Ilyen innovatív és diszruptív szafarin még nem jártál

forrás: Prím Online, 2016. április 19. 15:20

Ahogy közeleg a Budapesten először debütáló Startup Safary, az általában is nyüzsgő start-up világ még jobban „zsizseg” - felvillanyozódva a nyilvános bemutatkozás lehetőségétől.

Ahogy egy szafari során az élőlényeket természetes közegükben, úgy most a feltörekvő cégeket eredeti lelőhelyükön figyelhetjük meg. Egyedülálló alkalom ez arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerhessenek a start-upok, tőkebefektetők, akcelerátorok, inkubátorok és közösségi központok kulisszatitkaiba. Az eseménydús két napban reggelik, irodai bejárások, workshopok, hackathonok, tech találkozók, science shopok és számtalan egyéb program is helyet kap.

 

Felmerül azonban a nagy kérdés mindenkiben, aki ebben a misztikus és varázslatos, egyre népszerűbb világban, azaz a start-up közegben mozog: hogyan tűnj ki a többiek közül és miként találd meg a brandednek megfelelő kollégát? Miként gondoskodj arról, hogy a cég szempontjából megfelelő és innovatív eszközökkel építkezz?

 

Nos, lehet, hogy nem a HR kifejezés lesz az, ami az új innovátoroknak elsőre beugrik, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a világon minden az emberi kapcsolatokról szól: legyen szó munkatársakról, kollégákról, irodai haverokról vagy munkamúzsáról, hívhatjuk bárminek. Ha mázlid van, az ideális munkakörülmények csak úgy maguktól kialakulnak vagy az álommunkatárs szimplán bekopogtat a belvárosi közösségi iroda ajtaján. Ezt a szerencsét fogja ernyő alá a HRN által életre hívott disruptHR kezdeményezés, hogy segítsen a szervezeteknek céljaik megvalósításában. A disruptHR startupperek olyan közössége, akik formabontó és innovatív ötletekkel és elképzelésekkel szeretnék lerázni az elavult céges megoldásokat és hagyományokat.

 

A HRN (Human Resources Network) egy olyan új szemléletű kutatókból, elemzőkből, rendezvényszervezőkből álló dinamikus hálózat, amelynek tagjai a legnagyobb HR technológiai szakembereket és HR szakértőket hozzák „egy tető alá” a HR Tech World rendezvények alkalmával, ahol a vállalatok kihívásaira keresik a válaszokat. A disruptHR, avagy ez a startupon belüli startup, a legújabb és leginnovatívabb HR technológiai megoldásokkal formálja át az iparág jövőjét. Egy olyan energikus, pörgős platform, amelyben valódi techy geekek írják át a jól bevált üzleti sémákat. Igazi alternatív megoldásokat ajánlanak mindazoknak, akiket az örökös nagy dilemma, a tehetségek kiaknázása és megtartása fogalkoztat.

 

Egészen izgalmas és inspiráló látni, ahogy energikus és dinamikus emberek, bármilyen korosztályból, eltérő tapasztalattal, igazán változatos szakmai háttérrel egy nagy közös városi szafarira indulnak, hogy közösen formálják a jövőt. Indulhat a kaland!

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59