Rendszerintegrátorokkal lép együttműködésre a Xerox Magyarország

forrás: Prím Online, 2015. október 9. 16:33

Stratégiai partnerségek kialakításával szeretné tovább erősíteni a hazai piaci pozícióját a Xerox Magyarország. A vállalat a dokumentumkezelés területén az IT rendszerintegrátorokkal olyan együttműködések megkötésére törekszik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a Xerox teljes szolgáltatás-, megoldás- és eszköz portfóliója bármely hazai vállalkozás számára elérhető legyen.

A Xerox új kezdeményezése, a Projekt Partner Program azt a célt szolgálja, hogy a komplex IT szolgáltatásokat nyújtó cégek jobban megismerjék a Xerox megoldásait, berendezéseit, beleértve ebbe a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat, illetve a mobil nyomtatási megoldásokat is, amelyek ma már elengedhetetlen részei a hatékony munkaszervezésnek és az irodai folyamatok gördülékeny menedzselésének, akár távolról is.


A Xerox Magyarország a program keretében többek közt egyedi igényekre, elvárásokra szabott tréningeket, műszaki háttértámogatást, szervizgaranciát és a folyamatos innovációra épülő partnerséget biztosít a rendszerintegrátoroknak. Ezek mellett a Xerox vállalja, hogy speciális kedvezményekkel, széles körű finanszírozási lehetőségekkel, valamint a vevői visszajelzések kezelésével, menedzselésével is hozzájárul a sikeres üzletkötésekhez. Továbbá marketingtámogatást is biztosít, hogy a rendszerintegrátorok minden szükséges információt megoszthassanak a leendő ügyfelekkel.


„Romániában sikerrel debütált a Xerox Projekt Partner Program. Keleti szomszédunknál már többek között olyan rendszerintegrátorokkal dolgozunk együtt, mint a Kapsch, vagy a Novensys. Reméljük, hogy Magyarországon is hasonló eredményeket érünk el az elkövetkező évben. Rugalmasak vagyunk, és arra törekszünk, hogy olyan megoldásokat szállítsunk a hazai vállalkozásoknak a rendszerintegrátorokon keresztül is, amelyeknek köszönhetően teljes egészében megszabadíthatjuk őket a dokumentumkezelési feladatok terheitől, hogy valóban csak a saját üzleti értéket teremtő tevékenységükre koncentrálhassanak.” – hangsúlyozta Verbán János, a Xerox Magyarország stratégiai partnerekért felelős vezetője.


A Xerox a Projekt Partner Programmal arra törekszik, hogy valódi versenyelőnyt biztosítson az IT rendszerintegrátoroknak. Ennek megfelelően olyan szolgáltatások alkotják a kezdeményezés alapját, amelyek költséghatékonyak és az egyedi vevői igényeket szem előtt tartó dokumentumkezelési megoldásoknak számítanak nem csupán Magyarországon, hanem világszerte is.


A magyarországi IT rendszerintegrátorok idén októbertől kapcsolódhatnak be a Xerox Projekt Partner Programjába.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59