Duplázás 3 év alatt az S&T PLM üzletágánál

forrás: Prím Online, 2016. március 3. 07:18

Az S&T PLM üzletágának árbevétele több mint kétszeresére nőtt három év alatt. 2015-ben még a megdönthetetlen rekordnak tűnő 2014-es eredményeket is sikerült 16%-kal felülmúlni. Az S&T növekedési stratégiájában a minőség játssza a kulcs szerepet, és a piac visszaigazolja a stratégia helyességét.

A növekedés motorjai

Az S&T 2015-ben tovább tudta növelni piaci részarányát, erőteljesen bővült a Creo felhasználók tábora. A meglévő ügyfelek is intenzíven bővítették a munkahelyek számát: az ismételt vásárlások jól jelzik a felhasználói elégedettség növekedését. Emellett előtérbe kerültek az olyan komplexebb projektek is, mint a testreszabott Windchill PLM megoldások, vagy az egyedi posztprocesszor és gépszimuláció fejlesztést igénylő ESPRIT CAM rendszer bevezetések.

 

A választás szabadsága fontosabb, mint valaha

Napjainkban példátlan sebességű és arányú változásoknak lehetünk szemtanúi. Az évtizedeken keresztül megszokott szoftver kereskedelmi környezet alapjaiban változik meg. Régebben a cégek megvásárolták a szoftvereiket és mellé a szoftverkövetést, ma pedig egyre dominánsabbá válik a szoftverbérlés. A szoftver bérlet 60-70%-kal csökkenti a szoftver forgalmazók árbevételét az átállás első éveiben, ami jelentős fejfájást fog okozni ezen cégeknek: egyre nehezebben fogják tudni finanszírozni a magas színvonalú ügyfél-támogatást. Van olyan versenytárs CAD gyártó, aki ebben az évben teljes egészében átáll a bérleti konstrukcióra. A bérlet előnye az alacsony belépési költség, hátránya viszont, hogy a felhasználó nem tulajdonolja a szoftvert. 

Az S&T ezzel szemben a teljes szabadságot kínálja a felhasználóknak, a szoftverek kedvezményesen megvásárolhatók vagy bérelhetők. 

 

2016 S&T PLM üzleti kilátások, fejlesztések

Az utóbbi három év robbanásszerű fejlődése után egy konszolidációs évvel számol az S&T PLM üzletága, ami megalapozza a következő évek újabb intenzív fejlődését. Nagy hangsúlyt kap az IoT és AR technológiák minél szélesebb körű megismertetése a felhasználóink körében. Ezen felül a termék portfólió további új elemekkel gazdagodik az év során, elsősorban a magas hozzáadott értékű területekre koncentrálva. Emellett az S&T továbbra is kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények CAD/CAM/PLM támogatására.

 

Kulcsszavak: szoftver CAD

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás