Microsoft vezeték nélküli kijelző adapter

forrás: Prím Online, 2016. február 17. 16:59

2014-ben jelent meg az a vadonatúj kiegészítő, amely egyszerűvé tette bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorokra.

A könnyű kezelhetőség és beállítás miatt nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett diákoktól és a mobiltelefonok szerelmeseitől is, akik otthon és útközben is szívesen használják a kiegészítőt. A mai napon bemutatták a Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapter (Microsoft Wireless Display Adapter 2) következő generációját.

 

Az új termék lehetővé teszi bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorra. Így a felhasználók nagy méretű képernyőkön is megtekinthetik videóikat, fotóikat és egyéb tartalmaikat.

 

Az adapter használata gyors és egyszerű, csupán a tévékészülék vagy monitor HDMI és USB aljzataiba kell csatlakoztatnunk az eszközt, így azonnal vezeték nélkül jeleníthetjük meg a Windows eszközünk képét a kívánt képernyőn.

 

 

A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter lehetővé teszi, hogy szabadabban használjuk eszközeinket. Sugározzon filmet a tévé képernyőjére, miközben eszközéről emaileket továbbíthat, vagy tartson előadásokat kényelmesen, Miracast támogatású laptopról. Többé nem kell a kis képernyőre szorítkozni, ha a legújabb fotókat mutatná meg családjának és barátainak.

 

Az új generációs Vezeték Nélküli Kijelző Adapter az előd minden funkcióját magában hordozza, és új formában, valamint alacsonyabb késési idővel teszi vonzóbbá. Az új eszköz biztonsági beállításai változtathatók, beépített szoftvere pedig folyamatosan frissen tartható. Tökéletes társ diákoknak, a mobiltelefonok szerelmeseinek és mindenkinek, akik vezeték nélküli szabadságra vágynak, ha tartalom megjelenítéséről van szó.

Főbb előnyök:

  • Minden tartalom a nagy képernyőn: Megoszthatja Miracast támogatású, Windows 10 rendszerű eszköze (okostelefon, táblagép vagy laptop) képét HDTV-n vagy monitoron. Filmek, fényképek vagy prezentációk a nagy képernyőn – mindezt vezetékek nélkül.
  • Modern megbeszélések: A Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapterrel kivetíthetjük előadásainkat a munkahelyünkön vagy iskolánkban a konferenciaterem képernyőjére. Együttműködhetünk másokkal és különféle módosításokkal élhetünk a PowerPointban, így a nagy képernyő lehet a közös munka felülete.   
  • Miracast technológia: A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter Miracast technológiát használ, aminek köszönhetően nincs szükség meghatározott alkalmazásokra vagy tartalmakra a működéshez. Az eszközünk minden képanyaga átsugározható HDTV-re vagy monitorra.
  • Könnyű beállítás: Gyors csatlakoztatás után a HDTV-be vagy monitor HDMI és USB aljzataiba, egyből élvezhetjük a megjeleníteni kívánt tartalmakat a nagy képernyőn. Az eszköz hatótávolsága akár 7 méter távolságból is megbízható marad.   
  • Wireless Display Adapter Alkalmazás: Elérhető a Windows Áruházból PC-re és Windows Phone-ra. Az alkalmazás lehetővé teszi a kiegészítő biztonsági beállításainak módosítását, valamint a firmware frissítését. Az alkalmazással személyre szabhatjuk az eszköz beállításait, például az eszköz nevét, a nyelvét vagy a biztonsági beállításokat.
 
 
A Microsoft Wireless Display Adapter 2 Magyarországon 2016. április 1-től lesz megvásárolható 23 990 Ft ajánlott fogyasztói áron.
 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Rekordmennyiségű innovációs díjat nyert el az LG a közelgő 2024-es CES-en

Technológia és dizájnmegoldásaikért több mint 30 innovációs díjat érdemeltek ki az LG Electronics (LG) legújabb életmód-innovációi a 2024-es CES-en. A háztartási készülékek, a szórakoztatóelektronika és az üzleti megoldások kategóriákban kiosztott díjak között két Best of Innovation, azaz a kiállítás legjobb innovációinak járó díj is szerepel, amelyet az LG OLED televíziói kaptak meg.

2023. november 27. 15:58

Kopogtatnak a jövő okos háztartási gépei

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

2023. november 27. 14:26

Még masszívabb lett a Casio G-SHOCK legújabb outdoor karórája

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2023. november 25. 16:40

5 biztonsági és kényelmi funkció a maximális vezetési élményért

Az új autóktól ma már nemcsak kiváló teljesítményt és hatékonyságot várunk el, hanem azt szeretnénk, ha kényelmünket és biztonságunkat is maximálisan szolgálnák. A legújabb modellek éppen ezért számos fejlett technológiai funkcióval rendelkeznek, amelyek amellett, hogy magasabb szintre emelik a vezetés élményét, az utazást is biztonságosabbá teszik. A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója összegyűjtött 5 olyan funkciót és eszközt, amelyek ezt a célt szolgálják.

2023. november 23. 19:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04