Csernus doktor kiszállt az online társkereső bizniszből

forrás: Prím Online, 2015. december 2. 10:23

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, melyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

„Másfél év alatt 80 ezer regisztrált tagot értünk el a Feelingfinderrel, amit nevezzünk nyugodtan sikernek – eleveníti fel dr. Csernus Imre a történteket. Ezt a felhasználói bázist a weboldallal együtt vette át tőlünk a legnagyobb hazai online társkereső portfóliót üzemeltető cég, akikkel szemben volt egy fontos elvárásunk: az új oldal szellemiségében kövesse a régit, mert nem akartuk, hogy egy újabb tucat társkeresővé váljon az általunk felépített website.”

 



A Feelingfinder az előző hónapok során teljesen megújult, a napokban indult el az új oldal, ami immár VagyokNeked.hu néven üzemel tovább és a tudományos társkeresés mellett teszi le a voksát.

„Újragondoltuk a koncepciót és a társkeresés lett az elsődleges fókusz, ami a korábbi oldalon még csak egy elemként szerepelt a sok közül – folytatta Weiler Péter, az oldalt megvásárló cég vezérigazgatója. „Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu mottója, ami bemutatja egyben a működését is: a társkereső kitölt egy párkapcsolati tesztet, majd egy kifinomult algoritmus ajánl hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket egymásnak. Hiszünk abban, hogy két hasonlóan gondolkozó ember könnyebben egymásra talál és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képes.”

 

Fotó: nlcafe.hu

Kulcsszavak: onlineszolg társkereső

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05