Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungarynál

forrás: Prím Online, 2015. október 8. 10:28

2015 szeptemberétől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját. A 41 éves szakember, aki a vállalat direkt és indirekt értékesítéséért, valamint a marketingkommunikáció és termékmenedzsment területért egyaránt felelős, a Ricoh-t megelőzően a banki szoftvereket fejlesztő ApPello Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója volt.

„A Ricoh világszerte vezető márka, és nemcsak a nyomtatás területén van jelen, hanem például az oktatásban is rendkívül innovatív eszközöket és szoftvermegoldásokat kínál.  Célul tűztem ki a Magyarországon egyelőre alulreprezentált márkánknál a „fair share” elérését mind a márkaismertség, mind a piaci részesedés tekintetében. Ebben nagy segítségünkre szolgál, hogy a Ricoh Hungary az irodatechnikai és professzionális nyomdai berendezések forgalmazásán túl 2014 októbere óta kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kínál az IT disztribúciós csatornáján keresztül a mikro- és kisvállalkozások, sőt, az otthoni felhasználók részére is.”


„Terveim szerint a módszertant is magukba foglaló oktatási megoldásainkkal egyfajta evangelizációs szerepet fogunk betölteni, hogy Magyarországon a jövő generációi mind a közoktatásban, mind a vállalatoknál sokkal átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást, ezáltal (költség)hatékonyabbá téve az egész folyamatot ” – nyilatkozta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója.
 

Kulcsszavak: +céginfo CIO Ricoh-hu Ricoh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27