Teljes ráncfelvarrás - Megújult a 24.hu mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2016. február 19. 10:52

Nemcsak a design lett letisztultabb, de a rovatstruktúra is átláthatóbb Magyarország harmadik legnagyobb híroldalának új applikációjában. Az újratervezett megjelenés mellett több praktikus változtatás is történt, így a felhasználók az eddigiektől is könnyebben és gyorsabban tájékozódhatnak a világ történéseiről.

A 24.hu a Central Médiacsoport átfogó tematikájú hírportálja, mely 2010-es indulása óta az ország harmadik leglátogatottabb híroldalává nőtte ki magát. A korábban Hír24 néven működő oldal tavaly szeptember óta megújult formában, minden eszközre optimalizált oldallal, letisztult megjelenéssel, egyszerűbb rovatstruktúrával fogadja az olvasókat. A 24.hu felépítése és tartalma a gyors tájékozódást szolgálja, ugyanakkor a rendszeresen és nagy számban használt hivatkozásokkal lehetőséget biztosít olvasóinak a mélyebb tájékozódásra is.

 

 

A 24.hu célja a lényegre törő információközlés áttekinthető, könnyen fogyasztható formában web és mobil felületen egyaránt. Ennek érdekében a híroldal február közepétől applikációját is teljesen megújította, mely így átvette az oldalon már jól bevált dizájnt és szerkezetet. A frissült alkalmazás emellett több olyan újítást felvonultat, melynek köszönhetően az olvasók még gyorsabban tájékozódhatnak a mindennapokban. Ilyen például, hogy a híreket ezentúl három különböző tartalmi bontásban érhetik el, aktuális érdeklődésüknek megfelelően kattinthatnak a szerkesztőség által összeválogatott cikkeket tartalmazó „Friss, fontos” elnevezésű, a saját maguk által összeállított híreket összegyűjtő „Híreim”, vagy a legolvasottabb cikkeket felsorakoztató „Ez pörög” menüpontra. Szintén a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy az alkalmazás megjeleníti a szerzőket a listákban és láthatóvá teszi a már olvasott cikkeket is. A „Rovatok menüpont lehetővé teszi a 24.hu aloldalaira történő szűrést, ahogyan a cikkekre való keresés is könnyebb az új verzióban. 

 

A megújult 24.hu alkalmazás már letölthető Androidra és iOS-re:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24

https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463?mt=8

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50