Samsung Add Magad! Pályázat - váltsd csúcskategóriás mosógépre a tippjeidet!

forrás: Prím Online, 2016. április 20. 11:00

A Samsung Magyar Zrt. elindította az AddWash mosógépéhez kapcsolódó Add Magad! Pályázatát, amelynek fő célja, hogy az emberek megosszák egymással jól bevált háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, és ezáltal segítsenek másoknak is értékes időt spórolni.

A pályázat második részében a kreativitásé a főszerep: olyan történeteket vár a vállalat, amelyben a pályázók elmesélik, miként könnyítenék meg az életüket az AddWash mosógép innovatív funkciói. Valaki számára a története valósággá válik, hiszen a legjobb pályamű beküldője megnyeri a Samsung 229 990 Ft értékű AddWash mosógépét.

 

Rengeteg gyakorlott háziasszonynak vannak hatékony időnyerő trükkjei az igazán eredményes otthoni munkavégzéséhez. Egy valóban hatásos házi vízkőoldó recept, egy ruhaszárítási módszer, amellyel megspórolható a vasalással töltött idő vagy egy olyan jól kialakított időbeosztás, amely háziasszonyok ezreinek nyújthat segítséget a tavaszi nagytakarításhoz. 

 

 

Ezeket a háztartási és időgazdálkodási ötleteket szeretné a Samsung az Add Magad! Pályázat első részében összegyűjteni és másokkal is megosztani. A pályázat második részében a Samsung arra kéri a résztvevőket, hogy képzeljék el és írják meg: az ő életüket hogyan tenné könnyebbé a Samsung AddWash mosógép.

 

A történetben szerepet kaphat a készülék ajtaján elhelyezett extra ablak, amelyen keresztül könnyedén hozzáadhatóak a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok, vagy a SuperSpeed funkció, melynek segítségével megszűnnek a várakozással töltött hosszú órák, hiszen az AddWash mosógép már akár kevesebb, mint egy óra alatt is képes tisztává varázsolni a szennyest. A pályázó beleszőheti a történetébe annak előnyeit, hogy a készülékét a mobiltelefonja segítségével távolról, a legváratlanabb helyzetben is elindíthatja. De beszámolhat arról is, mivel tölti a kényes ruhák kézi mosása helyett az idejét: az Addwash mosógép által létrehozott aktív hab ugyanis a hagyományos mosószeres vízhez képest ugyanis negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe még hideg (15°C) vízben is, így kíméletesen varázsolja makulátlanná a legkényesebb anyagokat is. 

 

 

A résztvevőknek nincs más dolguk, mint 2016. május 19-ig beküldeni saját apró háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, utánajárni, milyen hatékony funkciókkal bír a Samsung AddWash mosógépe és megírni, hogyan válna könnyebbé az életük általa.  A pályázók között 2016. május 26-án 10 darab AddWash mosócsomagot sorsolnak ki, a legjobb ötlet beküldője pedig egy Samsung WW80K6414QW típusú AddWash mosógéppel lesz gazdagabb. 

 

A pályázatról bővebb információ és a részletes feladatleírás a http://www.samsung.com/hu/article/add-wash-contest weboldalon érhető el.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01