Fontos tényező a Samsung az üzleti nyomtatók piacán

forrás: Prím Online, 2016. január 20. 05:58

A Samsung Electronics nyomtatási megoldásai elnyerték a globális piackutató intézet, az IDC elismerését. Az elemzőcég MarketSpace riportja a nyomtató és dokumentum kezelői szolgáltatások (MPDS) iparágának vezető szereplőjeként ismerte el a Samsungot.

„Az IDC elismerése igazolja azon törekvéseinket, hogy a dokumentumok digitalizálását segítő technológiáink, és a nyomtatási megoldásaink folyamatos fejlesztésével növeljük a szervezetek hatékonyságát – mondta el Paul Birkett, a Samsung Europe Print Operation részlegének sales és marketing igazgatója. – A mobil és felhőalapú nyomtatás új területeinek kiaknázásával, a Samsung SMART UX ötvözi a mobil és nyomtatótechnológiát, ezzel támogatva az információk gyors élérését. Ehhez sztenderd mobil alkalmazásokat használunk, amelyek a fejlett, készülékek közötti kommunikációnak hála, csökkentik az ismétlődő, fölösleges feladatok számát.”

 

A tanulmány az első olyan kereskedelmi elemzés, amely az IDC MarketSpace értékelési eljárások felhasználásával térképezi fel a munkafolyamat-kezelő szolgáltatások (MWS) piacát. A riport a nyugat-európai MWS piacvezető értékesítőinek képességeit és üzleti startégiáját értékeli,  és kutatja mindazon kvantitatív és kvalitatív tényezőket, melyek hozzájárulnak az értékesítés sikeréhez. Az analízis azt is vizsgálja, hogy a beszállító milyen ütemben segíti a felhasználót nagyobb értékű munkafolyamatainak automatizálásában, és miként optimalizálja azokat a szolgáltatásokat, amelyek ezek végrehajtásához szükségesek.

 

 

Az IDC külön elismerésben részesítette a Samsungot az egyre nagyobb teret hódító, felhő alapú és mobil technológia adaptálásért. A riport kitér azokra az intuitív hardver termékekre, illetve értéknövelt szolgáltatásokra is, amelyek a nyomtatáson túl is alkalmazhatók. Ilyenek többek között az üzleti folyamatkezelő, mobil nyomtatási, mobil rögzítő és digitális aláírás szolgáltatások, amelyek már mind a Samsung IT portfóliójának részét képezik. Emellett a MarketSpace méltatta a Samsung nyomtatói megoldásaihoz kapcsolódó globális partnerhálózatát is.

 

Az IDC a jelentésében azt is kiemelte, hogy a Samsung eredményesen hasznosítja az egyéb tevékenyégi területeiről származó innovatív technológiáit és szakértelmet. Emellett a riport készítői rámutattak arra is, hogy a fogyasztói elektronika piacán betöltött szerepe is értékes előnyhöz juttatja a gyártót, hiszen a felhasználók véleménye, termékekkel kapcsolatos tapasztalatai már a munka világában is egyre nagyobb súllyal esnek a latba.

 

„A Samsung egyik fő erőssége az applikációfejlesztői háttere, valamint a különféle termékcsoportoknál használt innovatív megoldásainak széleskörű alkalmazása – írja az IDC MarketScape, majd hozzáteszi - A gyors fejlődéssel egy időben a vállalat a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet. Ezzel lépéselőnyhöz jut, hiszen az versenytársak sokszor még mindig csak a hasonló megoldások sebezhetőségének elfedésével foglalkoznak.” 

 

„A munkafolyamat-kezelő szolgáltatások beszállítói folyamatosan finomítják, fejlesztik ajánlataikat, hogy azok mindinkább választ adjanak a felhasználók munka közben keletkező kihívásaira – mondta el Jacqui Hendriks, az IDC európai nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokra szakosodott vezető kutatója és tanácsadója. – A fejlett nyugat-európai piac szereplői a kezdeti óvatos lépések után egyre céltudatosabban igyekeznek megfelelni azoknak az igényeknek, amelyeket ügyfeleik működés- illetve iparágspecifikus munkafolyamatai támasztanak” – tette hozzá. 

 

A MarketScape bemutató esetében a Samsung azon új termékeit és szolgáltatásait helyezte előtérbe, amelyek a mobil funkciókat ötvözik a multifunkciós nyomtatóknál, tableteknél és okostelefonoknál már megszokott intuitív, felhasználóbarát kezelőfelülettel. 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Összeolvad a fizikai és a virtuális valóság a következő évtizedben

Az elmúlt évtizedben számos ígéretes virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkat azonban mégsem szőtte át eddig a technológia. 

2022. január 19. 12:33

Az LG legújabb innovációi számos elismerést kaptak az idei CES kiállításon

Az LG Electronics USA számos díjat söpört be a háztartási készülékek, az otthoni szórakoztatás és az üzleti megoldások kategóriáiban az idei CES kiállításon. A vállalat termékei összesen mintegy 150 díjat és elismerést kaptak különböző szaklapoktól az eseményen, amelyet első alkalommal tartottak meg hibrid – részben fizikai, részben virtuális – formában.

2022. január 18. 20:07

Megérkezett a menetrögzítő kamerák nagyágyúja!

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

2022. január 18. 13:58

A Continental a CES 2022 kiállításon mutatta be a mobilitás jövőjét

A Continental technológiai vállalat törekvéseinek középpontjában a jövő mobilitása áll, amely biztonságosabb, magasabb szinten hálózatba kapcsolt és kényelmesebb. Az elmúlt több mint 150 évben a Continental forradalmasította azt, ahogyan közlekedünk, és most a CES 2022 kiállításon a vállalat a manapság felmerülő mobilitási igényekre kifejlesztett megoldások bemutatásával nyújtott bepillantást a jövőbe.

2022. január 13. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58