Kivételes képminőséget kínál az Epson első házimozi lézerprojektora

forrás: Prím Online, 2016. március 24. 15:54

Magyarországon is elérhető az Epson legújabb felsőkategóriás házimozi vetítője, egy Full HD 1080p lézerprojektor, amely a japán gyártó Reflektív 3LCD technológiájának köszönhetően kimagasló képminőséget biztosít. A készüléket kifejezetten a házimozi szerelmeseinek tervezték, akik a legjobb vetítéstechnológiai megoldásokat keresik.

Az EH-LS10000 az Epson első olyan projektora, amely 4K felskálázó technológiával rendelkezik és kettős lézer fényforrást használ a legszélesebb színtér és abszolút fekete megjelenítése érdekében. 2015-ben ez a projektor nyerte el a legjobb videó-megjelenítő eszköznek járó díjat a CES fogyasztói elektronikai kiállításon.  

 

„Az EH-LS10000 az első projektorunk, amely 4K felskálázó technológiával rendelkezik és digitálisan képes a Full HD 1080p tartalom textúráját és a felbontását feljavítani úgy, hogy a felhasználók a 4K nyújtotta csúcsminőségű képet élvezhetik” – mondta Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője. „Új Reflektív 3LCD technológiánk magas kontrasztarányt és rekeszértéket biztosít a részletgazdag kép érdekében, valamint képes a nagy sebességű mozgás lekövetésére, a gyors akciójelenetek éles megjelenítése céljából.”   

 

A kiemelkedő képminőség mellett, a lézertechnológiának köszönhetően, a készülék fényforrásának élettartama rendkívül hosszú (Eco módban akár 30000 óra is lehet), így csökkentve a karbantartási igényt. Ez a technológia rövidebb bekapcsolási időt tesz lehetővé, így a projektor már 20 másodperc után képes vetíteni.  

 

 

Az EH-LS10000 projektor magas fehér- és színesfény kibocsátásra képes az élénk színek érdekében, a 480Hz-es képfrissítési frekvencia pedig éles 3D képet biztosít. Továbbá, az új modell ISF kalibrációra is alkalmas, Image Enhancement és Frame Interpolation technológiákkal, valamint 2D-ről 3D-re történő konverzióval és 3D képmélység állítási lehetőséggel is rendelkezik. 

 

A széles tartományban használható lencsemozgatás, a széles zoom tartományú optika és az előre beállítható, a különböző képarányokhoz pozícionálható lencse memória megkönnyíti a projektor elhelyezését. Az EH-LS10000 majdnem teljesen zajmentesen üzemel, és a letisztult, stílusos kialakításának, a lencsevédőnek, valamint a rejtett vezérlőpanelnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a házimozi rendszerekbe. 

 

A felsőkategóriás EH-LS10000 modell bruttó 2.450.000 forintért vásárolható meg Magyarországon. 

 

Jellemzők:

 • Új, kettős lézer fényforrás
 • 3LCD Reflective technológia (0,74” R-HTPS panelek)
 • Az Epson legszélesebb színterű vetítője (Dynamic módban is elérhető a teljes sRGB színtér. A moziszűrő használatával megjeleníthető a teljes DCI és Adobe RGB színtér)
 • Super Resolution és Detail Enhancement technológiák
 • 4K felskálázás Natív Full HD 1080P felbontás és 3D megjelenítés
 • 1500 lumen fehér- és színesfény kibocsátás az élénk színekért
 • Abszolút fekete és részletgazdag szürkeskála
 • +/-90% függőleges és +/-40% vízszintes lencseshift tartomány és 2.1× zoom 
 • Magas képfrissítési frekvencia, a gyors akciójelenetek éles képeiért 
 • Magas rekeszérték a finom képekért és a kisebb screen door hatás érdekében
 • Éles 3D mód a 480Hz-es üzemi frekvenciának köszönhetően, a lézernek köszönhetően interferencia nélkül 
 • Az Epson jelenlegi készülékeiben alkalmazott összes képminőség-javító technológia, mint pl. az ISF kalibráció és a képkocka-interpoláció 
 • 30 000 óra élettartamú lézer fényforrás
 • ’Instant on/off’ technológia a gyors bekapcsolásért és a 20 másodpercen belüli vetítésért
 • Lencse pozíció memória (akár 10 beállítás) 
 • Alacsony ventillátor-zaj (19dB eco / 28dB standard módban)
 • A hálózati funkció hibajelentést küld egy előre beállított e-mail címre
 • Visszafogott dizájn stílusos lencsevédővel és rejtett kezelőfelülettel, 2D-ről 3D-re kapcsolással és 3D-s mélység szabályzóval
 • Három év garancia minden alkatrészre

 

Kulcsszavak: házimozi projektor Epson

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megállíthatatlan hálózatok: gigabites sebességek jönnek a vezetékes és a mobil technológiában egyaránt

Alig több mint két és fél évtizede, hogy az első internet-adatcsomag megérkezett Magyarországra, ma pedig a korszerű optikai hálózatokkal lefedett területeken már elérhető az akár 1.000 Mb/s-os sebességű vezetékes internet is. 

2017. október 15. 12:17

Így lehet amerikai ügyfeleket elérni egyetlen budapesti óriásplakáttal

A Netlife olyan óriásplakátot tett ki a Graphisoft Parknál, amelyen egy többlépcsős rejtvény volt látható. Több sem kellett az IT szakemberek kíváncsiságánál, és a fénykép máris vírusként terjedt az interneten, hogy ki tudja megoldani a feladványt? Érdekes módon a legelső megfejtő egy Egyesült Államokbeli fiatalember volt, aki a 9GAG-en találkozott a fejtörővel, és ezzel meghívást nyert a cég budapesti irodájába egy pókerpartira.

2017. október 11. 10:48

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

2017. október 4. 13:14

Idén is sokakhoz jutott el az Európai Mobilitási Hét üzenete

Közel 250 ezren vettek részt az Európai Mobilitási Hét családi hétvégéjén, az Andrássy úton. A több mint 200 csatlakozott önkormányzatból 169 Autómentes napot is rendezett.

2017. szeptember 24. 13:40

Kétszáznál is több hazai település csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz

2017-ben is meghaladta a kétszázat a közlekedési-környezetvédelmi szemléletformáló kampányhoz csatlakozó hazai önkormányzatok száma. Az Európai Mobilitási Hét idei, Közös út, közös jövő mottójához híven a környezettudatos közlekedésről szólnak a szeptember 16-22. között, országszerte megrendezett programok.

2017. szeptember 18. 15:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com