A Facebook leszívhatja az iPhone-ok aksiját

Czipperer Dia, 2015. október 19. 16:28

Az iOS 9-ben nem a legtökéletesebben működik az Facebook iOS alkalmazása. A közössági oldal mobilappja leszívja a telefon szufláját.

Akadnak hibák szép számmal az iOS 9-ben. Igaz, a puding próbája az éves, amit jelen esetben a felhasználóknak kell „végigkóstolni”. A legutóbbi probléma az iPhone-ok Facebook alkalmazása kapcsán jelentkezett. A legújabb, iOS 9-es rendszert használva ugyanis sokkal könnyebben merül a telefon akkumulátora, ha az appot használják.

 

A hibát egy vállalkozó, Matt Galligan fedezte fel, aki észrvetette, hogy a Facebook alkalmazás „eszi meg” a telefon élettartamának nagy részét. Hiába voltak kikpacsolva az automatikus frissítések a kérdéses alkalmazásnál, nem segített a helyzeten. A Twitteren többféle poszt, vélemény megjelent az üggyel kapcsolatban, az egyik felhasználó szerint például csak az segíthet, ha az iPhone felhasználók letörlik a Facebook appot a telefonjukról.

 

Magának a Facebooknak is többen jelezték már a prblémát. Elmondásuk szerint már észlelték a hibát, és jelenleg is dolgoznak a megoldáson. Avállalat ígéretet tett arra, hogy hamarosan javítják az üzemidő problémát a kérdéses iOS applikációban. 

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24