Duplázás 3 év alatt az S&T PLM üzletágánál

forrás: Prím Online, 2016. március 3. 07:18

Az S&T PLM üzletágának árbevétele több mint kétszeresére nőtt három év alatt. 2015-ben még a megdönthetetlen rekordnak tűnő 2014-es eredményeket is sikerült 16%-kal felülmúlni. Az S&T növekedési stratégiájában a minőség játssza a kulcs szerepet, és a piac visszaigazolja a stratégia helyességét.

A növekedés motorjai

Az S&T 2015-ben tovább tudta növelni piaci részarányát, erőteljesen bővült a Creo felhasználók tábora. A meglévő ügyfelek is intenzíven bővítették a munkahelyek számát: az ismételt vásárlások jól jelzik a felhasználói elégedettség növekedését. Emellett előtérbe kerültek az olyan komplexebb projektek is, mint a testreszabott Windchill PLM megoldások, vagy az egyedi posztprocesszor és gépszimuláció fejlesztést igénylő ESPRIT CAM rendszer bevezetések.

 

A választás szabadsága fontosabb, mint valaha

Napjainkban példátlan sebességű és arányú változásoknak lehetünk szemtanúi. Az évtizedeken keresztül megszokott szoftver kereskedelmi környezet alapjaiban változik meg. Régebben a cégek megvásárolták a szoftvereiket és mellé a szoftverkövetést, ma pedig egyre dominánsabbá válik a szoftverbérlés. A szoftver bérlet 60-70%-kal csökkenti a szoftver forgalmazók árbevételét az átállás első éveiben, ami jelentős fejfájást fog okozni ezen cégeknek: egyre nehezebben fogják tudni finanszírozni a magas színvonalú ügyfél-támogatást. Van olyan versenytárs CAD gyártó, aki ebben az évben teljes egészében átáll a bérleti konstrukcióra. A bérlet előnye az alacsony belépési költség, hátránya viszont, hogy a felhasználó nem tulajdonolja a szoftvert. 

Az S&T ezzel szemben a teljes szabadságot kínálja a felhasználóknak, a szoftverek kedvezményesen megvásárolhatók vagy bérelhetők. 

 

2016 S&T PLM üzleti kilátások, fejlesztések

Az utóbbi három év robbanásszerű fejlődése után egy konszolidációs évvel számol az S&T PLM üzletága, ami megalapozza a következő évek újabb intenzív fejlődését. Nagy hangsúlyt kap az IoT és AR technológiák minél szélesebb körű megismertetése a felhasználóink körében. Ezen felül a termék portfólió további új elemekkel gazdagodik az év során, elsősorban a magas hozzáadott értékű területekre koncentrálva. Emellett az S&T továbbra is kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények CAD/CAM/PLM támogatására.

 

Kulcsszavak: szoftver CAD

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Ez az a nap! 2021 a Puskás Arénában

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap!  is 2021-ben kerül megrendezésre.

2020. május 8. 13:07

Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.

2020. május 7. 15:59

10 kevésbé ismert tény Elon Musk életéről

Összegyűjtöttünk 10 olyan dolgot, amit biztosan nem tudtál Elon Maskról. Számunkra is meglepő információkra leltünk.

2020. május 7. 09:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás