A Facebook leszívhatja az iPhone-ok aksiját

Czipperer Dia, 2015. október 19. 16:28

Az iOS 9-ben nem a legtökéletesebben működik az Facebook iOS alkalmazása. A közössági oldal mobilappja leszívja a telefon szufláját.

Akadnak hibák szép számmal az iOS 9-ben. Igaz, a puding próbája az éves, amit jelen esetben a felhasználóknak kell „végigkóstolni”. A legutóbbi probléma az iPhone-ok Facebook alkalmazása kapcsán jelentkezett. A legújabb, iOS 9-es rendszert használva ugyanis sokkal könnyebben merül a telefon akkumulátora, ha az appot használják.

 

A hibát egy vállalkozó, Matt Galligan fedezte fel, aki észrvetette, hogy a Facebook alkalmazás „eszi meg” a telefon élettartamának nagy részét. Hiába voltak kikpacsolva az automatikus frissítések a kérdéses alkalmazásnál, nem segített a helyzeten. A Twitteren többféle poszt, vélemény megjelent az üggyel kapcsolatban, az egyik felhasználó szerint például csak az segíthet, ha az iPhone felhasználók letörlik a Facebook appot a telefonjukról.

 

Magának a Facebooknak is többen jelezték már a prblémát. Elmondásuk szerint már észlelték a hibát, és jelenleg is dolgoznak a megoldáson. Avállalat ígéretet tett arra, hogy hamarosan javítják az üzemidő problémát a kérdéses iOS applikációban. 

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38