iPad Pro a Telekomnál

forrás: Prím Online, 2015. november 15. 08:30

A Telekom november 17-én kezdi meg az új, WiFi és mobilinternetes hálózati kapcsolattal is használható iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a Telekom honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben lesz megvásárolható.

Az iPad Pro készülékek, amelyekkel az ügyfelek csatlakozhatnak a Telekom országos lefedettségű 4G hálózatára,  többféle kedvező konstrukcióban is elérhetőek lesznek. Az árakról és különféle konstrukciókról jövő keddtől lehet tájékozódni a Telekom honlapján.

Az eddigi iOS készülékeknél nagyobb méretű iPad Pro ragyogó, 305,7 mm hosszú és 5,6 millió pixel felbontású retina kijelzővel érkezik. Az új 64-bit A9X chip révén teljesítménye hatalmas, a legtöbb hordozható PC-vel felveszi a versenyt. Vékony, könnyű és akkumulátora révén egész napos rendelkezésre állást, akár 10 órás használati időt is biztosít – amit a felhasználók már el is várnak egy iPadtől.

 A Telekom az Apple Pencil terméket is kínálja az iPad Prohoz, amely sokkal gördülékenyebbé és természetesebbé teszi a rajzok és vázlatok készítését, és hihetetlen pontosságot biztosít olyan alkalmazásoknál, mint például a szépművészeti illusztrációk vagy a részletes 3D tervezés. Az Apple Pencilben található beépített Lightning csatlakozó megkönnyíti és gyorsabbá teszi az eszközökkel történő összepárosítást, illetve a töltést.

Kijelölt üzletek listája:

- Allee Telekom üzlet
- Debrecen Telekom üzlet
- Győr Telekom üzlet 
- Pécs Telekom üzlet 
- Szeged Árkád Telekom üzlet
- Westend Telekom üzlet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46