Beleolvad környezetébe a ZyXEL új hozzáférési pontja

forrás: Prím Online, 2016. január 21. 10:07

A ZyXEL új 802.11ac egységes hozzáférési pontja gyors, megbízható Wi-Fi csatlakozást biztosít hotelek és irodák részére egyaránt. Az NWA5123-AC eszköz füstjelzőhöz hasonlító külsővel és beépített antennával rendelkezik, és könnyedén beilleszthető a modern irodaképbe, vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába.

A Hotels.com nemrég közzétett kutatása szerint a világon minden harmadik utazó a szállás kiválasztásakor ma már számításba veszi döntése során az ingyenes Wi-Fi lehetőségét. Emellett a modern munkahelyek kialakítása során is kulcsszerepet játszik a vezetéknélküli hálózat. Egy másik tanulmány arról számolt be, hogy a BYOD (Hozd a saját eszközöd) trendet a munkáltatók 90%-a fogja támogatni a 2017-es esztendő kezdetére. 

 

A gyors vezetéknélküli internet-szolgáltatás iránti hatalmas keresletre válaszul a ZyXEL 802.11ac egységes hozzáférési pont eszközét is úgy tervezte, hogy megbízható, könnyen kezelhető csatlakozást biztosítson. Az NWA5123AC az előző modelleknél 1.3-szor gyorsabb, 1.2Gbps adatsebességet tesz lehetővé. Az eszközhöz beépített, optimalizált antennák tartoznak, melyek dinamikus csatornaválasztást, és intelligens kliensirányítást nyújtanak, optimálisan elosztva ezzel a hálózati terhelést. A ZyXEL NWA5120 sorozatának dizájnját örökölte az NWA5123-AC modell is: füstjelzőhöz hasonlító kinézet beépített antennával, könnyedén illeszkedve a modern irodaképbe vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába. Az eszköz teljesítményét követő LED mutatót is ki lehet kapcsolni, hogy az éjszakai sötétségben ne zavarja az alvásban a hotel vendégeit. 

 

„A teljesítmény és a dizájn megfelelő kombinációjával az NWA5123-AC a hotelek és irodák igényeire szabott, mellyel a vállalkozások 802.11ac Wi-Fi csatlakozást adhatnak vendégeiknek, munkavállalóiknak” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. „A Wi-Fi élmény mára kulcsfontosságúvá vált a fogyasztói elégedettség vagy a dolgozói elkötelezettség elérésében, az NWA5123 pedig a megfelelő eszköz a tulajdonosok részére, hogy ezt az igényt minél hatékonyabban kielégítsék. A ZyXEL egységes hozzáférési pontja önálló és menedzselt funkcióban is képes működni, és az üzleti felhasználás céljainak megfelelően rugalmasan cserélhető, testreszabható” – tette hozzá Treso Tamás.

 

studerus.ch

Kulcsszavak: Wi-Fi ZyXEL

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G április 9-től online megvásárolható a Telekomnál

A Telekom április 9-én kezdi meg az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék értékesítését, amely a beépített 4G hálózati képességnek köszönhetően áttörést jelentő kommunikációs, fitnesz, egészségügyi funkciókkal és GPS-szel, valamint állandóan aktív kijelzővel rendelkezik. Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék április 9-től a Telekom honlapján (www.telekom.hu/applewatch) keresztül vásárolható meg.

2020. március 24. 11:54

A WIWE veszélyhelyzetben is segíti a szívproblémák szűrését

A koronavírus járvány terjedése miatt kockázatossá vált az orvosi rendelőkben történő várakozás, csökkent a rendelői EKG mérések lehetősége. A WIWE mobil EKG azonban könnyű megoldást jelenthet erre a problémára, az eszköz otthoni szűrést és táv-kiértékelést tesz lehetővé.

2020. március 18. 15:04

A Panasonic több terméke is formatervezési díjat kapott

A Panasonic 14 termékkel és projekttel, többek között hangszóróval, fényképezőgéppel, fejhallgatóval, televízióval, lemezjátszóval, koncepcióval és egyéb fejlesztésekkel érdemelte ki a világhírű iF DESIGN AWARD 2020 formatervezési díjat.

2020. március 18. 12:38

Minden felhasználói igényt kielégít a Kingston megújult Canvas kártyasorozata

A Kingston Digital Europe Co LLP  bemutatta a Canvas portfólió megújult, „Plus” sorozatú SD és microSD memóriakártyáit, amelyek megnövelt teljesítményt kínálnak tükörreflexes fényképezőgépekhez, Android eszközökhöz, akciókamerákhoz és drónokhoz. Az újgenerációs flash kártyák között megtalálhatók a vállalat első UHS-II besorolású megoldásai is. Továbbá a Canvas Plus fejlesztéseihez igazodva a vállalat új MobileLite Plus UHS-II olvasókat is készített a villámgyors olvasási sebesség támogatására.

2020. március 11. 14:11

A HONOR az okoseszközök használatát vizsgálta

A Honor a Canalys piackutató céggel készített kutatásában az okoseszközök használatát és az ezekből felépülő ökoszisztémák adaptációját elemezte. A kutatás*  tárgyául szolgáló ökoszisztémák eszközöket, szoftvereket és szolgáltatásokat foglalnak magukban, amik egymáshoz kapcsolódva alkotják meg a felhasználót körülvevő rendszert. 

2020. március 10. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás