Big Data elemzéssel megelőzhetők a hálózati problémák

forrás: Prím Online, 2015. november 4. 15:36

Az Ericsson Big Data-elemzéssel bővítette megelőző támogatási szolgáltatását, ezzel segít az üzemeltetőknek új hálózati információk megismerésében, valamint a problémák és a fenyegető hálózati incidensek okainak előrejelzésében. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók megfelelő időben korrekciókat alkalmazva elkerüljék azt, hogy a problémák az előfizetők számára érzékelhetővé váljanak, valamint segít abban, hogy az üzemeltetők reaktív helyett proaktív módon üzemeltessék a hálózatokat.

Staffan Pehrson, az Ericsson Támogatási és optimalizálási részlegének a hálózatok bevezetéséért felelős alelnöke elmondta: „Megelőző támogatási szolgáltatásunk az évek során segített az üzemeltetőknek javítani a hálózatuk minőségét és működési hatékonyságukat. Mostantól a Big Data elemzés hatékonyságát a globális hálózati tapasztalatainkkal egyesítve még több információt nyújthatunk a fenyegető hálózati eseményekről, amelyek a manuális elemzések számára nem mindig láthatók, és segíthetünk elkerülni az üzletet érintő problémákat.”

 


A hálózati és külső adatok tengeréből bányászott adatokkal az Ericsson szakmai felkészültsége és algoritmikus tanulási modellek alapján olyan hasznos ajánlásokat nyújt, amelyek megfelelnek az üzemeltetők üzleti prioritásainak. Az Ericsson megelőző támogatása a hálózati szaktudást és az üzemeltetői hálózatok részletes ismeretét a Big Data elemzés hatékonyságával kombinálja az incidenskezelés magasabb szintre emeléséhez.

Kulcsszavak: hálózat big data Ericsson

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38