A Magyar Telekom Csoport az ITU Telecom World 2015 egyik főtámogatója és kiállítója

forrás: Prím Online, 2015. október 7. 13:20

Az ITU (International Telecommunication Union, Nemzetközi Távközlési Egyesület), az ENSZ globális infokommunikációs szervezete 2015. október 12-15. között Telecom World 2015 néven Budapesten rendezi meg jubileumi világkonferenciáját és kiállítását a szervezet létrejöttének 150. évfordulója alkalmából. A rendezvény platina fokozatú szponzoraként a Magyar Telekom lesz a Telecom World 2015 megnyitó ünnepségének főtámogatója, és a Magyar Telekom Csoport önálló kiállítóstanddal is bemutatkozik  az eseményen.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki maga is a konferencia egyik előadója,  így nyilatkozott: “Megtiszteltetésnek tartjuk és büszkék vagyunk arra, hogy az ország legnagyobb távközlési szolgáltatójaként az egyik főtámogatója lehetünk a Telecom World 2015-nek, amely közel negyedszázada a legjelentősebb  nemzetközi távközlési szakmai rendezvény Magyarországon. A konferencia vezető témakörei a digitális város és a digitális otthon, valamint a KKV-k szerepe az innovációban, amelyek a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország jelenlegi fejlesztéseinek és középtávú stratégiájának is kiemelt célterületét képezik. A Telekom nagysebességű vezetékes (HSI) és mobil (4G) internethálózata és integrált szolgáltatáskínálata a lakossági és üzleti ügyfelek részére is biztosítja a csatlakozást a napjainkban formálódó új digitális világhoz, ahol az online kapcsolatok a meghatározók.” 

A telekommunikációs világkonferencia megnyitó ünnepségének egyik szónoka Kerstin Günther, a Deutsche Telekom Európai Technológiai területének vezetője, a Magyar Telekom Igazgatóságának elnöke lesz, a pódiumbeszélgetésekben pedig részt vesz a Magyar Telekom több üzleti területének vezetője is. A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös önálló kiállítóstandján olyan, már megvalósult vagy tesztelési fázisban levő digitális város és digitális otthon megoldásokat és szolgáltatásokat mutat be a látogatóknak, mint például a Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer, a forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a MobilTárca, továbbá intelligens energiamendzsment, valamint egészségügyi betegirányító és közösségi közlekedési díjfizetési megoldások.

Az ITU Telecom World 2015 programjáról a www.telecomworld.itu.int honlapon  található részletes tájékoztatás.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27