Megújult a MyTV: mostantól ötven tévécsatorna és új csomagkínálat a Telenornál

forrás: Prím Online, 2016. január 13. 14:28

Január 12-étől megújult a Telenor MyTV szolgáltatása, amely élő és archív tévéműsorokat, valamint átalánydíjas videotékát is tartalmaz, és egyaránt elérhető Androidra, iOS-re, Windowsra, sőt nagyképernyős tévén is Chromecast segítségével.

A MyTV megújulásának részeként mind a mobileszközökön, mind a számítógépeken jobb lett a képminőség, és gyorsabban elindul a műsorok lejátszása is. Az ehhez szükséges új technológiai hátteret a hazai online videózás egyik úttörője, az OTT-ONE Nyrt. biztosítja a Telenor számára, ezzel a MyTV teljes egészében magyar hátterű szolgáltatássá vált.

 

„A MyTV most bejelentett újításai csupán a Telenor 2016-os digitális fejlesztéseinek kezdete, a digitális szolgáltatások és a folyamatos innováció továbbra is stratégiai fontosságú a vállalat számára. Ma már egy távközlési szolgáltatónak nem elég csupán sávszélességet biztosítania, hanem az ügyfelek igényeihez igazodó, vonzó szolgáltatásokat kell nyújtania. Nem véletlen, hogy a Telenor folyamatosan fejleszti a MyTV-t, amely mostanra akár a kábeltévé-előfizetések alternatívája lehet" – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a vállalat digitális szolgáltatásaiért felelős vezérigazgató-helyettese.

 

Ötven tévécsatorna, kedvező árú csomagok

 

Jelentősen, harmincegyről ötvenre bővült a MyTV-n elérhető tévécsatornák száma. A kínálat számos tematikus csatornával egészült ki, többek közt a Magyarországon eddig el sem érhető, szórakoztató műsorairól ismert E! Entertainment csatornával.

 

Ezen kívül januártól a Nickelodeon és Minimax gyermekadók, illetve a főzőműsorairól ismert TV Paprika és a Food Network, de a Spektrum, a Travel Channel természetfilmes csatornák műsorait is elérhetik a nézők. Az M4 mellett már a Sport 1 közvetítéseit is nyomon követhetik a MyTV előfizetői. A tévésorozatok rajongói az AMC csatorna érkezésének örülhetnek, ez a csatorna ugyanis többek közt a Fargo, a Breaking Bad és a Fear the Walking Dead évadait tűzi műsorára.

 

A csatornakínálat bővítésével párhuzamosan új díjcsomagokra is előfizethetnek a MyTV használói. A MyTV Alapcsomag havi előfizetési díja 1290 forint, amely összesen 17 tévécsatorna műsorához biztosít hozzáférést. Mindössze havi 3490 forintért pedig 50 csatorna műsora érhető el a MyTV Családi csomagban.

 

Átalánydíjas videotár sorozatfüggőknek és gyerekeknek

 

A Telenor a folyamatosan frissülő Videotár szolgáltatását is átalakította: mostantól havi 690 forintért közel százórányi mese-, és gyerekfilmet (pl. SpongyaBob Kockanadrág, Dóra, a felfedező) érhetnek el.

 

Havi 1190 forintért lehet elérni a sorozatrajongóknak szánt új tékacsomagot, amely mintegy 500 órányi műsort tartalmaz, többek közt a Kártyavár, a Hannibal és más ismert sorozatok epizódjait. A mesetár és a sorozatepizódok mellett filmeket is tartalmazó - összesen több mint kétezer órányi tartalmat kínáló – teljes körű videotár-hozzáférés továbbra is elérhető havi 1990 forintért.

 

A telenorosok tényleg bárhol tévézhetnek

 

A MyTV-t használó telenorosoknak nyár végéig biztosan nem kell amiatt aggódniuk, hogy a műsorok vagy filmek lejátszása nagy hipernetes forgalmat generál. A Telenor ugyanis 2016. augusztus 31-ig ingyenes belföldi adatforgalmat biztosít mobilhálózatán a szolgáltatás használatához, tehát az előfizetők a labdarúgó Európa-bajnokság vagy a riói olimpia közvetítéseit is bárhol elérhetik majd a MyTV-vel.  Mivel a Telenor Hipernet-hálózatának lakosságra vetített lefedettsége már elérte a 97 százalékot, alig van olyan hely az országban, ahol ne lehetne bármikor tévézni a mobilon.

 

 

Kulcsszavak: Telenor MyTV

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05