A Xerox jelentősen bővíti a munkafolyamat automatizálási megoldásait

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 27. 09:53

Sikerrel debütált a chicago-i Graph Expo-n a Xerox négy új munkafolyamat automatizálási megoldása, amelyek közül a legutóbbi fejlesztés, a FreeFlow® Core Cloud elnyerte a kiállítás rangos kitüntetését a „Látnod Kell” díjat.

„A mai kiélesedő versenyhelyzetben két út áll a nyomdai vállalkozások előtt: a költségeiket csökkentik, vagy a szolgáltatásaikat bővítik. A munkafolyamatok automatizálása mindkettőt lehetővé teszi.  Ezekkel a fejlesztéseinkkel arra ösztönözzük a partnereinket, hogy eredményesebbek legyenek és növekedjen a hatékonyságuk.”- hangsúlyozta Lendvai Gyöngyi, a Xerox Magyarország Kft. nyomdaipari termékek és megoldások üzletág termékmenedzsere.


A Xerox kínálatában most két új, felhő-alapú automatizálási megoldás, a díjazott FreeFlow Core és a FreeFlow Digital Publisher is szerepel. Ezeket a vállalkozások szolgáltatott szoftverként (Saas) vehetik igénybe és ennek köszönhetően máris megszabadulnak két, a felhasználást egyébként korlátozó tényezőtől. Egyrészt a nyomdáknak nem kell IT támogatást biztosítaniuk hozzá házon belülről, mert ezt a felhő-szolgáltatást a Xerox szakemberei installálják, menedzselik és hosztolják. Másrészt megszabadulnak jelentős költségektől is, hiszen csak azért kell fizetniük, amit valóban használnak is, így nem áll fenn annak a lehetősége, hogy felesleges kiadásaik keletkezzenek.


Az új FreeFlow Core Cloud megoldás egyszerűsíti az automatizálást bármely nyomdai felhasználónál. A Xerox végzi el előzetesen a beállításokat, menedzseli a működést és tárhelyet biztosít a szolgáltatás számára. Az ügyfeleknek mindössze annyi a dolguk, hogy bejelentkezzenek és használják a munkafolyamat automatizálási rendszert. 


A papíralapú és mobilos/online anyagok elkészítésre egyaránt alkalmas FreeFlow Digital Publisher, amely egy egyedülálló, egységes munkafolyamat megoldás, mostantól két új konfigurációban is elérhető. A felhő-alapú beállítás hasonló lehetőségeket kínál, mint a helyhez kötött változat, csak szolgáltatott szoftverként (SaaS) való hozzáféréssel. Az új felhő-alapú, ePublishing beállítás pedig a digitális és mobil tartalom előállítást teszi lehetővé mindazoknak, akiknek nincs szükségük az anyagok kinyomtatására.


Áttörés a tranzakciós dokumentum-dizájnban


A FreeFlow Variable Information Suite legúj verziója (14.) jelenleg a nyomdaipar egyik legrugalmasabb és leginkább személyre szabható megoldása, amely lehetővé teszi a dizájnerek számára, hogy az eddigieknél igényesebb tranzakciós alkalmazásokat alkossanak az Adobe InDesign szoftverrel. A VI Design Express InDesign-hoz készült beépülő modul támogatja a tranzakciós adatok importálását, a dinamikus vonal-, torta- és sávdiagramokat, a dinamikus számlázási táblázatok létrehozását és a PDF és PDF/VT formátumú kimenetet.


 A FreeFlow Print Server a Windows felé mozdul


Az iGen 5 nyomdagép az első Xerox berendezés, amely Windows alapú platformot kínál a FreeFlow Print Server megoldásával. Ennek köszönhetően könnyebbé válik a nyomdai munkafolyamatok integrációja valamint az ötödik szín beállítás támogatása a legújabb iGen berendezésen.


A FreeFlow Core Cloud és a FreeFlow Digital Publisher új konfigurációi, valamint a Xerox FreeFlow VI Suite új verziója hamarosan kapható lesz világszerte. Az iGen 5 nyomdagépre kalibrált FreeFlow Print Server már szeptember végétől elérhető.
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38