást. A Samsung lookbook megalkotásával is azt a régi hagyományát erősíti, amellyel közelebb hozza a technológiát és divatot innovatív az együttműködések és a divat-teremető technológia megalkotása révén.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01