Az Apollo Tyres betör az európai online piacra

forrás: Prím Online, 2015. december 18. 16:11

Európa második legnagyobb online gumiabroncs-kereskedő portálját vásárolta fel az Apollo Tyres. A reifen.com oldal az egyik vezető szervezet Németországban, ahol 37 irodával és 2500 gyártópartnerrel rendelkezik. A felvásárlás célja az Apollo és Vredestein márkák terjeszkedésének hatékonyabb támogatása.

„Az integráció révén nagymértékben javíthatjuk a végfelhasználók közötti jelenlétünket, és jelentős versenyelőnyt hozthatunk létre” – nyilatkozta Mathias Heimann, az Apollo Vredestein B.V. ügyvezető igazgatója. „Biztosak vagyunk abban, hogy minden kereskedelmi partnerünk profitálni fog a Vredestein nagyobb márkaismertségéből, emellett tudjuk, a végfelhasználókkal való párbeszéd napjainkban egyre fontosabb. Ez nem csak az új abroncsnyomás-felügyelő rendszer miatt van így,  a termékkínálat is egyre összetettebbé vált. A reifen.commal történő együttműködés célja, hogy partnereinkkel közösen növekedjünk, ezért fontos, hogy összekapcsoljuk a termékeket a vásárlókkal.”

Az online piactér mellett a gumiabroncs-kereskedelmi partnerekkel is még szorosabbá vált a nemzetközi abroncsgyártó együttműködése. Az Apollo Vredestein B.V. idén ősszel indította el új partnerprogramját, amelynek első  lépése egy magyarországi szakszerviz megnyitása volt. A gyártói tevékenységének bővítésén keresztül is nagy növekedési tervei vannak a cégnek, ennek alapjait fekteti le a magyarországi Gyöngyöshalászon jelenleg épülő üzemmel, ahol 2017-ben indul meg a termelés.

Az Apollo 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója és az Év Munkáltatója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban.

 

Kulcsszavak: onlineszolg autószolg

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Chameleon Smart Home a BÉT Xtend piac új belépője

2023-ban első alkalommal szólalt meg a Budapesti Értéktőzsde ikonikus csengője – a BÉT a mai napon az okosotthon-rendszerek fejlesztésével foglalkozó, a tavalyi évben Európában és Kanadában is terjeszkedő Chameleon Smart Home Nyrt.-t köszöntötte középvállalati platformján, a BÉT Xtenden. A Chameleon a sikeres tőzsdei bevezetés érdekében a BÉT középvállalati szolgáltatás-palettájának részét képező, európai uniós forrásból megvalósuló Mentor Programhoz is csatlakozott 2022 első felében. Az év második belépését jelző csengetés egyúttal előrejelzi, hogy az Xtend piac tavaly látott, dinamikus növekedése 2023-ban hasonló ütemben folytatódhat.

2023. február 2. 18:33

Novák Péter érkezett a Httpool by Aleph magyarországi csapatának élére

Megerősíti magyarországi csapatát a Httpool by Aleph: Novák Péter country managerként veszi át a hazai leányvállalat vezetését. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezett. 

2023. február 2. 15:24

A Bridgestone EMIA a világ legzöldebb vállalatai között

A Bridgestone EMIA már második egymást követő évben nyerte el a platina fokozatot az EcoVadis éves fenntarthatósági értékelésében. Az Európát, a Közel-Keletet, Afrikát és Indiát magába foglaló Bridgestone EMIA fenntarthatósági eredményeinek elismeréseként érdemelte ki a díjat, amellyel a vállalat megerősítette helyét a világ több mint 200 iparágának, közel 100 000 vállalata között a legjobb 1%-ban.

2023. február 2. 12:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46