A távmunkát segítő fejlesztések a magyar Xeroxnál

forrás: Prím Online, 2015. november 16. 08:33

Öt új dokumentumkezelő megoldást fejlesztett ki a Xerox annak érdekében, hogy a távmunkában dolgozók még egyszerűbben és könnyebben kapcsolódhassanak be az irodai munkafolyamatokba. Ezek segítségével a munkatársak mobiljukról biztonságosan küldhetik, vagy oszthatják meg a felhőben a dokumentumaikat, illetve nyomtathatják ki azokat bármilyen nyomtatón, vagy multifunkciós berendezésen.

„A távoli munkavégzés során fontos, hogy a munkavállalók ne érezzék a hátrányát annak, hogy nem tudják elérni az irodában használt erőforrásaikat, mint a vállalati nyomtató vagy felhő alapú tárolók. Ennek a leküzdésében segítenek a Xerox új, könnyen használható, mobil munkavégzést segítő alkalmazásai” – hangsúlyozta Vékony Tibor, a Xerox Magyarország irodai termékekért és szolgáltatásokért felelős termékmenedzsere.


Az innovatív megoldások egyike a Xerox Mobile Print Cloud v3.0 alkalmazás. Ezt ellátták a “@PrintByXerox” programmal, amely megkönnyíti a biztonságos mobil nyomtatást bármely Xerox hálózati multifunkciós berendezésről. A Mobile Print Cloud v3.0 ugyanis lehetővé teszi azt, hogy a dolgozó egy dedikált, @PrintByXerox.com kiterjesztésű email címre elküldje, és arról biztonságosan kinyomtathassa az adott dokumentumot a legközelebbi, céges hálózatba kötött multifunkciós nyomtatón keresztül.


A másik újdonság, az Apple Airprint-tel is integrálható Xerox Mobile Print Solution, amelynek köszönhetően a munkavállalók bármely, hálózatba kötött, gyártótól független nyomtatón kinyomtathatják a mobilról átküldött dokumentumaikat.


A munkaerő mobilizálását szolgálja a Xerox harmadik újítása is. A Xerox Wireless Print Solutions Adapter vezeték nélküli és mobil nyomtatási lehetőséggel bővíti azoknak a nyomtatóknak, multifunkciós berendezéseknek a képességeit, amelyek ezekkel korábban nem rendelkeztek. A256 bites titkosítással rendelkező, a fejlett vezeték nélküli biztonsági megoldásokkal felvértezett zsebméretű adapter egyszerűen illeszthető a nyomtatási eszközökhöz, illetve gond nélkül integrálható a Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, NFC tap-to-pair és az Apple AirPrint megoldásokhoz.


A negyedik innováció egy bővítés. A Xerox Mobile Link App. mostantól androidos és iOS készülékekre is telepíthető és ezzel még több lehetőség nyílik a felhőben való munkára. Rendkívül széles az alkalmazás felhasználhatósága. Például az értékesítők egy gombnyomással intézhetik a kintlévőségek menedzselését, miután a lefotózott számlát az applikáció segítségével azonnal elküldhetik az követeléskezelő osztálynak, ahol azonnal nekiláthatnak a feldolgozásának, miközben erről értesítést kap e-mailben az illetékes menedzser és a számla másolatban is megjelenik a cég Dropbox fiókjában.


Végezetül az ötödik friss fejlesztés a PrintSafe szoftver, amely a biztonságos nyomtatást támogatja a multifunkciós berendezéseken. Funkciója, hogy a nyomtatóra elküldött dokumentumot addig nem engedi kinyomtatni, amíg az arra jogosult személy engedélyt nem ad rá. A megoldásnak egyik előnye, hogy számos multifunkciós berendezésre telepíthető, azaz nem kizárólag Xerox gépeknél használható, továbbá bármilyen eszközről, bárhonnan képes kezelni a dokumentumok nyomtatását és a legtöbb kártyaolvasóval kompatibilis.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosplázák és jövőtudatos épületek

Közép-Kelet-Európában 2019 és 2020 között 4.4 millió négyzetméternyi új pláza átadása várható, amelyek okos megoldásokkal, modern designnal és növekvő méretű közösségi terek kialakításával válaszolnak a 21. századi kereskedelem kihívásaira. A CEE régió kiemelt plázáinak példáin nyomon követhetjük az elmúlt 2-3 év legfontosabb változásait: a tallini T1, a budapesti Etele Plaza és a belgrádi Big Fashion bevásárlóközpontok építészeti megoldásai és egyedi szolgáltatásai új fejezetet nyitnak a régió plázáinak történetében.

2019. október 16. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás