A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

forrás: Prím Online, 2016. január 27. 18:32

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

„Az A4 formátumú, színes MFP készülékek a jövőben is a globális MFP piac meghatározó szegmensét alkotják. Az előrejelzési időszakban kiemelkedő, 10,5%-os növekedés várható” - jelentette be Amy Machado, az IDC kutatási igazgatója.

 

Az új Lexmark modellcsaládokhoz tartozó színes, lézer alapú eszközök közül több készülék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja saját kategóriájában, a hosszú élettartalmú képalkotó komponensek pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközeinek teljes tulajdonlási költsége (TCO=total cost of ownership). 

 

Az erős, négymagos processzorokkal meghajtott modellek saját A4-es kategóriájukban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességet produkálják.

 

Az új Lexmark termékpalettához a következő termékek tartoznak: Lexmark CS720, CS725 és CS820 szériás nyomtatók, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 szériás többfunkciós eszközök.

 

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata a CX860, az egyik legmagasabb toner-kapacitást, a legnagyobb bemeneti/kimeneti kapacitást, illetve a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A CX860 képességeit tekintve még az A3-as termékek számára is konkurenciát jelent, lehetővé téve a vállalkozások számára a házon belüli minőségi színes nyomtatást.  

 

Minden új készülék támogatja a Lexmark Kofax TotalAgility platformját, erősítve ezzel a többcsatornás adatrögzítési stratégiát, ezáltal növelve a vállalatok hatékonyságát.

 

A Lexmark egy új, tablethez hasonló interfész bevezetésével egyszerűsíti le a kezelést és változtatja meg a felhasználói élményt. Az új MFP készülékeket olyan, a termelékenységet növelő megoldásokkal látták el, mint például az új, egységesített Scan Center applikáció. Ennek segítségével a felhasználó a beolvasás után egyszerre több helyre irányíthatja a digitalizált képfájlt – például e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP oldalakra, faxra, elektronikus archívumokba vagy egyéb, biztonságos hálózati helyekre –, majd visszaigazolást is kérhet a kézbesítésről.

 

„A Lexmark ezzel a saját fejlesztésű, forradalmi technológiával az A3-as és A4-es technológiák legjavát egyesíti, lehetővé téve a kezelt nyomtatási szolgáltatások és az üzletifolyamat-támogató megoldások optimalizálását” – jelentette ki Marty Canning, ügyvezető elnökhelyettes, a Lexmark Imaging Solutions and Services elnöke. „A minden eddiginél alacsonyabb teljes tulajdonlási költség révén a Lexmark új generációs, nagy munkacsoportoknak szánt színes lézernyomtatói a legmagasabb szintet jelentik az irodai termelékenység tekintetében.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

Csúcstechnológiájú okoseszközök sorát mutatta be a Huawei

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

2022. június 25. 14:35

Kalandra fel! Európa legszebb motoros panorámaútjai rád várnak

Tombol a nyár és a motoros szezon! Ha eleged van a forróságból és inkább a hűvösebb hegyi levegőre vágysz, akkor pattanj nyeregbe és élvezd a frissítő kalandokat Európa magashegyi szerpentinútjain. A Mio három csodás panorámautat ajánl most neked – bármelyiket is választod, jól döntesz! A gyönyörű útvonalat pedig rögzítsd a Mio motoros kameráinak egyikével, amelynek felvételei szükség esetén bizonyítékul is szolgálhatnak.

2022. június 24. 12:29

Az okosórák a következő évtizedekben átvehetik a hagyományos karórák helyét

A kutatásban résztvevők 73 százaléka szerint a következő évtizedekben a hagyományos órák helyét átvehetik az okosórák, amelyek nem csak hasznos funkciókat kínálnak, hanem elegáns, stílusos divatkiegészítőként is alternatívát jelenthetnek – derült ki a Huawei megbízásából készült reprezentatív kutatásból. 

2022. június 20. 18:00

Megérkezett Magyarországra a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője

Már kapható Magyarországon a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője, a HUAWEI Band 7, amely nagy kijelzővel és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal rendelkezik. Az okoseszköz segítségével nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus, 96 különböző beépített edzésmódjával pedig hasznos társ lehet az egészségfigyelésben- és menedzsmentben, illetve a sportos életmód kialakításában. 

2022. június 18. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24