Stephan Sieber a Unit4 új vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2016. április 18. 10:37

A Unit4 azonnali hatállyal új vezérigazgatót nevezett ki a Unit4 cégcsoport élére Stephan Sieber személyében. Stephan jelenleg a Unit4 Globális Értékesítési csapatának alelnöke és azt a José Duarte–t váltja, aki 2013 óta töltötte be a vezetői pozíciót.

Stephen 2014 elején csatlakozott a Unit4 globális csapatához, mint stratégiai és operatív igazgató, és 2015-ben vette át az értékesítési vezetői pozíciót. Stephan-nak kiemelkedő szerepe volt a Unit4 szervezeti átalakításában és annak elősegítésében, hogy a Unit4 gyorsan növekvő piacvezetője legyen a szolgáltató szektornak nyújtott vállalati alkalmazások piacán.

 

Léo Apotheker, a Unit4 igazgatótanácsának elnöke így nyilatkozott: "Szeretnénk megköszönni José-nak az elmúlt három évben elért kiváló eredményeit.  Vezetése alatt a Unit4 elérte azt, hogy az egyik legfontosabb szereplője legyen a szolgáltatás-központú szervezetek számára fejlesztett üzleti szoftverek piacának.  Kívánunk neki sok sikert karrierje következő időszakában. Stephan a Unit4 vezetését egy izgalmas időszakban veszi át, amikor a vállalat további potenciális piaci lehetőségek és kihívások előtt áll. Stephan magával hozza operatív és stratégiai vízióit, és örömmel üdvözöljük őt az új szerepében. "

 

Stephan Sieber kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott: "Izgatott vagyok, ugyanakkor nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem ezt a pozíciót a Unit4 cégcsoport élén. A vállalat egy egyedülálló pozíciót ért el a piacon az elmúlt három évben, emberközpontú, innovatív üzleti szoftvereivel. A szolgáltató iparban tevékenykedő vállalatoknál soha nem volt ennél fontosabb az emberek termelékenysége és hatékonysága. Számunkra pedig adott a lehetőség, hogy egy új vállalati szoftver élményét adhassuk át ezeknek a szervezeteknek és azok alkalmazottainak. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen tehetséges és ambiciózus csapat részese lehetek, egy olyan pozícióban, ahol a következő mérföldkő felé vezethetem a vállalatot."

 

A Unit4 élén eltöltött sikeres három év után José Duarte lemondott vezérigazgatói pozíciójáról, hogy a vállalati szoftverek piacát elhagyva új iparágban is kipróbálhassa magát.

 

Kulcsszavak: vezetőváltás UNIT4

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Fesztivál maratonnal vár a hosszúhétvégén a PLÁZS

A PLÁZS augusztus 16. és 20. között egy fesztiválnak is beillő programsorozattal várja a felüdülésre vágyókat. A nappali balatoni és medence parti lazulást éjszaka feneketlen bulizás váltja, az öt nap alatt itt is hőhullámként csap le a Balatoni Retro Láz, Fritz Kalkbrennerrel jön a Gold Beach Electric Fest, a We Love Balaton pedig Don Diabloval erősít.

2019. augusztus 16. 08:57

Majka duplázik a PLÁZSon augusztus 10-én!

Nincs is jobb hely most a kánikula ellen, mint a Balaton partja. Pláne, ha a pancsolás és hűsölés mellett éjszaka belevethetjük magunkat az önfeledt szórakozásba. A siófoki PLÁZSon természetesen ezen a hétvégén sem lesz hiány buliból: pénteken PoolParty, Bailando - Latin Nights és Metzker Viki várnak, míg szombaton Majka tér vissza a nyáron másodjára egy masszív koncerttel a Hősök társaságában.

2019. augusztus 9. 15:03

A Beatles legendás tetőkoncertjére emlékeznek Siófokon

Magyarországon egyedülálló módon idézik meg a The Beatles 1969-es koncertjét Siófokon, a Kálmán Imre Kulturális Központ tetején augusztus 10-én.

2019. augusztus 9. 13:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás