Inspiráció lakberendezéshez: ma már a tv is dizájnelem

forrás: Prím Online, 2016. április 15. 10:35

A nappali mindig egy otthon szíve, a baráti összejövetelek, családi beszélgetések helyszíne. Nagyon sok időt töltünk itt, ezért különösen fontos, hogy berendezése harmonikus és kényelmes legyen.

Ez inspirálta arra a BRAVIA tv-k alkotóit, hogy a 2016-os modellek még inkább illeszkedjenek otthonunkba, amellett, hogy kikapcsolódást nyújtanak, dizájnelemként is funkcionáljanak.  A régi, nagyméretű televízió már a múlté, a Sony legújabb trendszetter, minimál stílusú készülékei tökéletes kiegészítői környezetüknek.

 

„Egy-egy nappali kialakításakor az ülőgarnitúra, lakástextíliák, a falszín vagy akár a világítás kiválasztása mellett, mára már az elektronikai berendezések is fontos részét képezik a dizájnnak – kezdte Csorba Anita tértervező. „A lakás lehet modern, eklektikus vagy klasszikus, a minimál stílusú készülékek mindegyikbe beleilleszthetők, és harmonikus végeredményt alkotnak. Az elektronikai berendezések kialakításakor ma már a praktikum és az esztétikum kéz a kézben jár. Így mindkét szempontból szuper például, ha a kábelek eltüntetésére is gondolnak a tervezők” – tette hozzá az enteriőr stylist.

 

 

A Sony az új trendeknek megfelelően alakította ki új BRAVIA 2016-os modelljeit, modern, a „A Nappali egy Szelete” dizájnt követő, kifinomult eszközei tökéletesen illeszkednek bárki otthonába, legyen az egy eldugott kis faház vagy egy modern lakosztály a város szívében. Az XD93/XD94 modellek ultra vékony paneljén végighúzódó pezsgőarany vonalnak köszönhetően még karcsúbbnak tűnik a készülék: olyan dísze lehet otthonunknak akár egy festmény, ezért vétek lenne szekrénybe vagy egy panel mögé elrejteni. Ezt a stílust követi az XD85 modell is, amelynek alumínium keretén egy krómezüst vonal fut körbe.

 

 

A praktikusan kialakított alumínium állvány diszkréten eltünteti a készülék hátuljából kifutó kábeleket, így az minden szemszögből pompásan fest. A tökéletesen kivitelezett hátsó nyílásoknak és fali konzolnak köszönhetően a XD93/XD94 modellek a falra szerelve, azzal szinte egybeolvadnak, képként hatnak.

 

Tűéles, élethű képeket varázsol elénk a 4K HDR (High Dynamic Range) technológia, amely nagyobb fényerejével, magasabb kontrasztjával és mélyebb színeivel páratlan élményeket kínál a tévézésben.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05