A távmunkát segítő fejlesztések a magyar Xeroxnál

forrás: Prím Online, 2015. november 16. 08:33

Öt új dokumentumkezelő megoldást fejlesztett ki a Xerox annak érdekében, hogy a távmunkában dolgozók még egyszerűbben és könnyebben kapcsolódhassanak be az irodai munkafolyamatokba. Ezek segítségével a munkatársak mobiljukról biztonságosan küldhetik, vagy oszthatják meg a felhőben a dokumentumaikat, illetve nyomtathatják ki azokat bármilyen nyomtatón, vagy multifunkciós berendezésen.

„A távoli munkavégzés során fontos, hogy a munkavállalók ne érezzék a hátrányát annak, hogy nem tudják elérni az irodában használt erőforrásaikat, mint a vállalati nyomtató vagy felhő alapú tárolók. Ennek a leküzdésében segítenek a Xerox új, könnyen használható, mobil munkavégzést segítő alkalmazásai” – hangsúlyozta Vékony Tibor, a Xerox Magyarország irodai termékekért és szolgáltatásokért felelős termékmenedzsere.


Az innovatív megoldások egyike a Xerox Mobile Print Cloud v3.0 alkalmazás. Ezt ellátták a “@PrintByXerox” programmal, amely megkönnyíti a biztonságos mobil nyomtatást bármely Xerox hálózati multifunkciós berendezésről. A Mobile Print Cloud v3.0 ugyanis lehetővé teszi azt, hogy a dolgozó egy dedikált, @PrintByXerox.com kiterjesztésű email címre elküldje, és arról biztonságosan kinyomtathassa az adott dokumentumot a legközelebbi, céges hálózatba kötött multifunkciós nyomtatón keresztül.


A másik újdonság, az Apple Airprint-tel is integrálható Xerox Mobile Print Solution, amelynek köszönhetően a munkavállalók bármely, hálózatba kötött, gyártótól független nyomtatón kinyomtathatják a mobilról átküldött dokumentumaikat.


A munkaerő mobilizálását szolgálja a Xerox harmadik újítása is. A Xerox Wireless Print Solutions Adapter vezeték nélküli és mobil nyomtatási lehetőséggel bővíti azoknak a nyomtatóknak, multifunkciós berendezéseknek a képességeit, amelyek ezekkel korábban nem rendelkeztek. A256 bites titkosítással rendelkező, a fejlett vezeték nélküli biztonsági megoldásokkal felvértezett zsebméretű adapter egyszerűen illeszthető a nyomtatási eszközökhöz, illetve gond nélkül integrálható a Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, NFC tap-to-pair és az Apple AirPrint megoldásokhoz.


A negyedik innováció egy bővítés. A Xerox Mobile Link App. mostantól androidos és iOS készülékekre is telepíthető és ezzel még több lehetőség nyílik a felhőben való munkára. Rendkívül széles az alkalmazás felhasználhatósága. Például az értékesítők egy gombnyomással intézhetik a kintlévőségek menedzselését, miután a lefotózott számlát az applikáció segítségével azonnal elküldhetik az követeléskezelő osztálynak, ahol azonnal nekiláthatnak a feldolgozásának, miközben erről értesítést kap e-mailben az illetékes menedzser és a számla másolatban is megjelenik a cég Dropbox fiókjában.


Végezetül az ötödik friss fejlesztés a PrintSafe szoftver, amely a biztonságos nyomtatást támogatja a multifunkciós berendezéseken. Funkciója, hogy a nyomtatóra elküldött dokumentumot addig nem engedi kinyomtatni, amíg az arra jogosult személy engedélyt nem ad rá. A megoldásnak egyik előnye, hogy számos multifunkciós berendezésre telepíthető, azaz nem kizárólag Xerox gépeknél használható, továbbá bármilyen eszközről, bárhonnan képes kezelni a dokumentumok nyomtatását és a legtöbb kártyaolvasóval kompatibilis.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új területeken hódít a különleges magyar fejlesztés

Disztribútori szerződést kötött a magyarországi székhelyű i4p és az adriai régióban tevékenykedő, szlovén székhelyű REAL security vállalat. A megállapodás értelmében 2020-tól a Real security forgalmazza az i4p termékeit, köztük a piacon egyedülállóan magas szintű biztonságot kínáló Trident HSM-et Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2020. február 28. 09:22

Ismét elismerik a legjobb fenntarthatósági kezdeményezéseket

Az idén is díjazza a legjobb fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezéseket az E.ON a nemzetközi Energy Globe verseny magyarországi fordulóján. Április 6-ig hat kategóriában jelentkezhetnek ötleteikkel a pályázók. Magánszemélyektől kezdve szervezeteken, vállalatokon át az önkormányzatokig bárki beküldheti a környezet- és energiatudatos szemléletformálást célzó pályázatát a versenyre. Az E.ON Energy Globe az energiavilág „Oscar-díja”, 187 országban tartanak hasonló versenyeket. A legjobb ötleteket milliós nyereményekkel díjazzák.

2020. február 27. 13:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás