Új Fujitsu PRIMERGY rendszerek: költséghatékony megoldás kkv-k számára

forrás: Prím Online, 2015. december 7. 13:20

A Fujitsu adatközpont-megoldásai a nagyméretű adatközpontok, fiókirodák és a kis- és középvállalatok millióinak igényeire reagálnak. A szabványos szerverekből álló FUJITSU PRIMERGY termékcsalád tagjai jól működnek a KKV-k IT architektúrájának részeként – az adatközpontban éppúgy, mint egy nagy forgalmú orvosi rendelő háttérirodájában, vagy akár egy kiállítóteremben. Az új DDR4 memóriatechnológia még nagyobb számítási teljesítményt nyújt alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

PRIMERGY TX1320 M2: optimális, rendkívül kompakt és halk szerver

Az üzletekben és a kiállítótermekben a kompakt és halk FUJITSU PRIMERGY TX1320 M2 szerver a pult alatt diszkréten meghúzódva, magas rendelkezésre állási szinten biztosít skálázható teljesítményt, ami távolról, akár a cégközpontból is felügyelhető. A rendkívüli kompakt szerver kiváló választás a jogszabályok által szigorúan szabályozott környezetekben, pl. orvosi rendelőkben, ügyvédi irodákban vagy pénzügyi szolgáltatóknál. Kis méretét meghazudtolva a PRIMERGY TX1320 M2 az Intel Xeon E3 processzorcsalád teljesítményét nyújtja, és akár hat menet közben cserélhető lemezzel vagy opcionális mentési eszközzel (RDX drive) is kiegészíthető.

 PRIMERGY TX1330 M2: maximális bővíthetőség és tökéletes ár-teljesítmény arány

A FUJITSU PRIMERGY TX1330 M2 egy igen jól bővíthető, már közepes szintű szerver KKV-k vagy fiókirodák számára. Intel Xeon E3 processzorokkal dolgozik, bővítése a menet közben cserélhető lemezeknek köszönhetően rendkívül egyszerű. Magas szintű rendelkezésre állásáról és stresszmentes üzemeltetéséről többféle RAID-vezérlő és opcionális redundáns tápegységek gondoskodnak. A régebbi PCI adapter kártyák támogatása folytán a PRIMERGY TX1330 M2 optimális rendszer speciális megoldásokhoz, pl. telefonos és biztonsági rendszerekhez. A 24db lemezig és 64GB RAM-ig bővíthető szerver kiválóan teljesíthet kisebb virtualizációs projektekben is, ahol szintén fontos a redundáns tápellátás és ventillátorok megléte.

PRIMERGY RX1330 M2: gazdag funkcionalitás – pl. a legújabb DDR4 memória – egy rack-egységben

A FUJITSU PRIMERGY RX1330 M2 kis költségvetésből is konkrét igényekre szabottan, rugalmasan méretezhető egyfoglalatos rackszerver. Javasolt használati területei a fájlkiszolgálás, az infrastruktúra és kommunikációs alkalmazások támogatása. 1U méretű rackszerver 64 GB RAM max. memóriával, 1-3 PCIe bővítőhellyel és max. tíz merevlemez-meghajtóval, amelyből egyedi konfigurációk alakíthatók ki sokféle opcionális jellemzővel, pl. üzem közben cserélhető tápegységekkel, redundáns ventillátorokkal és RAID-vezérlőkkel. A kimagasló energiahatékonyságú, és a Cool-safe Advanced Thermal Design hőgazdálkodási technológiának köszönhetően magas környezeti hőmérsékletű terekben is működőképes PRIMERGY RX1330 M2 ellen a pénzügyi kontrollereknek sem lesz kifogásuk – különösen, ha meglátják, mennyi üzemeltetési költség takarítható meg ezzel a technológiával.

Az új rendszerek 2015. december 21-től rendelhetők illetve vásárolhatók meg.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Személyre szabott diagnosztika és hatékonyabb kezelések okoseszközökkel

Az okoseszközök és felhőalapú rendszerek egyre több iparágban jelentenek innovációt és az egészségügyi ellátásban, orvosdiagnosztikában is valódi áttörést hozhatnak. A hazai egészségügyben elsőként jelent meg az a technológia, amellyel az orvosok hozzáférhetnek a betegek által rögzített vércukorszint adatokhoz, ami sokkal hatékonyabb módon teszi lehetővé a személyre szabott terápiák felállítását. 

2023. március 21. 21:24

Changing reality – az útkeresésre, újratervezésre fókuszálnak a SMART 2023 konferencia előadói

Napjaink egyik legnagyobb kihívása elengedni a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket, és új utakat, nézőpontokat keresni helyettük. A 2023. április 26-án a budapesti Akváriumban megrendezésre kerülő SMART 2023 konferencia előadói is ezt a témát járják körül Nancy Rademaker, az ügyfélközpontú innováció nemzetközi hírű előadójának keynote beszédét követően. Az IVSZ népszerű B2B üzleti eseményén szó esik majd arról, milyen hatással lesz a Metaverzum, az MI-technológiák és a decentralizált gazdaság az egyes szektorok jövőjére. Az előadók arra is választ keresnek, hogy miként lehet fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben, illetve hogyan változik meg a gazdaság és az üzlet a valós és a virtuális világ határának elmosódása nyomán.

2023. március 21. 20:03

Az Alza már az Alzaboxokon keresztül is fogadja a visszárut

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 12:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48