Újra az LG tévéit ajánlja a Netflix

forrás: Prím Online, 2016. április 8. 10:00

Immár a második egymást követő évben válogatta be a Netflix az LG Electronics (LG) csúcskategóriás 4K felbontású televízióit az online streaming videoszolgáltató által ajánlott tévékészülékek (Netflix Recommended Program) körébe. Erre a listára azok az okostévék kerülhetnek fel, amelyeken könnyen, gyorsan, zökkenőmentesen, tökéletes teljesítménnyel működik a Netflix-alkalmazás, illetve általában is jobban teljesítenek az internetes televíziózás terén.

Az LG legfejlettebb, webOS 3.0 operációs rendszerrel működő 4K felbontású tévéi egy szigorú, részletes követelményeket tartalmazó vizsgálat után kapták meg ezt az elismerést. Első körben az LG SIGNATURE OLED TV (G6), két 4K OLED TV (az E6 és a C6 modell), két Super UHD tévé (az UH9500 és az UH8500 modell) és négy UHD készülék (az UH7500, az UH6500, az UH6300 és az UH6100 modell) került fel a listára, ami később – amint lezajlanak az értékelések – további modellekkel egészülhet ki.

 

A Netflix Recommended TV program lényege, hogy a követelményeknek leginkább megfelelő készülékek felsorolásával segítse a vásárlókat abban, hogy olyan televíziót válasszanak, amelyek a Netflix alkalmazás elérését és működését gyorsabbá és egyszerűbbé teszik. Az LG webOS 3.0 operációs rendszerével működő OLED, Super UHD és UHD tévéi a lélegzetelállító képminőség és az intuitív okostévé-funkciók olyan páratlan kombinációját alkotják, amelyek együtt optimális online streaming tévézési élményt nyújtanak.

 

Az LG televíziói világszerte páratlan filmnézési és videostreaming-élményt nyújtanak 4K felbontásban a Netflix előfizetői számára, akik szabadon válogathatnak a díjnyertes sorozatokat és mozifilmeket, valamint az idénre tervezett, több mint 600 órányi, exkluzív saját gyártású műsort felvonultató online videotéka kínálatából. Ha a webOS 3.0 operációs rendszerrel ellátott, 4K televíziókat választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a készülék bekapcsolását követően olyan gyorsan indul el a Netflix alkalmazás, amilyen sebességre jelenleg egyetlen más konkurens modell sem képes. A webOS 3.0 másik sajátossága – a Fast App Switching – lehetővé teszi, hogy olyan könnyedén váltogassunk a Netflix, illetve más alkalmazások és böngésző között, mintha csak tévécsatornák között váltogatnánk.

 

A páratlan 4K tartalmakon túl az LG tévéi már készen állnak a HDR tartalmak megjelenítésére is. Az LG OLED és Super UHD tévékészülékei teljesen kompatibilisek mind a HDR10, mind a Dolby Vision HDR formátumokkal, így tökéletesen jelenítik meg a Netflix saját gyártású HDR-tartalmait, köztük a Marco Polo sorozat első évadának epizódjait, illetve a Marvel hamarosan bemutatandó Daredevil sorozatát.

 

 

 

„Nagy örömmel fogadtuk, hogy a Netflix Recommended TV programja immár a második egymást követő évben ismerte el okostelevízióink páratlan teljesítményét” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG prémium kategóriás 4K OLED televíziói az okostévé-funkciókon túl páratlan 4K felbontást is kínálnak. Azzal, hogy mind több 4K és HDR Netflix-tartalom érhető el világszerte, az vált a leginkább kézenfekvővé, hogy a vásárlók az LG kínálatából válasszanak televíziót.”

 

„Az LG továbbra is vezető szerepet tölt be abban, hogy könnyebben és gyorsabban használhatóvá tegye az olyan streaming szolgáltatásokat, mint amilyen a Netflix is” — mondta Scott Mirer, a Netflix alelnöke. „Örömmel üdvözöljük az LG legújabb, webOS 3.0 operációs rendszerű, a Netflix-előfizetők számára világszerte elsőrangú élményt nyújtó 4K UHD tévéit a Netflix által ajánlott készülékek között.”

 

Az LG televíziók használói egyszerűen, a webOS okostévé-platformon elérhető Netflix alkalmazás kiválasztásával férhetnek hozzá a Netflix szolgáltatásához. A Netflix a régebbi, Netcast operációs rendszerrel működő LG okostévék szinte mindegyikén is elérhető. A Netflix által ajánlott készülékek teljes listája ezen a linken érhető el: www.netflix.com/recommendedtv, az LG Netflix-kompatibilis televízióinak listája pedig – egyéb hasznos információk mellett – itt található: http://www.lg.com/hu/netflix-regisztracio/index.

 

A Netflix idén januártól érhető el Magyarországon, az LG televíziót használók pedig akár közvetlenül, okostévéjükön keresztül is regisztrálhatnak a hatalmas mennyiségű szórakoztató tartalmat kínáló szolgáltatásra. A regisztráció könnyedén elvégezhető a számítógépen a http://netflix.com/lg weboldalon, okostelefonon, tableten, de a Netflix-kompatibilis okostévék felületén keresztül is.

 

Netflix-kompatibilis LG okostelevíziók:

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Ez az a nap! 2021 a Puskás Arénában

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap!  is 2021-ben kerül megrendezésre.

2020. május 8. 13:07

Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.

2020. május 7. 15:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás