LG Wine Smart: okostelefonos funkciók kinyitható formában

forrás: Prím Online, 2015. november 5. 14:28

Kifejezetten az összecsukható, azaz flip telefonformát kedvelőknek tervezték az LG Electronics (LG) legújabb hibrid okostelefonját. A koreai piacon eredetileg LG Gentle néven bemutatott készülék LG Wine Smart néven érhető el Magyarországon.

A Wine Smart okostelefon a flip telefonok kedvelt formáját ötvözi a könnyen használható érintőképernyővel, az okostelefonok kapcsolódási módjaival és készenléti idejével. A Koreában tavaly bemutatott Wine Smart pozitív fogadtatása után az LG legújabb modelljét fejlett multimédiás funkciókkal tökéletesítette, gördülékennyé téve az átállást a hagyományos, nyomógombos telefonokról az okostelefonokra.

 Az új LG Wine Smart Android Lollipop 5.1.1. operációs rendszerén a legfrissebb alkalmazások is problémamentesen futnak. A készülék 3x4, nagyméretű nyomógombból álló numerikus billentyűzete jelentősen megkönnyíti az üzenetírást, a kiemelt funkcióbillentyűk pedig olyan gyakran használt alkalmazások azonnali elérését teszik lehetővé, mint a tárcsázó felület, a telefonkönyv, az üzenetírás vagy a fényképezőgép. A készülék kezdőképernyőjén az átlagosnál nagyobb ikonok 3x3-as elrendezése is a könnyebb átláthatóságot segíti a 3,2 collos HVGA kijelző segítségével.

A Wine Smart az LG Safety Care biztonsági szolgáltatását is tartalmazza, így vészhelyzet esetén automatikus jelzéseket és valósidejű helymeghatározást küldhet az előzetesen kiválasztott ismerősöknek, elősegítve az azonnal segítségnyújtást.

„Az LG Wine Smarttal egy olyan okostelefont kívántunk létrehozni, amelyet a flip telefonok kedvelői is örömmel fogadnak”
– mondta Cho Juno, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója „A felhasználók így nem maradnak ki az okostelefon-forradalomból csak azért, mert kedvenc formájukhoz ragaszkodnak. Az LG Wine Smarttal immár nekik sem kell kompromisszumot kötniük” – tette hozzá.

AZ LG Wine Smart készüléke már elérhető a Telekom kínálatában, illetve kártyafüggetlenül burgundi (bordó) és kék színben.

Főbb paraméterek:

 

 •     Processzor: 1,1 GHz Quad-Core
 •     Kijelző: 3,2 coll HVGA 320x 480
 •     Memória: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
 •     Kamera: Hátlapi 3MP / Előlapi VGA
 •     Akkumulátor: 1700 mAh (cserélhető)
 •     Operációs rendszer: Android 5.1.1 Lollipop
 •     Méret: 117,7 x 58,7 x 16,6mm
 •     Súly: 143 g
 •     Hálózat: 4G LTE / HSPA+ 42 Mbps (3G)
 •     Adatátvitel: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 •     Szín: burgundi (bordó) / sötétkék
 •  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04