Microsoft roadshow: milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat?

forrás: Prím Online, 2015. november 2. 11:17

Országos roadshow-n mutatja be a Microsoft, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat, és hatékony programmal segít enyhíteni az informatikushiányt. A november 10-én induló Microsoft TechDays Budapest mellett Debrecenbe, Győrbe, Pécsre és Szegedre is ellátogat.

Az ingyenes képzéseken az előadásokat a több ezer jelentkező szakember számára az egyes technológiák legprofibb szakemberei tartják, akik évtizedes tapasztalat mellett a legnaprakészebb tudással rendelkeznek. Gál Tamás az adatközpontok specialistája a Microsoft Magyarországnál. Zombory Zoltán a Zomputer Kft. ügyvezetője, és az Office 365 szakértője, Király István pedig a Kingsol Kft. ügyvezetője és a felhő alapú szolgáltatások specialistája, mindketten a Microsoft Most Valuable Professional (MVP) programjának tagjai. Többek között ezektől a szakemberektől lehet megtanulni, hogyan érdemes felépíteni és üzemeltetni egy modern vállalat informatikai rendszerét.

 Az előadások kezdőknek és némi tapasztalattal rendelkező szakembereknek egyaránt hasznosak. A legújabb Microsoft technológiákon tanulhatók meg a rendszerek tervezésének és üzemeltetésének alapjai. A modern technológiák hatékony gyakorlati alkalmazására is példákat mutatnak az előadók. Az előadások azonnal kamatoztatható tudást adnak azoknak is, akik Microsoft környezetben és szeretnék a tudásukat felfrissíteni és kíváncsiak az új termékek képességeire.

A TechDays-en szerzett tudás tovább mélyíthető a Microsoft Virtual Academy ingyenesen elérhető online videóival, vagy akár hivatalos oktatóközpontok képzéseivel. Hivatalos Microsoft vizsgával az informatikai szakemberek minden kétséget kizáróan igazolhatják munkahelyükön, hogy naprakész tudással rendelkeznek. Az ilyen szakemberek iránt nagyobb a kereslet a munkaerőpiacon, sokkal jobb feltételekkel tudnak elhelyezkedni. A vizsga megszerzéséhez is jó alapozó tudást ad a Tech Days programsorozat, valamint a hozzá kapcsolódó online videók és tankönyv.

A roadshow november 10-én Pécsre, november 19-én Budapestre, november 25-én Szegedre, majd február 9-én Debrecenbe és február 17-én Győrbe érkezik.

 

További részletek érhetőek el a Microsoft TechDays-ről a magyar nyelvű Microsoft News Centeren.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Így támogatta a digitalizáció Varsó új ékességének felépítését

A Varso Tower, vagyis a Varsó Torony Lengyelország és az Európai Unió legmagasabb épülete, egyben a lengyel főváros legrangosabb építészeti projektje. A maga nemében egyedülálló felhőkarcoló szervesen illeszkedik abba a fejlesztési folyamatba, amelynek célja, hogy Varsót a nemzetközi üzleti élet egyik dinamikusan növekvő központjává emelje. A projekt megvalósításában meghatározó szerepe volt a digitalizációnak, így az épület nemcsak a magasságának, méreteinek, hanem az építésekor alkalmazott innovatív módszereknek köszönhetően is kiérdemli a figyelmet. A fejlesztést Európa egyik meghatározó ingatlanvállalata, a HB Reavis irányította, a kivitelezést a bécsi székhelyű PlanRadar Magyarországon is elérhető szoftvere támogatta.

2023. szeptember 27. 09:55

Műszaki kerámia és tiszta szilikon nyomtatás a Formlabs SLA nyomtatóival

Mostanra tárgyak ezrei készülnek naponta 3D nyomtatással, amelyhez kapcsolódóan rengeteg forrást fektettek az elmúlt évek során az ezeket előállító berendezések folyamatos fejlesztésébe. Azonban ez csak az egyenlet egyik oldala, az ipari felhasználást célzó gyártók a 3D nyomtatók mellett az alapanyagok fejlesztésébe is folyamatosan invesztálnak. A Formlabs éppen most újabb két termékkel, alumínium-oxid kerámiával és 100% tisztaságú szilikonnal bővítette már 40-nél is többféle nyomtatható műgyantát számláló SLA alapanyag-kínálatát. És ez nem minden!

2023. szeptember 26. 18:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59