Vadonatúj LTE fejlesztések a ZyXEL-től

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 09:34

A Mobil Világkongresszuson muttata be „Connected Home”, azaz Összekapcsolt Otthon koncepcióját a ZyXEL. Fejlesztéseivel a tajvani gyártó elsősorban a felhasználók integrációját, a felhő alkalmazások egyszerűsítését, valamint a mobilsávszélesség lefedettségének maximalizálását célozza meg. 

A vállalat egyik kiemelt terméke, az LTE4506 router minden modern igényre választ adó teljesítményt nyújt az otthoni hálózatokban – támogatja a 802.11ac sávot, a legújabb 11ac Wi-Fi technológiával duális Wi-Fi szolgáltatásokat biztosít, és egyszerre 32 felhasználót képes biztonságosan kiszolgálni. 

 

A 4G és LTE-A képes Wi-Fi HomeSpot Router az egyetlen olyan eszköz az otthoni mobil router kategóriában, mely az LTE 6. csoportba tartozik, és 300Mbps sebességgel továbbítja a felé különböző technológiákkal érkező adatokat. Az eszköz kompatibilis LTE, DC-HSPA+/HSPA/UMTS és EDGE/GPRS/GSM rendszerekkel is, és kétszer olyan gyorsan működik, mint a 4. csoportba tartozó hordozható korábbi modellek. Az eszközhöz micro USB csatlakozó, rugalmas töltés és gigabit LAN port is tartozik, ezzel ideális lehet bármilyen családi házhoz vagy kisvállalkozáshoz, ahol gyors és megbízható internet-csatlakozásra van szükség. „Az LTE4506 elsősorban az otthoni felhasználóknak készült. Gyorsabb hálózati csatlakozást, egyszerű telepítést tesz lehetővé, emellett kezelni képes az olyan nagy adatforgalmat generáló tevékenységeket is, mint a mobilvideó streaming, a HD tartalmak vagy az online játékok” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. 

 

Az LTE4506 mellett a rendezvényen a gyártó teljes LTE portfólióját is felvonultatta, beleérte a kültéri 7410 4G routert, az LTE 7460 multi-mode routert és a WAH7706 hordozható LTE-routert – melyek mindegyike a gyors vezeték nélküli kapcsolatokra specializálódott. „Európa 79 millió 4G felhasználójának igényeit próbáljuk kielégíteni, hiszen a 802.11ac valamint a 24/7 mobilsávszélességet használó multi-eszközök elterjedése exponenciálisan nő” – tette hozzá Treso Tamás.  A „Internet of Things” trend immár a valóság, a globális kutatásokkal foglalkozó Statista előrejelzése szerint a 4G felhasználók száma 2020-ra 267 millióra növekszik.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás