A Magyar Telekom Csoport az ITU Telecom World 2015 egyik főtámogatója és kiállítója

forrás: Prím Online, 2015. október 7. 13:20

Az ITU (International Telecommunication Union, Nemzetközi Távközlési Egyesület), az ENSZ globális infokommunikációs szervezete 2015. október 12-15. között Telecom World 2015 néven Budapesten rendezi meg jubileumi világkonferenciáját és kiállítását a szervezet létrejöttének 150. évfordulója alkalmából. A rendezvény platina fokozatú szponzoraként a Magyar Telekom lesz a Telecom World 2015 megnyitó ünnepségének főtámogatója, és a Magyar Telekom Csoport önálló kiállítóstanddal is bemutatkozik  az eseményen.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki maga is a konferencia egyik előadója,  így nyilatkozott: “Megtiszteltetésnek tartjuk és büszkék vagyunk arra, hogy az ország legnagyobb távközlési szolgáltatójaként az egyik főtámogatója lehetünk a Telecom World 2015-nek, amely közel negyedszázada a legjelentősebb  nemzetközi távközlési szakmai rendezvény Magyarországon. A konferencia vezető témakörei a digitális város és a digitális otthon, valamint a KKV-k szerepe az innovációban, amelyek a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország jelenlegi fejlesztéseinek és középtávú stratégiájának is kiemelt célterületét képezik. A Telekom nagysebességű vezetékes (HSI) és mobil (4G) internethálózata és integrált szolgáltatáskínálata a lakossági és üzleti ügyfelek részére is biztosítja a csatlakozást a napjainkban formálódó új digitális világhoz, ahol az online kapcsolatok a meghatározók.” 

A telekommunikációs világkonferencia megnyitó ünnepségének egyik szónoka Kerstin Günther, a Deutsche Telekom Európai Technológiai területének vezetője, a Magyar Telekom Igazgatóságának elnöke lesz, a pódiumbeszélgetésekben pedig részt vesz a Magyar Telekom több üzleti területének vezetője is. A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös önálló kiállítóstandján olyan, már megvalósult vagy tesztelési fázisban levő digitális város és digitális otthon megoldásokat és szolgáltatásokat mutat be a látogatóknak, mint például a Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer, a forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a MobilTárca, továbbá intelligens energiamendzsment, valamint egészségügyi betegirányító és közösségi közlekedési díjfizetési megoldások.

Az ITU Telecom World 2015 programjáról a www.telecomworld.itu.int honlapon  található részletes tájékoztatás.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone telefonos és online ügyintézésre kéri az ügyfeleket

A Vodafone Magyarország a koronavírus miatt kialakult helyzetben igyekszik olyan szolgáltatásokat és digitális megoldásokat nyújtani, amelyek segítik a lakosságot, a vállalkozásokat és a hatóságot ebben a nehéz időszakban.

2020. március 27. 18:39

Arcpajzsokkal védi az egészségügyi dolgozókat a reklámügynökség

A koronavírus-járvány idején a Foto Reklámügynökség is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a frontvonalban helytálló hazai egészségügyi dolgozók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, ezért a cég arcpajzsok gyártásába kezdett. A védőfelszerelések ára éppen annyi, amivel meg tudják tartani a munkaerőjüket, de így is jóval a nemzetközi konkurencia alatt vannak. Első körben 12 ezer arcpajzsot készítenek, de ha a kereslet megkívánja, növelni fogják a darabszámot.

2020. március 27. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás