Kivételes képminőséget kínál az Epson első házimozi lézerprojektora

forrás: Prím Online, 2016. március 24. 15:54

Magyarországon is elérhető az Epson legújabb felsőkategóriás házimozi vetítője, egy Full HD 1080p lézerprojektor, amely a japán gyártó Reflektív 3LCD technológiájának köszönhetően kimagasló képminőséget biztosít. A készüléket kifejezetten a házimozi szerelmeseinek tervezték, akik a legjobb vetítéstechnológiai megoldásokat keresik.

Az EH-LS10000 az Epson első olyan projektora, amely 4K felskálázó technológiával rendelkezik és kettős lézer fényforrást használ a legszélesebb színtér és abszolút fekete megjelenítése érdekében. 2015-ben ez a projektor nyerte el a legjobb videó-megjelenítő eszköznek járó díjat a CES fogyasztói elektronikai kiállításon.  

 

„Az EH-LS10000 az első projektorunk, amely 4K felskálázó technológiával rendelkezik és digitálisan képes a Full HD 1080p tartalom textúráját és a felbontását feljavítani úgy, hogy a felhasználók a 4K nyújtotta csúcsminőségű képet élvezhetik” – mondta Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője. „Új Reflektív 3LCD technológiánk magas kontrasztarányt és rekeszértéket biztosít a részletgazdag kép érdekében, valamint képes a nagy sebességű mozgás lekövetésére, a gyors akciójelenetek éles megjelenítése céljából.”   

 

A kiemelkedő képminőség mellett, a lézertechnológiának köszönhetően, a készülék fényforrásának élettartama rendkívül hosszú (Eco módban akár 30000 óra is lehet), így csökkentve a karbantartási igényt. Ez a technológia rövidebb bekapcsolási időt tesz lehetővé, így a projektor már 20 másodperc után képes vetíteni.  

 

 

Az EH-LS10000 projektor magas fehér- és színesfény kibocsátásra képes az élénk színek érdekében, a 480Hz-es képfrissítési frekvencia pedig éles 3D képet biztosít. Továbbá, az új modell ISF kalibrációra is alkalmas, Image Enhancement és Frame Interpolation technológiákkal, valamint 2D-ről 3D-re történő konverzióval és 3D képmélység állítási lehetőséggel is rendelkezik. 

 

A széles tartományban használható lencsemozgatás, a széles zoom tartományú optika és az előre beállítható, a különböző képarányokhoz pozícionálható lencse memória megkönnyíti a projektor elhelyezését. Az EH-LS10000 majdnem teljesen zajmentesen üzemel, és a letisztult, stílusos kialakításának, a lencsevédőnek, valamint a rejtett vezérlőpanelnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a házimozi rendszerekbe. 

 

A felsőkategóriás EH-LS10000 modell bruttó 2.450.000 forintért vásárolható meg Magyarországon. 

 

Jellemzők:

 • Új, kettős lézer fényforrás
 • 3LCD Reflective technológia (0,74” R-HTPS panelek)
 • Az Epson legszélesebb színterű vetítője (Dynamic módban is elérhető a teljes sRGB színtér. A moziszűrő használatával megjeleníthető a teljes DCI és Adobe RGB színtér)
 • Super Resolution és Detail Enhancement technológiák
 • 4K felskálázás Natív Full HD 1080P felbontás és 3D megjelenítés
 • 1500 lumen fehér- és színesfény kibocsátás az élénk színekért
 • Abszolút fekete és részletgazdag szürkeskála
 • +/-90% függőleges és +/-40% vízszintes lencseshift tartomány és 2.1× zoom 
 • Magas képfrissítési frekvencia, a gyors akciójelenetek éles képeiért 
 • Magas rekeszérték a finom képekért és a kisebb screen door hatás érdekében
 • Éles 3D mód a 480Hz-es üzemi frekvenciának köszönhetően, a lézernek köszönhetően interferencia nélkül 
 • Az Epson jelenlegi készülékeiben alkalmazott összes képminőség-javító technológia, mint pl. az ISF kalibráció és a képkocka-interpoláció 
 • 30 000 óra élettartamú lézer fényforrás
 • ’Instant on/off’ technológia a gyors bekapcsolásért és a 20 másodpercen belüli vetítésért
 • Lencse pozíció memória (akár 10 beállítás) 
 • Alacsony ventillátor-zaj (19dB eco / 28dB standard módban)
 • A hálózati funkció hibajelentést küld egy előre beállított e-mail címre
 • Visszafogott dizájn stílusos lencsevédővel és rejtett kezelőfelülettel, 2D-ről 3D-re kapcsolással és 3D-s mélység szabályzóval
 • Három év garancia minden alkatrészre

 

Kulcsszavak: házimozi projektor Epson

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sopronba érkezik az Avenged Sevenfold és Steve Aoki is

Valentin napján – immár hagyományosan – újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors.

2018. február 14. 18:31

Hogyan ünnepli a magyar a Valentin-napot?

A Valentin-nap körüli felhajtás hazánkban is évről évre egyre nagyobb méreteket ölt. Felmerül tehát a kérdés, hogy van-e már létjogosultsága nálunk is a „szerelem ünnepének”? És ha igen, az miről szól a leginkább? Az érzelmeink kimutatásáról, a közös romantikus programokról, a felfűtött testiségről vagy inkább csak egy újabb kereskedői „találmány” a pénzünk elköltésére? – Ezt a témát járta körbe a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatása, amely a Valentin-nap megítélése mellett az ünnephez fűződő szokásainkat is boncolgatta, nem mellőzve a szorosan ide köthető szexuális és párkapcsolati kérdéseket sem.

2018. február 14. 10:22

Új sorozat indul ma este a HBO-n

A producer, író Alan Ball - akinek nevéhez olyan alkotások köthetőek, mint az Amerikai szépség, a Banshee, a True Blood – Inni és élni hagyni, illetve a Sírhant művek című kultsorozat – visszatért az HBO-ra. 

2018. február 12. 14:57

Az idei InfoBál február 24-én nyitja meg kapuit

Negyedik alkalommal rendezik meg február 24-én az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvényét, az InfoBált. Az InterContinental Budapest szálloda báltermében este felhangzik a himnusz, és ezzel veszi kezdetét a szektor különleges társasági eseménye, ahol az innovatív iparág képviselői a konzervatív hagyományok szerinti formalitásokhoz igazodva farsangolnak.

2018. február 2. 08:02

"Utazás majomszokás!" animált matricagyűjtemény a Viberen

Az Utazómajom egyedülálló módon Viberre készített animált matricacsomaggal lepte meg a követőit. Az „Utazás majomszokás” néven publikált gyűjtemény részeként 25 egyedi hangulatkifejező kismajommal találkozhatunk!

2018. január 31. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com