Új multifunkcionális készülékek a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2015. december 6. 15:17

A Samsung bemutatta új, multifunkcionális nyomtató családját. A MultiXpress X3280/K3300 szériával a vállalat tovább növeli termékpalettáját az A3-as multifunkcionális nyomtatók piacán. 

Új nyomtatókkal rukkolt elő a Samsung. A felső-középkategóriás felszereltségű színes MultiXpress X3280 és K3300 mono nyomtatók elsősorban a kis- és középvállalatok igényeire lettek szabva. Az X3280 28, míg a K3300 percenként 30 oldal kinyomtatására képes, mindkét készülék maximum havi terhelhetősége eléri a 80 000 oldalt, amely garantálja a nyomtatók magas élettartamát. 

 

David Song SW, a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának vezető alelnöke szerint a nyomtatók kialakításánál céljuk volt, hogy kiváló minőségű, kompakt és praktikus alternatívát nyújtsanak vásárlók számára. A MultiXpress 3 sorozat piaci bevezetése összhangban van azzal a célkitűzésükkel, hogy a kis- és középvállalkozásokat olyan eszközökkel lássák el, amelyek nem csak tartósak és biztonságosak, de gazdaságosak is, mindemellett kimagasló teljesítményt és minőséget nyújtanak.

 

A MultiXpress X3280/K3300 készülékek további fontos jellemzője a magas színvonalú grafikai paraméterük. A 9600 x 600 dpi felbontás és a Samsung egyedülálló megjelenítési technológiájának köszönhetően a nyomtatott képek különösen élesek és élénkek lesznek. A készülék szkenner funkciója is kimagaslóan nagy teljesítményű, képes 45 oldalt beolvasni percenként, ami nagyban javíthatja egy iroda hatékonyságát.

 

A beépített funkciók és egyedi megoldások nagyobb biztonságot és mobilitást kínálnak a felhasználók számára. A sorozat támogatja a különböző driver nélküli mobil és felhő alapú nyomtatási megoldásokat, úgy, mint a kényelmes azonosítást a rendszeren belül, valamint a világon elsőként nyomtatási parancsok indítását mobilról, NFC technológia használatával.   

 

 

A MultiXpress X3280/K3300 készülékek a következő fontos tulajdonságokkal bírnak:

 

  • Magas minőségű grafikai funkció:

 

A nagy, 9600 x 600 dpi-s felbontás és a ReCP technológia által lehetővé válik a különösen éles és élénk színű dokumentumok nyomtatása

 

  • Változatos mobil / felhő alapú nyomtatási lehetőségek:

 

A különböző, meghajtó nélküli mobil és felhő alapú nyomtatási lehetőségek, mint például a Google Cloud Print, AirPrint, Mopro nyomtatási szolgáltatás és a Samsung Cloud Print támogatása

 

  • Vállalati szintű biztonság:

 

A titkosított dokumentumok biztonságos beazonosítása, beleértve a felhasználói PIN kód megadását és NFC technológiára épülő vezeték nélküli nyomtatást is.

 

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50