A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

forrás: Prím Online, 2016. január 27. 18:32

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

„Az A4 formátumú, színes MFP készülékek a jövőben is a globális MFP piac meghatározó szegmensét alkotják. Az előrejelzési időszakban kiemelkedő, 10,5%-os növekedés várható” - jelentette be Amy Machado, az IDC kutatási igazgatója.

 

Az új Lexmark modellcsaládokhoz tartozó színes, lézer alapú eszközök közül több készülék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja saját kategóriájában, a hosszú élettartalmú képalkotó komponensek pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközeinek teljes tulajdonlási költsége (TCO=total cost of ownership). 

 

Az erős, négymagos processzorokkal meghajtott modellek saját A4-es kategóriájukban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességet produkálják.

 

Az új Lexmark termékpalettához a következő termékek tartoznak: Lexmark CS720, CS725 és CS820 szériás nyomtatók, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 szériás többfunkciós eszközök.

 

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata a CX860, az egyik legmagasabb toner-kapacitást, a legnagyobb bemeneti/kimeneti kapacitást, illetve a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A CX860 képességeit tekintve még az A3-as termékek számára is konkurenciát jelent, lehetővé téve a vállalkozások számára a házon belüli minőségi színes nyomtatást.  

 

Minden új készülék támogatja a Lexmark Kofax TotalAgility platformját, erősítve ezzel a többcsatornás adatrögzítési stratégiát, ezáltal növelve a vállalatok hatékonyságát.

 

A Lexmark egy új, tablethez hasonló interfész bevezetésével egyszerűsíti le a kezelést és változtatja meg a felhasználói élményt. Az új MFP készülékeket olyan, a termelékenységet növelő megoldásokkal látták el, mint például az új, egységesített Scan Center applikáció. Ennek segítségével a felhasználó a beolvasás után egyszerre több helyre irányíthatja a digitalizált képfájlt – például e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP oldalakra, faxra, elektronikus archívumokba vagy egyéb, biztonságos hálózati helyekre –, majd visszaigazolást is kérhet a kézbesítésről.

 

„A Lexmark ezzel a saját fejlesztésű, forradalmi technológiával az A3-as és A4-es technológiák legjavát egyesíti, lehetővé téve a kezelt nyomtatási szolgáltatások és az üzletifolyamat-támogató megoldások optimalizálását” – jelentette ki Marty Canning, ügyvezető elnökhelyettes, a Lexmark Imaging Solutions and Services elnöke. „A minden eddiginél alacsonyabb teljes tulajdonlási költség révén a Lexmark új generációs, nagy munkacsoportoknak szánt színes lézernyomtatói a legmagasabb szintet jelentik az irodai termelékenység tekintetében.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hétfőtől kapható a Honor legújabb okosórája

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel*  akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

2020. január 15. 16:18

Érkeznek az okos szántóföldek és focipályák

A Soil Scout vezeték nélküli szenzorai segítségével képes pontosan meghatározni a talaj állapotát, ezzel segíthet optimalizálni az öntözést, és növelni a terméshozamot, vagy a pálya minőségét.

2020. január 15. 14:54

A HONOR három díjban is részesült a CES 2020 során

A Honor nemzetközi okostelefon és okoszeszköz márka 2019-ben jelentős növekedésről számolt be a Kínán kívüli piacokon. Az év első három negyedévében 21 százalékos növekedést ért el a leszállított okostelefonok darabszámát illetően, az előző év ugyanazen időszakához képest.*  Jövőbe mutató, 1+8+N stratégiájának**  is köszönhetően pedig 1333 százalékkal nőtt a leszállított viselhető okoseszközök száma ugyanebben az időszakban.***  A márka tovább erősítette jelenlétét a kulcspiacokon, Oroszországban 25 százalékos piacrészesedéssel bír.****

2020. január 14. 13:19

Új internetes infrastruktúrát fejleszt a Cisco

A Cisco bemutatta a Cisco Silicon One-t, az iparág egyedülálló hálózati szilícium chip architektúráját, valamint az erre épülő új, szolgáltatói igényeknek megfelelően fejlesztett routercsaládot, a Cisco 8000 sorozatot.

2020. január 13. 18:55

Hamarosan egy érintéssel nyithatjuk ki az autót

A Continental technológiai vállalat hiánypótló alkalmazással gazdagítja az autóipari szenzorok portfólióját az újonnan fejlesztett érintkezés-érzékelő rendszerének (Contact Sensor System – CoSSy) segítségével. A rendszer észleli az alacsony sebességű érintkezést a jármű és egy személy, vagy a jármű és egy tárgy között. A Continental a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon mutatta be, hogy a CoSSy hogyan teszi még biztonságosabbá az automata parkolást. 

2020. január 12. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás