Beleolvad környezetébe a ZyXEL új hozzáférési pontja

forrás: Prím Online, 2016. január 21. 10:07

A ZyXEL új 802.11ac egységes hozzáférési pontja gyors, megbízható Wi-Fi csatlakozást biztosít hotelek és irodák részére egyaránt. Az NWA5123-AC eszköz füstjelzőhöz hasonlító külsővel és beépített antennával rendelkezik, és könnyedén beilleszthető a modern irodaképbe, vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába.

A Hotels.com nemrég közzétett kutatása szerint a világon minden harmadik utazó a szállás kiválasztásakor ma már számításba veszi döntése során az ingyenes Wi-Fi lehetőségét. Emellett a modern munkahelyek kialakítása során is kulcsszerepet játszik a vezetéknélküli hálózat. Egy másik tanulmány arról számolt be, hogy a BYOD (Hozd a saját eszközöd) trendet a munkáltatók 90%-a fogja támogatni a 2017-es esztendő kezdetére. 

 

A gyors vezetéknélküli internet-szolgáltatás iránti hatalmas keresletre válaszul a ZyXEL 802.11ac egységes hozzáférési pont eszközét is úgy tervezte, hogy megbízható, könnyen kezelhető csatlakozást biztosítson. Az NWA5123AC az előző modelleknél 1.3-szor gyorsabb, 1.2Gbps adatsebességet tesz lehetővé. Az eszközhöz beépített, optimalizált antennák tartoznak, melyek dinamikus csatornaválasztást, és intelligens kliensirányítást nyújtanak, optimálisan elosztva ezzel a hálózati terhelést. A ZyXEL NWA5120 sorozatának dizájnját örökölte az NWA5123-AC modell is: füstjelzőhöz hasonlító kinézet beépített antennával, könnyedén illeszkedve a modern irodaképbe vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába. Az eszköz teljesítményét követő LED mutatót is ki lehet kapcsolni, hogy az éjszakai sötétségben ne zavarja az alvásban a hotel vendégeit. 

 

„A teljesítmény és a dizájn megfelelő kombinációjával az NWA5123-AC a hotelek és irodák igényeire szabott, mellyel a vállalkozások 802.11ac Wi-Fi csatlakozást adhatnak vendégeiknek, munkavállalóiknak” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. „A Wi-Fi élmény mára kulcsfontosságúvá vált a fogyasztói elégedettség vagy a dolgozói elkötelezettség elérésében, az NWA5123 pedig a megfelelő eszköz a tulajdonosok részére, hogy ezt az igényt minél hatékonyabban kielégítsék. A ZyXEL egységes hozzáférési pontja önálló és menedzselt funkcióban is képes működni, és az üzleti felhasználás céljainak megfelelően rugalmasan cserélhető, testreszabható” – tette hozzá Treso Tamás.

 

studerus.ch

Kulcsszavak: Wi-Fi ZyXEL

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Összeolvad a fizikai és a virtuális valóság a következő évtizedben

Az elmúlt évtizedben számos ígéretes virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkat azonban mégsem szőtte át eddig a technológia. 

2022. január 19. 12:33

Az LG legújabb innovációi számos elismerést kaptak az idei CES kiállításon

Az LG Electronics USA számos díjat söpört be a háztartási készülékek, az otthoni szórakoztatás és az üzleti megoldások kategóriáiban az idei CES kiállításon. A vállalat termékei összesen mintegy 150 díjat és elismerést kaptak különböző szaklapoktól az eseményen, amelyet első alkalommal tartottak meg hibrid – részben fizikai, részben virtuális – formában.

2022. január 18. 20:07

Megérkezett a menetrögzítő kamerák nagyágyúja!

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

2022. január 18. 13:58

A Continental a CES 2022 kiállításon mutatta be a mobilitás jövőjét

A Continental technológiai vállalat törekvéseinek középpontjában a jövő mobilitása áll, amely biztonságosabb, magasabb szinten hálózatba kapcsolt és kényelmesebb. Az elmúlt több mint 150 évben a Continental forradalmasította azt, ahogyan közlekedünk, és most a CES 2022 kiállításon a vállalat a manapság felmerülő mobilitási igényekre kifejlesztett megoldások bemutatásával nyújtott bepillantást a jövőbe.

2022. január 13. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58