A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

forrás: Prím Online, 2016. január 27. 18:32

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

„Az A4 formátumú, színes MFP készülékek a jövőben is a globális MFP piac meghatározó szegmensét alkotják. Az előrejelzési időszakban kiemelkedő, 10,5%-os növekedés várható” - jelentette be Amy Machado, az IDC kutatási igazgatója.

 

Az új Lexmark modellcsaládokhoz tartozó színes, lézer alapú eszközök közül több készülék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja saját kategóriájában, a hosszú élettartalmú képalkotó komponensek pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközeinek teljes tulajdonlási költsége (TCO=total cost of ownership). 

 

Az erős, négymagos processzorokkal meghajtott modellek saját A4-es kategóriájukban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességet produkálják.

 

Az új Lexmark termékpalettához a következő termékek tartoznak: Lexmark CS720, CS725 és CS820 szériás nyomtatók, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 szériás többfunkciós eszközök.

 

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata a CX860, az egyik legmagasabb toner-kapacitást, a legnagyobb bemeneti/kimeneti kapacitást, illetve a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A CX860 képességeit tekintve még az A3-as termékek számára is konkurenciát jelent, lehetővé téve a vállalkozások számára a házon belüli minőségi színes nyomtatást.  

 

Minden új készülék támogatja a Lexmark Kofax TotalAgility platformját, erősítve ezzel a többcsatornás adatrögzítési stratégiát, ezáltal növelve a vállalatok hatékonyságát.

 

A Lexmark egy új, tablethez hasonló interfész bevezetésével egyszerűsíti le a kezelést és változtatja meg a felhasználói élményt. Az új MFP készülékeket olyan, a termelékenységet növelő megoldásokkal látták el, mint például az új, egységesített Scan Center applikáció. Ennek segítségével a felhasználó a beolvasás után egyszerre több helyre irányíthatja a digitalizált képfájlt – például e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP oldalakra, faxra, elektronikus archívumokba vagy egyéb, biztonságos hálózati helyekre –, majd visszaigazolást is kérhet a kézbesítésről.

 

„A Lexmark ezzel a saját fejlesztésű, forradalmi technológiával az A3-as és A4-es technológiák legjavát egyesíti, lehetővé téve a kezelt nyomtatási szolgáltatások és az üzletifolyamat-támogató megoldások optimalizálását” – jelentette ki Marty Canning, ügyvezető elnökhelyettes, a Lexmark Imaging Solutions and Services elnöke. „A minden eddiginél alacsonyabb teljes tulajdonlási költség révén a Lexmark új generációs, nagy munkacsoportoknak szánt színes lézernyomtatói a legmagasabb szintet jelentik az irodai termelékenység tekintetében.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

Három új viselhető okoseszközt mutatott be Magyarországon a Huawei. A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek. 

2022. május 23. 11:18

A Sony bemutatja a LinkBuds-sorozat legújabb tagját, a LinkBuds S-t

A Sony bejelentette a LinkBuds-sorozat legújabb tagját: a LinkBuds S vadonatúj hangzásélményt biztosít a Sony érzékelő technológiáinak és partneri együttműködésének köszönhetően, mindezt úgy, hogy a felhasználók megtapaszthatják a “NEVER OFF” élményt.

2022. május 19. 15:26

Piacvezető zajszűréssel rendelkező fejhallgató, ami újraírja az iparági szabályokat

A Sony bejelentette díjnyertes 1000X-sorozatának legújabb termékét, a WH-1000XM5 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatót. Az új modell vadonatúj, magával ragadó hallgatási élményt biztosít, melyek az új technológiák alkalmazásával új szintre emelik a piacvezető WH-1000XM4 zajszűrését és hangminőségét. 

2022. május 14. 15:53

Két díjjal jutalmazták a TCL légtisztítóit

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF DESIGN DÍJÁT az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es iF DESIGN DÍJRA.

2022. május 9. 19:04

Közel másfélmillió forintos órát mutatott be a Casio

Új taggal bővült a G-Shock márka csúcskategóriás kínálata, az MR-G kollekció. A Casio bemutatta az MRG-B5000-res modellt, amely az első olyan MR-G karóra, ami a legendás, 1983-ban leleplezett „ős G-Shock”, a DW-5000C dizájnját idézi meg. 

2022. április 28. 11:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20