A Huawei beleszeretett a Virtuózokba

forrás: Prím Online, 2016. április 15. 14:18

A Duna Televízión ma este induló, fiatal komolyzenei tehetségkutató műsor, a Virtuózok szereplői és missziója a Huawei Technologies hazai képviselőit is elbűvölte, ezért a kínai távközlési óriásvállalatnak szándékában áll minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy ez a műsor minél szélesebb körben elterjedjen Kínában.

„Bármilyen furcsán hangzik, a Virtuózok kis és tini versenyzői és a vállalatunk ugyanabban mutat valami rendkívülit, kreatívat és egyedit. Ez pedig nem más, mint a hullámok, a rezgések világa.” – mondta Zheng Weifeng, a Huawei magyarországi vezérigazgatója – „Ez a műsor arra ösztönzi a fiatal tehetségeket országszerte, hogy kövessék álmaikat és nap mint nap mindent megtegyenek azért, hogy nagyszerűbbek legyenek és ezáltal elérjék céljaikat. Ez összhangban van a Huawei értékeivel és jelmondatával is: Make it possible! Ráadásul a Kodály-módszer, amelynek segítségével nemcsak ezek a fiatalok, hanem valamennyi magyar gyerek tanulja a zenét, ma a világon a távol-keleti országokban a legnépszerűbb. A kínai gyökerű Huawei így mindent megtesz azért, hogy tovább segítse a Virtuózok tehetségeinek és a műsornak ismertebbé válását például Kínában.”    

 

Peller Mariann, a Virtuózok producere és licensztulajdonosa örömmel fogadta a távközlési vállalat megkeresését, amely épp az idén április elején bejelentett, első nemzetközi sikereket tovább segíti. 

 

 

Kulcsszavak: Huawei távközlés

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01