Samsung Add Magad! Pályázat - váltsd csúcskategóriás mosógépre a tippjeidet!

forrás: Prím Online, 2016. április 20. 11:00

A Samsung Magyar Zrt. elindította az AddWash mosógépéhez kapcsolódó Add Magad! Pályázatát, amelynek fő célja, hogy az emberek megosszák egymással jól bevált háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, és ezáltal segítsenek másoknak is értékes időt spórolni.

A pályázat második részében a kreativitásé a főszerep: olyan történeteket vár a vállalat, amelyben a pályázók elmesélik, miként könnyítenék meg az életüket az AddWash mosógép innovatív funkciói. Valaki számára a története valósággá válik, hiszen a legjobb pályamű beküldője megnyeri a Samsung 229 990 Ft értékű AddWash mosógépét.

 

Rengeteg gyakorlott háziasszonynak vannak hatékony időnyerő trükkjei az igazán eredményes otthoni munkavégzéséhez. Egy valóban hatásos házi vízkőoldó recept, egy ruhaszárítási módszer, amellyel megspórolható a vasalással töltött idő vagy egy olyan jól kialakított időbeosztás, amely háziasszonyok ezreinek nyújthat segítséget a tavaszi nagytakarításhoz. 

 

 

Ezeket a háztartási és időgazdálkodási ötleteket szeretné a Samsung az Add Magad! Pályázat első részében összegyűjteni és másokkal is megosztani. A pályázat második részében a Samsung arra kéri a résztvevőket, hogy képzeljék el és írják meg: az ő életüket hogyan tenné könnyebbé a Samsung AddWash mosógép.

 

A történetben szerepet kaphat a készülék ajtaján elhelyezett extra ablak, amelyen keresztül könnyedén hozzáadhatóak a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok, vagy a SuperSpeed funkció, melynek segítségével megszűnnek a várakozással töltött hosszú órák, hiszen az AddWash mosógép már akár kevesebb, mint egy óra alatt is képes tisztává varázsolni a szennyest. A pályázó beleszőheti a történetébe annak előnyeit, hogy a készülékét a mobiltelefonja segítségével távolról, a legváratlanabb helyzetben is elindíthatja. De beszámolhat arról is, mivel tölti a kényes ruhák kézi mosása helyett az idejét: az Addwash mosógép által létrehozott aktív hab ugyanis a hagyományos mosószeres vízhez képest ugyanis negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe még hideg (15°C) vízben is, így kíméletesen varázsolja makulátlanná a legkényesebb anyagokat is. 

 

 

A résztvevőknek nincs más dolguk, mint 2016. május 19-ig beküldeni saját apró háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, utánajárni, milyen hatékony funkciókkal bír a Samsung AddWash mosógépe és megírni, hogyan válna könnyebbé az életük általa.  A pályázók között 2016. május 26-án 10 darab AddWash mosócsomagot sorsolnak ki, a legjobb ötlet beküldője pedig egy Samsung WW80K6414QW típusú AddWash mosógéppel lesz gazdagabb. 

 

A pályázatról bővebb információ és a részletes feladatleírás a http://www.samsung.com/hu/article/add-wash-contest weboldalon érhető el.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás