Több mint egymillió okoseszközön a MinDig TV applikáció

MTI Sajtóadatbank, 2015. szeptember 30. 16:28

Több mint egymillió okoseszközre töltötték le a MinDig TV mobil alkalmazását; havonta átlagosan százezren nézik a digitális földfelszíni tévéadások egy részét mobileszközökön.

A MinDig TV applikáció élőben nézhető műsorokat kínál akár HD minőségben, az M1, M2, Duna, M4 Sport, Duna World és az euronews csatornák esetében ingyenes hozzáféréssel, tartalomtól függően nyelv választási lehetőséggel. Emellett 58 tévé- és 4 rádiócsatorna műsorújságja és folyamatosan frissülő videotéka is elérhető benne.
 

A zrt. tapasztalatai szerint az ingyenes alkalmazást használók mintegy 75 százaléka az esti órákban, 40 százalékuk pedig hétvégén veszi igénybe a szolgáltatást.

 


 

Jellemző, hogy a kiemelt sportesemények időszakában csaknem 40 százalékkal, az úgynevezett Open Window időszakban - amikor egy tartalomszolgáltató műsorfolyama egy bizonyos időszakra elérhető élőben - pedig 60 százalékkal megemelkedik az aktív felhasználók száma. Emellett eseti rendezvények - mint például az augusztus 20-i ünnepi koncertek - közvetítése esetén több ezren az alkalmazáson keresztül követik a programot - olvasható a közleményben.
 

Az Antenna Hungária beszámolt arról is, hogy az élőben elérhető csatornák közül a 2015 júliusában indult M4 Sport csatorna magasan a legnépszerűbb, ezt követi az M1 és a Duna TV.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38