CES 2016: kimaradt egy zokni? Semmi gond!

forrás: Prím Online, 2016. január 11. 11:10

A Samsung mosógép termékpalettáján két jelentős fejlesztés is bemutatkozott a CES 2016-os kiállításon, amelyek innovatív és okos megoldásokon keresztül segítik a felhasználók mindennapjait. Az új termékek olyan egyszerű és praktikus tulajdonságokkal bírnak, amelyek alapjaiban változtathatják még a mosási szokásokat.

„A Samsung a gyönyörű dizájnt és a praktikus innovációt ötvözi, hogy ezáltal a lehető leghatékonyabb háztartási berendezéseket alkothassa meg. Megfigyeltük, hogy az emberek hogyan végzik a mosást otthonukban, és olyan megoldásokkal álltunk elő, amelyek sok olyan kellemetlen mosási velejárót szűntetnek meg, amibe eddig a legtöbben kénytelenek voltak beletörődni – nyilatkozta John Herrington, a Samsung Electronics Amerika alelnöke, a háztartási berendezések divízió vezérigazgatója. –  A most bemutatott két új mosógépünk jól tükrözi a Samsung elkötelezettségét a kifinomult stílus és az okos innovációk egyesítése, valamint a minden területen tetten érhető páratlan teljesítmény mellett.”

 

A Samsung tisztában van vele, hogy egy hosszú hétköznap után, vagy egy őrült hétvégén, amikor minden háztartási munkával egyszerre szeretnénk végezni, a nagy rohanásban gyakran kimarad egy-egy kósza zokni a mosásból. Az ilyen helyzetekre alkotta meg a Samsung az iparág első AddWash ajtó-technológiáját elöltöltős mosógépeihez. Az innovatív új funkció lehetővé teszi, hogy működés közben adjunk a mosáshoz egy-egy kifelejtett darabot, vagy akár több mosószert, anélkül, hogy le kellene ereszteni a vizet, vagy ki kellene nyitni a mosógép fő ajtaját. 


A világ legnagyobb kapacitású, 27 colos, Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 3,6 kosárnyi ruhának megfelelő, 16 kg űrtartalommal könnyen felveszi a versenyt a piac bármely másik gépével, ha a minél több ruha minél gyorsabb tisztításáról van szó.


Mindemellett az időtakarékos, és nagy teljesítményű mosógép a lehető legrövidebb idő alatt garantálja a tökéletes tisztaságot. A Samsung elöltöltős AddWash mosógépe a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét. A fejlett technológiának köszönhetően, amely növeli a mosószer hatásfokát, a körültekintő gondoskodást igénylő anyagoktól kezdve, a finom textíliákig képes mindent tökéletesen kitisztítani, mindössze 30 perc alatt. 

 

Kulcsszavak: mosógép Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

2022. szeptember 20. 11:24

Az Apple új termékei mostantól megvásárolhatók az iSTYLE üzletekben

Piacra kerülésének első napjától hazánkban is megvásárolhatók a legújabb iPhone modellek, így a magyar Apple-rajongók az amerikai vásárlókkal egy időben vehetik kezükbe a legújabb készülékeket. Az iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, az új Apple Watch SE szeptember 16-tól, az Apple Watch Ultra és az AirPods Pro szeptember 23-tól, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től kapható a hazai iSTYLE boltokban Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben, valamint az istyle.hu webshopban.

2022. szeptember 16. 18:40

Bulihangszóró a Sonytól

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

2022. szeptember 15. 17:28

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

A PocketBook Era már elérhető a magyar kereskedőknél. Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

2022. szeptember 13. 17:03

A Sony elhozza a tökéletes 360 fokos térbeli hangzás élményét

A Sony bejelentette a HT-A3000 soundbart, amely a vásárlók széles köre által elismert 360 Spatial Sound funkcióval repíti el a felhasználót kedvenc filmjei és zenéi világába. A Sony Europe egyúttal megerősítette, mikortól kapható a várva várt HT-A5000 soundbar is.

2022. szeptember 8. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38