Hyper X az X-boxhoz

forrás: Prím Online, 2016. január 9. 17:47

A HyperX és a Microsoft megállapodása értelmében a HyperX az Xbox One hivatalos fejhallgató-beszállítója. A gamer márka HyperX CloudX Pro Gaming Headsetével szeretné célba venni a játékosokat, amely 2016 második negyedévétől érhető el a boltokban.

A HyperX Cloud-termékek 2014-ben robbantak be a piacra, és akkoriban még elsődlegesen a számítógépes játékok szerelmeseinek készültek. A CloudX fejhallgató a vállalat első kezdeményezése a videojáték-konzolok világa felé: a termék a 3,5 mm-es porton keresztül közvetlenül az Xbox One Elite kontrollerhez csatlakoztatható. 

A díjnyertes előd, a HyperX Cloud II kialakításán alapuló HyperX CloudX egészen új szintre emeli a konzoloknál eddig tapasztalt hangzást. A nagyméretű, 53 mm-es hangszórókon keresztül minden egyes lövés, robbanás és párbeszéd kristálytisztán szólal meg. A CloudX vezetékbe épített hangerőszabályzóval és memóriahabos, zárt fülpárnával rendelkezik, amely segít a külső zajok kizárásában, ezzel fokozva a játékélményt. Mindezt a megnövelt kényelem és a stílusos megjelenés érdekében bőrrel párnázott, egyedi varrású fejpánt egészíti ki. A HyperX CloudX-en egy praktikus, levehető mikrofon is található, valamint a szett tartozéka egy kemény burkolatú tok, amellyel biztonságban szállíthatjuk vagy tárolhatjuk a headsetet.

„Az első fejhallgatóink megjelenése óta tervezzük, hogy a játékkonzolok piacát is meghódítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a Microsofttal közösen dolgozhattunk az Xbox One fejlesztésén, valamint hogy a fejhallgatók terén szerzett tapasztalatainkat átadhatjuk a konzolt kedvelő játékosoknak is. A két vállalat között természetes az összhang, hiszen a HyperX komoly szereplője a számítógépes piacnak, az Xbox One pedig a Windows 10-hez fejlesztett Xbox applikáció révén közvetlen kommunikációt tesz lehetővé az asztali gépet használó játékosokkal egyaránt” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 
 
Kulcsszavak: headset Kingston HyperX

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39