Fontos tényező a Samsung az üzleti nyomtatók piacán

forrás: Prím Online, 2016. január 20. 05:58

A Samsung Electronics nyomtatási megoldásai elnyerték a globális piackutató intézet, az IDC elismerését. Az elemzőcég MarketSpace riportja a nyomtató és dokumentum kezelői szolgáltatások (MPDS) iparágának vezető szereplőjeként ismerte el a Samsungot.

„Az IDC elismerése igazolja azon törekvéseinket, hogy a dokumentumok digitalizálását segítő technológiáink, és a nyomtatási megoldásaink folyamatos fejlesztésével növeljük a szervezetek hatékonyságát – mondta el Paul Birkett, a Samsung Europe Print Operation részlegének sales és marketing igazgatója. – A mobil és felhőalapú nyomtatás új területeinek kiaknázásával, a Samsung SMART UX ötvözi a mobil és nyomtatótechnológiát, ezzel támogatva az információk gyors élérését. Ehhez sztenderd mobil alkalmazásokat használunk, amelyek a fejlett, készülékek közötti kommunikációnak hála, csökkentik az ismétlődő, fölösleges feladatok számát.”

 

A tanulmány az első olyan kereskedelmi elemzés, amely az IDC MarketSpace értékelési eljárások felhasználásával térképezi fel a munkafolyamat-kezelő szolgáltatások (MWS) piacát. A riport a nyugat-európai MWS piacvezető értékesítőinek képességeit és üzleti startégiáját értékeli,  és kutatja mindazon kvantitatív és kvalitatív tényezőket, melyek hozzájárulnak az értékesítés sikeréhez. Az analízis azt is vizsgálja, hogy a beszállító milyen ütemben segíti a felhasználót nagyobb értékű munkafolyamatainak automatizálásában, és miként optimalizálja azokat a szolgáltatásokat, amelyek ezek végrehajtásához szükségesek.

 

 

Az IDC külön elismerésben részesítette a Samsungot az egyre nagyobb teret hódító, felhő alapú és mobil technológia adaptálásért. A riport kitér azokra az intuitív hardver termékekre, illetve értéknövelt szolgáltatásokra is, amelyek a nyomtatáson túl is alkalmazhatók. Ilyenek többek között az üzleti folyamatkezelő, mobil nyomtatási, mobil rögzítő és digitális aláírás szolgáltatások, amelyek már mind a Samsung IT portfóliójának részét képezik. Emellett a MarketSpace méltatta a Samsung nyomtatói megoldásaihoz kapcsolódó globális partnerhálózatát is.

 

Az IDC a jelentésében azt is kiemelte, hogy a Samsung eredményesen hasznosítja az egyéb tevékenyégi területeiről származó innovatív technológiáit és szakértelmet. Emellett a riport készítői rámutattak arra is, hogy a fogyasztói elektronika piacán betöltött szerepe is értékes előnyhöz juttatja a gyártót, hiszen a felhasználók véleménye, termékekkel kapcsolatos tapasztalatai már a munka világában is egyre nagyobb súllyal esnek a latba.

 

„A Samsung egyik fő erőssége az applikációfejlesztői háttere, valamint a különféle termékcsoportoknál használt innovatív megoldásainak széleskörű alkalmazása – írja az IDC MarketScape, majd hozzáteszi - A gyors fejlődéssel egy időben a vállalat a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet. Ezzel lépéselőnyhöz jut, hiszen az versenytársak sokszor még mindig csak a hasonló megoldások sebezhetőségének elfedésével foglalkoznak.” 

 

„A munkafolyamat-kezelő szolgáltatások beszállítói folyamatosan finomítják, fejlesztik ajánlataikat, hogy azok mindinkább választ adjanak a felhasználók munka közben keletkező kihívásaira – mondta el Jacqui Hendriks, az IDC európai nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokra szakosodott vezető kutatója és tanácsadója. – A fejlett nyugat-európai piac szereplői a kezdeti óvatos lépések után egyre céltudatosabban igyekeznek megfelelni azoknak az igényeknek, amelyeket ügyfeleik működés- illetve iparágspecifikus munkafolyamatai támasztanak” – tette hozzá. 

 

A MarketScape bemutató esetében a Samsung azon új termékeit és szolgáltatásait helyezte előtérbe, amelyek a mobil funkciókat ötvözik a multifunkciós nyomtatóknál, tableteknél és okostelefonoknál már megszokott intuitív, felhasználóbarát kezelőfelülettel. 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új búvárórát mutatott be a Casio

A Casio idehaza is elérhetővé tette első analóg búváróráját, a Frogmant, amely a népszerű G-Shock család stílusjegyeivel és funkcióival büszkélkedhet. „Bár a modell megőrizte a szinte védjegyének számító aszimmetrikus számlapot, bizonyos szempontból fontos változásokon esett át. A GWF-A1000-1A2 héjszerkezetű tokja, karbonszálakkal megerősített védelmet kapott, ennek köszönhetően jóval ellenállóbb a külső behatások ellen” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2020. október 19. 18:10

Novembertől kapható Magyarországon a Xiaomi Mi 10T szériája

Novemberben indul a Xiaomi új, prémiumkategóriás Mi 10T okostelefon szériájának értékesítése Magyarországon. A Xiaomi eddigi teljesítményének köszönhetően már most is a magyar készülékpiac dobogósa, a Mi 10T, valamint későbbi új modelljeinek értékesítésével további ambíciózus célokat tűzött ki maga elé. 

2020. október 18. 17:13

Intelligens zajszűréssel érkezik az új Huawei fülhallgató

A Huawei Technologies elsőként mutatott be a világon olyan fülhallgatót, amely három fokozatban, a környezethez igazodva képes az intelligens zajszűrésre. A Freebuds Pro felismeri, ha beszélgetünk, vagy átkelünk a zebrán és kikapcsolja a zajszűrést. A gyártó nagy hangsúlyt helyezett a készülék kialakítására is: a tökéletes fülbe illeszkedéshez a Huawei Audio Lab világszerte több mint 1000 felhasználó hallójáratának adatait elemezte. A készülék fülbe helyezését egy applikációval tökéletesíthetjük.

2020. október 18. 15:26

Az LG és a Hyundai az otthon kényelmével vértezik fel az elektromos autókat

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

2020. október 9. 09:47

A HONOR új okosórái már előrendelhetők ráadás vezeték nélküli fülhallgatókkal

A Honor két új okosórája, az IFA keretében bemutatott Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES már Magyarországon is előrendelhető. A rendkívüli üzemidővel és továbbfejlesztett navigációs rendszerrel rendelkező Honor Watch GS Pro, valamint a sportos életvitelt stílusosan támogató Honor Watch ES az előrendelés két hetében vezeték nélküli fülhallgatóval együtt érkezik. 

2020. október 7. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás