IDC: Vezető szolgáltató a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. december 3. 14:33

Az IDC legfrissebb MarketScape riportja alapján a vezető menedzselt munkafolyamat szolgáltató a Xerox

A neves kutatócég, az IDC a legfrissebb, Amerikában kiadott MarketScape felmérésében a Xerox-ot vezető menedzselt munkafolyamat szolgáltatóként nevezte meg, amely a piacon egyedüliként kizárólag erre a területre összpontosító, önálló üzletágán keresztül szolgálja ki az ügyfeleit.


Az IDC azt vizsgálta a felmérésében, hogy a Menedzselt Munkafolyamat Szolgáltatási piacon a cégek milyen automatizálási és optimalizálási megoldásokkal segítik ügyfeleik egyre intenzívebbé váló dokumentumkezelő – és üzleti folyamatait.


Megállapításuk szerint a Xerox munkafolyamat automatizálási megoldása segít elkerülni azt, hogy bármilyen fennakadás legyen a dokumentumkezelési feladatok végrehajtásában. Továbbá támogatja a különböző szakterületek közti együttműködést, többek között a nemrégiben bemutatott munkafolyamat automatizálási megoldásaival, amelyeket kifejezetten a biztosítási cégek és HR osztályok, azaz két olyan terület számára fejlesztett ki, ahol a munkafolyamatok jelentős adatkezeléssel járnak. Emellett a napokban bejelentett Xerox Digital Alternatives révén a dolgozók egyéni produktivitása, munkájuk hatékonysága is jelentősen növelhető. Ugyanis a munkavállalók időt, energiát spórolva, a felesleges manuális folyamatokat elhagyva szerkeszthetik, formálhatják, illetve oszthatják meg, vagy tárolhatják el biztonságosan az dokumentumaikat.


A felmérés kiemeli azt is, hogy a Xerox az egyetlen a piaci szereplők közül, amely önálló szervezetet épített fel a munkafolyamat automatizálási szolgáltatások biztosítására. A vállalatnál 2014-ben alapították meg a Munkafolyamat Automatizálási Szolgáltatások üzletágat, amely szorosan együttműködik a Xerox dokumentum outsourcinggal foglalkozó, - beleértve mind a menedzselt (MPS), mind a centralizált nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó kollégákat – valamint a cég üzleti folyamat outsoucing (BPO) tevékenységét ellátó csapattal.


Az IDC jelentése kitér arra, hogy a Xerox erősségei közzé tartozik ezen a területen az is, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtanak a menedzselt nyomtatási szolgáltatásoktól kezdve a munkafolyamat automatizáláson át az üzleti folyamatok kiszervezéséig, illetve a konzultációs/szakmai szolgáltatásoktól a teljes körű outsource megoldásokig. Szintén a vállalat előnyei közé tartozik az is, hogy a szolgáltatásait széleskörű szoftveres és más technológiai megoldások támogatják, valamint képesek arra, hogy világszerte azonos színvonalon biztosítsák szerteágazó szolgáltatásaikat multinacionális ügyfeleiknek.


 

Kulcsszavak: Xerox +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR bejelentette új márkastratégiáját

A Honor nemzetközi technológiai márka ismertette új márkastratégiáját, melyet az idei évtől kezdődően már önálló vállalatként vezet be. A bejelentésen George Zhao, a Honor Device Co. Ltd. vezérigazgatója az új szlogenről is lerántotta a leplet. A vállalat célja, hogy innovatív, magas minőségű és megbízható termékeken keresztül ikonikus technológiai márkává váljon. Ezt az elhatározást erősíti a „Go Beyond” szlogen.

2021. január 23. 13:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás