Új G502 Proteus Spectrum játékos egér a Logitechtől

forrás: Prím Online, 2016. január 5. 18:38

2016 januárjának újdonsága a Logitech G502 Proteus Spectrum névre hallgató játékos egér, amely személyre szabható RGB megvilágítást, és a gyártó szerint továbbra is a világ legjobb DPI szenzorát nyújtja felhasználójának, modern dizájn és variálható súlyelosztás mellett.

A Logitech G502 Proteus Spectrum a vállalat legfejlettebb és legpontosabb optikai érzékelőjét, a PMW3366-ot használja. Ezt egészíti ki az exkluzív Logitech G Delta Zero optikai szenzor technológia a lehető legnagyobb teljesítmény és a mozdulatok legpontosabb lekövetése érdekében. A Logitech G502 Proteus Spectrum széles DPI tartományban (200-tól 12 000-ig) használható gyakorlatilag nulla pixelhibával. 
 
A másik nagy erény, a személyre szabhatóság a világot jelentheti a játékos eszközök terén. Ebből kiindulva, a Logitech egerét úgy tervezték, hogy a gamer úgy érezhesse, az csak neki készült. Szabadon állítható tömeg és tömegközéppont az öt darab 3.6 grammos súllyal, a Logitech Gaming Software használatával pedig könnyedén beállítható bármilyen parancs vagy makró a 11 programozható gombra.
 
 
Az optikai szenzor dinamikus tartománya az egér alatt található felületek fizikai és reflektív tulajdonságaihoz igazítható ezzel is elősegítve a nagy sebességet és pontosságot.  
 
A testre szabható RGB ledek a felhasználó stílusának megfelelően a leginkább illő beállítást biztosítja a több mint 16.8 millió színből és árnyalatból a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. A gyártó arra bíztat, keltsük életre az egerünket a pulzáló fényekkel vagy váltogassuk a színeket folyamatosan a színskála minden árnyalatában. A fények szinkronizálhatók más Logitech G, vagy RGB termékek beállításaival.
 
Mintás, gumírozott markolat és kényelmes gombelhelyezés, ezen felül pedig egyedi bal- és jobboldali gombok a precíz kattintások érdekében. A gombok alatti mechanikus mikro-kapcsolók helyezkednek el, így fokozva a gyorsaságot és a pontosságot. A kettős üzemmódú görgővel pedig villámgyorsan és pontosan navigálhatunk a weben.
 
„A G502 Proteus Spectrum kiváló érzékelője mellé most testre szabható világítást kapott” – mondta el Ujesh Deasi a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. – „Könnyedén szinkronizálhatod az RGB-kompatibilis Logitech G játékos kormányokkal, hogy egy igazán egyedi környezetben játszhass.”
 
A Logitech G502 Proteus Spectrum a G502 Proteus Core, a világ egyik legkelendőbb játékos egerének sikereire épít. A G502 Proteus Spectrum várhatóan 2016 januárjától lesz elérhető Európában, 89.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.
 
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09