Letölthető az iOS 9.2 első publikus bétája

Czipperer Dia, 2015. november 1. 12:15

Az iOS 9.1 végleges verziójának megjelenése után néhány nappal az Apple kiadta az iOS 9.2-es változat első, publikus bétáját, melyet bárki letölthet, aki benne van az Apple hivatalos programjában. 

Nem sokkal azután, hogy megjelent az iOS 9.1 végleges változata, az Apple kiadta a soron következő kiadás első hivatalos verzióját. Az iOS 9.2 eddig még csak fejlesztők számára volt elérhető, azonban most, a publikus kiadás révén bárki letöltheti, aki csatlakozott az Apple beta programjához.

 

Ha valaki benne van az iOS 9.2 beta 1 programban, a 13C5055d számú frissítés elérhetővé válik eszközén, legyen szó iPhone, iPad vagy iPoad touch készülékről. Fontos azonban tudni, hogy akik az új rendszerre frissítenek, később már nem tudják visszatelepíteni eszközükre a korábbi verziót. 


Az egyik legjelentősebb újdonság a most megjelent bétában az, hogy az Apple megváltoztatta, hogy a Safari böngésző hogyan működjön együtt más, harmadik féltől származó alkalmazásokkal. A Safari View Controller ezentúl támogatja a harmadik féltől származó akcióbővítményeket, példáiul az 1Passwordöt vagy a Tweetbotot.
 


Az új szoftver emellett hibajavításokat is tartalmaz, illetve a teljesítményen is turbózott az Apple.

 

Forrás: GSMArena.com; kép: idownloadblog.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38