Éjféltől kaphatók Magyarországon is az új iPhone-ok

forrás: Prím Online, 2015. október 9. 09:30

Az Apple okostelefonja, az iPhone 6s és 6s Plus  Magyarországon is kapható immár. Az Apple csütörtök éjjeltől a budapesti Allee Bevásárlóközpontban, az amerikai számítástechnikai cég termékeit árusító iCentre boltban megkezdte két új okostelefonja hivatalos magyarországi forgalmazását.

Néhány perces sort kellett csak kivárniuk azoknak, akik Magyarországon elsőként akartak iPhone 6s és 6s Plus telefonhoz jutni. Október 8-ról 9-re virradó éjjel az iCentre Allee üzletében ugyanis rendkívüli, éjszakai nyitvatartással várták a márka legnagyobb rajongóit.

 




Az Apple még több technikai újdonságot ad a legmodernebb telefonjáhozhoz, amelynek eladásai világszerte minden eddigi csúcsot megdöntöttek, 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén.  

“Az előrendelések alapján iPhone 6s, 64GB-os, asztroszürke modell a legnépszerűbb idén, ahogy az iPhone 6-ból is ez a szín és típus volt a legkelendőbb – mondja Felker Noémi, az iCentre-Hungary Kft. Country Managere. Az érdeklődés óriási és szerencsére most még nagyobb készlettel rendelkezünk, mint a tavalyi iPhone6 premieren. A márka rajongói idén is a nagyobb kapacitású modelleket keresik, ezt igazolják az előrendelések is.”

Az iPhone 6s és iPhone 6s Plus árusítását szeptember 25-én kezdte meg az Apple 12 országban: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Hongkongban, Japánban, Új-Zélandon, Puerto Ricoban és Szingapúrban. Ezt követően, három nappal később, bejelentette, hogy az első hétvégén eladott iPhone 6s és iPhone 6s Plus modellek darabszámai minden eddigi rekordot megdöntöttek: 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén.

Október 9-én Magyarországgal együtt újabb 40 országgal bővül a lista, így év végig összesen 115 országban kezdik meg az új iPhone árusítását.

A kártyafüggetlen iPhone 6s  247.990 – 325.990 Ft, az iPhone 6s Plus ára pedig 286.900-325.990 Ft között mozog. (http://icentre.hu/categories.php?category=iPhone/iPhone-6s-Plus ) Az iCentrekben azonban bármilyen típusú használt telefont beszámítanak, ha valaki iPhonet szeretne vásárolni.

Az asztroszürke, az ezüst és az arany mellett az Apple Watch-nál megismert új színnel rukkolt elő az Apple: az iPhone 6s és 6s Plus rózsaarany színben is válsztható.

A legújabb modell technikai jellemzőiről bővebb leírást itt talál

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05