A Gartner ismét a legjobbak közé választotta a Xeroxot

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 22. 11:19

A Gartner listáján ismét a legjobbnak bizonyultak a Xerox outsourcing megoldásai. A kutatás szerint a Xerox vezető szolgáltatónak számít ezen a területen.

Immár hatodik éve, megszakítás nélkül idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing megoldásai a nagyhírű kutató cég pénzügyi-és könyvelési üzleti folyamatmenedzsmentet vizsgáló globális éves felmérésben. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen, amely elismerést annak köszönhetően érdemelt ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és azokra a széleskörű nemzetközi hálózata révén a világ számtalan pontján, a legkülönbözőbb nyelveken képes gyorsan, szakszerűen és precízen reagálni.

 

A Xerox közel 20 éve menedzseli a vállalatok pénzügyi, könyvelési, beszerzési folyamatait outsourcing szolgáltatóként. Mintegy 7400 pénzügyi és könyvelő munkatárs dolgozik tíz ország 19 Xerox outsourcing központjában, amelyeken keresztül több mint 200 ügyfelet szolgálnak ki a gyártóiparban, a bankszektorban, a kiskereskedelemben, az egészségügyben és a kormányzati adminisztrációban.

 

A Xerox folyamatosan fejleszti is pénzügyi outsourcing szolgáltatásait. Többek között robot technológiai megoldásokkal szeretnék a jövőben növelni az ügyfeleik hatékonyságát, illetve megkönnyíteni a vállalati döntéshozók munkáját a pénzügyi stratégiát érintő kérdések kezelésében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38