Microsoft roadshow: milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat?

forrás: Prím Online, 2015. november 2. 11:17

Országos roadshow-n mutatja be a Microsoft, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat, és hatékony programmal segít enyhíteni az informatikushiányt. A november 10-én induló Microsoft TechDays Budapest mellett Debrecenbe, Győrbe, Pécsre és Szegedre is ellátogat.

Az ingyenes képzéseken az előadásokat a több ezer jelentkező szakember számára az egyes technológiák legprofibb szakemberei tartják, akik évtizedes tapasztalat mellett a legnaprakészebb tudással rendelkeznek. Gál Tamás az adatközpontok specialistája a Microsoft Magyarországnál. Zombory Zoltán a Zomputer Kft. ügyvezetője, és az Office 365 szakértője, Király István pedig a Kingsol Kft. ügyvezetője és a felhő alapú szolgáltatások specialistája, mindketten a Microsoft Most Valuable Professional (MVP) programjának tagjai. Többek között ezektől a szakemberektől lehet megtanulni, hogyan érdemes felépíteni és üzemeltetni egy modern vállalat informatikai rendszerét.

 Az előadások kezdőknek és némi tapasztalattal rendelkező szakembereknek egyaránt hasznosak. A legújabb Microsoft technológiákon tanulhatók meg a rendszerek tervezésének és üzemeltetésének alapjai. A modern technológiák hatékony gyakorlati alkalmazására is példákat mutatnak az előadók. Az előadások azonnal kamatoztatható tudást adnak azoknak is, akik Microsoft környezetben és szeretnék a tudásukat felfrissíteni és kíváncsiak az új termékek képességeire.

A TechDays-en szerzett tudás tovább mélyíthető a Microsoft Virtual Academy ingyenesen elérhető online videóival, vagy akár hivatalos oktatóközpontok képzéseivel. Hivatalos Microsoft vizsgával az informatikai szakemberek minden kétséget kizáróan igazolhatják munkahelyükön, hogy naprakész tudással rendelkeznek. Az ilyen szakemberek iránt nagyobb a kereslet a munkaerőpiacon, sokkal jobb feltételekkel tudnak elhelyezkedni. A vizsga megszerzéséhez is jó alapozó tudást ad a Tech Days programsorozat, valamint a hozzá kapcsolódó online videók és tankönyv.

A roadshow november 10-én Pécsre, november 19-én Budapestre, november 25-én Szegedre, majd február 9-én Debrecenbe és február 17-én Győrbe érkezik.

 

További részletek érhetőek el a Microsoft TechDays-ről a magyar nyelvű Microsoft News Centeren.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone nemzetközi kutatást publikált a vállalkozások jövőjéről

11 országban, összesen több mint 2500 különböző típusú és méretű vállalkozás bevonásával vizsgálta a jövőre felkészült vállalkozások jellemzőit – többek között ellenálló- és alkalmazkodóképességüket – a London School of Economics (LSE) kutatóintézet a Vodafone megbízásából. A kutatás rámutatott: világszerte emelkedik az ún. „jövőre felkészült” (Fit For The Future – FFTF) vállalkozások száma. Ezek a vállalkozások hatékonyabban kezelik a jövő kihívásait, jobban helytállnak a fokozott versenyhelyzetben, nyitottak a digitális megoldásokra, fontos számukra a fenntartható működés, továbbá időben lekövetik a változó munkavállalói elvárásokat, valamint a növekvő és egyre szélesebb fogyasztói igényeket. 

2021. december 4. 17:50

Teams Essentials: egyszerűen használható kollaborációs platform kisvállalkozásoknak

Decembertől már elérhető lesz az új Microsoft alkalmazás, a Teams Essentials. A működtetéséhez még csak Office csomagra sem lesz szükség és egy Microsoft Accounton keresztül megvásárolható lesz. Az alkalmazás a Teams legfontosabb funkciót kínálja különösen kedvező áron a néhány főt, legfeljebb 50 embert foglalkoztató kisvállalkozásoknak. A Microsoft egy egyszerűen használható kommunikációs és kollaborációs eszközt ad ezzel a kkv-k kezébe.

2021. december 4. 13:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59