A Gartner ismét a legjobbak közé választotta a Xeroxot

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 22. 11:19

A Gartner listáján ismét a legjobbnak bizonyultak a Xerox outsourcing megoldásai. A kutatás szerint a Xerox vezető szolgáltatónak számít ezen a területen.

Immár hatodik éve, megszakítás nélkül idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing megoldásai a nagyhírű kutató cég pénzügyi-és könyvelési üzleti folyamatmenedzsmentet vizsgáló globális éves felmérésben. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen, amely elismerést annak köszönhetően érdemelt ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és azokra a széleskörű nemzetközi hálózata révén a világ számtalan pontján, a legkülönbözőbb nyelveken képes gyorsan, szakszerűen és precízen reagálni.

 

A Xerox közel 20 éve menedzseli a vállalatok pénzügyi, könyvelési, beszerzési folyamatait outsourcing szolgáltatóként. Mintegy 7400 pénzügyi és könyvelő munkatárs dolgozik tíz ország 19 Xerox outsourcing központjában, amelyeken keresztül több mint 200 ügyfelet szolgálnak ki a gyártóiparban, a bankszektorban, a kiskereskedelemben, az egészségügyben és a kormányzati adminisztrációban.

 

A Xerox folyamatosan fejleszti is pénzügyi outsourcing szolgáltatásait. Többek között robot technológiai megoldásokkal szeretnék a jövőben növelni az ügyfeleik hatékonyságát, illetve megkönnyíteni a vállalati döntéshozók munkáját a pénzügyi stratégiát érintő kérdések kezelésében.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Epson 100%-ban megújuló villamosenergia használatára áll át egész Európában

A precíziós, innovatív technológiai megoldásairól híres Epson bejelentette, hogy 2050-re teljesen karbonsemlegessé és a fosszilis erőforrásoktól mentessé alakítja működését. Az elmúlt években már számos meghatározó lépést tettek ennek érdekében, melyek pozitív eredményeiről a nemrég közétett fenntarthatósági jelentésük is beszámol.

2023. december 2. 12:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04