A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

forrás: Prím Online, 2016. január 27. 18:32

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

„Az A4 formátumú, színes MFP készülékek a jövőben is a globális MFP piac meghatározó szegmensét alkotják. Az előrejelzési időszakban kiemelkedő, 10,5%-os növekedés várható” - jelentette be Amy Machado, az IDC kutatási igazgatója.

 

Az új Lexmark modellcsaládokhoz tartozó színes, lézer alapú eszközök közül több készülék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja saját kategóriájában, a hosszú élettartalmú képalkotó komponensek pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközeinek teljes tulajdonlási költsége (TCO=total cost of ownership). 

 

Az erős, négymagos processzorokkal meghajtott modellek saját A4-es kategóriájukban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességet produkálják.

 

Az új Lexmark termékpalettához a következő termékek tartoznak: Lexmark CS720, CS725 és CS820 szériás nyomtatók, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 szériás többfunkciós eszközök.

 

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata a CX860, az egyik legmagasabb toner-kapacitást, a legnagyobb bemeneti/kimeneti kapacitást, illetve a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A CX860 képességeit tekintve még az A3-as termékek számára is konkurenciát jelent, lehetővé téve a vállalkozások számára a házon belüli minőségi színes nyomtatást.  

 

Minden új készülék támogatja a Lexmark Kofax TotalAgility platformját, erősítve ezzel a többcsatornás adatrögzítési stratégiát, ezáltal növelve a vállalatok hatékonyságát.

 

A Lexmark egy új, tablethez hasonló interfész bevezetésével egyszerűsíti le a kezelést és változtatja meg a felhasználói élményt. Az új MFP készülékeket olyan, a termelékenységet növelő megoldásokkal látták el, mint például az új, egységesített Scan Center applikáció. Ennek segítségével a felhasználó a beolvasás után egyszerre több helyre irányíthatja a digitalizált képfájlt – például e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP oldalakra, faxra, elektronikus archívumokba vagy egyéb, biztonságos hálózati helyekre –, majd visszaigazolást is kérhet a kézbesítésről.

 

„A Lexmark ezzel a saját fejlesztésű, forradalmi technológiával az A3-as és A4-es technológiák legjavát egyesíti, lehetővé téve a kezelt nyomtatási szolgáltatások és az üzletifolyamat-támogató megoldások optimalizálását” – jelentette ki Marty Canning, ügyvezető elnökhelyettes, a Lexmark Imaging Solutions and Services elnöke. „A minden eddiginél alacsonyabb teljes tulajdonlási költség révén a Lexmark új generációs, nagy munkacsoportoknak szánt színes lézernyomtatói a legmagasabb szintet jelentik az irodai termelékenység tekintetében.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új búvárórát mutatott be a Casio

A Casio idehaza is elérhetővé tette első analóg búváróráját, a Frogmant, amely a népszerű G-Shock család stílusjegyeivel és funkcióival büszkélkedhet. „Bár a modell megőrizte a szinte védjegyének számító aszimmetrikus számlapot, bizonyos szempontból fontos változásokon esett át. A GWF-A1000-1A2 héjszerkezetű tokja, karbonszálakkal megerősített védelmet kapott, ennek köszönhetően jóval ellenállóbb a külső behatások ellen” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2020. október 19. 18:10

Novembertől kapható Magyarországon a Xiaomi Mi 10T szériája

Novemberben indul a Xiaomi új, prémiumkategóriás Mi 10T okostelefon szériájának értékesítése Magyarországon. A Xiaomi eddigi teljesítményének köszönhetően már most is a magyar készülékpiac dobogósa, a Mi 10T, valamint későbbi új modelljeinek értékesítésével további ambíciózus célokat tűzött ki maga elé. 

2020. október 18. 17:13

Intelligens zajszűréssel érkezik az új Huawei fülhallgató

A Huawei Technologies elsőként mutatott be a világon olyan fülhallgatót, amely három fokozatban, a környezethez igazodva képes az intelligens zajszűrésre. A Freebuds Pro felismeri, ha beszélgetünk, vagy átkelünk a zebrán és kikapcsolja a zajszűrést. A gyártó nagy hangsúlyt helyezett a készülék kialakítására is: a tökéletes fülbe illeszkedéshez a Huawei Audio Lab világszerte több mint 1000 felhasználó hallójáratának adatait elemezte. A készülék fülbe helyezését egy applikációval tökéletesíthetjük.

2020. október 18. 15:26

Az LG és a Hyundai az otthon kényelmével vértezik fel az elektromos autókat

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

2020. október 9. 09:47

A HONOR új okosórái már előrendelhetők ráadás vezeték nélküli fülhallgatókkal

A Honor két új okosórája, az IFA keretében bemutatott Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES már Magyarországon is előrendelhető. A rendkívüli üzemidővel és továbbfejlesztett navigációs rendszerrel rendelkező Honor Watch GS Pro, valamint a sportos életvitelt stílusosan támogató Honor Watch ES az előrendelés két hetében vezeték nélküli fülhallgatóval együtt érkezik. 

2020. október 7. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás