Vadonatúj LTE fejlesztések a ZyXEL-től

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 09:34

A Mobil Világkongresszuson muttata be „Connected Home”, azaz Összekapcsolt Otthon koncepcióját a ZyXEL. Fejlesztéseivel a tajvani gyártó elsősorban a felhasználók integrációját, a felhő alkalmazások egyszerűsítését, valamint a mobilsávszélesség lefedettségének maximalizálását célozza meg. 

A vállalat egyik kiemelt terméke, az LTE4506 router minden modern igényre választ adó teljesítményt nyújt az otthoni hálózatokban – támogatja a 802.11ac sávot, a legújabb 11ac Wi-Fi technológiával duális Wi-Fi szolgáltatásokat biztosít, és egyszerre 32 felhasználót képes biztonságosan kiszolgálni. 

 

A 4G és LTE-A képes Wi-Fi HomeSpot Router az egyetlen olyan eszköz az otthoni mobil router kategóriában, mely az LTE 6. csoportba tartozik, és 300Mbps sebességgel továbbítja a felé különböző technológiákkal érkező adatokat. Az eszköz kompatibilis LTE, DC-HSPA+/HSPA/UMTS és EDGE/GPRS/GSM rendszerekkel is, és kétszer olyan gyorsan működik, mint a 4. csoportba tartozó hordozható korábbi modellek. Az eszközhöz micro USB csatlakozó, rugalmas töltés és gigabit LAN port is tartozik, ezzel ideális lehet bármilyen családi házhoz vagy kisvállalkozáshoz, ahol gyors és megbízható internet-csatlakozásra van szükség. „Az LTE4506 elsősorban az otthoni felhasználóknak készült. Gyorsabb hálózati csatlakozást, egyszerű telepítést tesz lehetővé, emellett kezelni képes az olyan nagy adatforgalmat generáló tevékenységeket is, mint a mobilvideó streaming, a HD tartalmak vagy az online játékok” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. 

 

Az LTE4506 mellett a rendezvényen a gyártó teljes LTE portfólióját is felvonultatta, beleérte a kültéri 7410 4G routert, az LTE 7460 multi-mode routert és a WAH7706 hordozható LTE-routert – melyek mindegyike a gyors vezeték nélküli kapcsolatokra specializálódott. „Európa 79 millió 4G felhasználójának igényeit próbáljuk kielégíteni, hiszen a 802.11ac valamint a 24/7 mobilsávszélességet használó multi-eszközök elterjedése exponenciálisan nő” – tette hozzá Treso Tamás.  A „Internet of Things” trend immár a valóság, a globális kutatásokkal foglalkozó Statista előrejelzése szerint a 4G felhasználók száma 2020-ra 267 millióra növekszik.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kütyüs kikapcsolódások Budapesten

Budapest látnivalóit nem csak turistaként érdemes felfedezni, de a legújabb technológiai újításoknak hála, akár még helyiként is megérheti újra felkeresni a főváros ikonikus helyszíneit. Összegyűjtöttünk öt szuper programot, amit geekként is érdemes végigjárni, ha egy kis „kütyübolond” kikapcsolódásra vágyunk, vagy az ide látogató külföldi ismerőseinket szeretnénk lenyűgözni.
 

2019. szeptember 7. 15:08

A legjobb online kaszinóbónusz kiválasztása

A szerencsejáték Magyarországon ugyanolyan elterjedt, mint a világ bármely más részén, tehát nem meglepő, hogy sok olyan online kaszinóval találkozunk, mint a NoviCasino.com. Ennek köszönhetően az utóbbi években sok szerencsejátékkal foglalkozó cég elindította a játékosoknak szánt weboldalát.

2019. szeptember 2. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás