Samsung Add Magad! Pályázat - váltsd csúcskategóriás mosógépre a tippjeidet!

forrás: Prím Online, 2016. április 20. 11:00

A Samsung Magyar Zrt. elindította az AddWash mosógépéhez kapcsolódó Add Magad! Pályázatát, amelynek fő célja, hogy az emberek megosszák egymással jól bevált háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, és ezáltal segítsenek másoknak is értékes időt spórolni.

A pályázat második részében a kreativitásé a főszerep: olyan történeteket vár a vállalat, amelyben a pályázók elmesélik, miként könnyítenék meg az életüket az AddWash mosógép innovatív funkciói. Valaki számára a története valósággá válik, hiszen a legjobb pályamű beküldője megnyeri a Samsung 229 990 Ft értékű AddWash mosógépét.

 

Rengeteg gyakorlott háziasszonynak vannak hatékony időnyerő trükkjei az igazán eredményes otthoni munkavégzéséhez. Egy valóban hatásos házi vízkőoldó recept, egy ruhaszárítási módszer, amellyel megspórolható a vasalással töltött idő vagy egy olyan jól kialakított időbeosztás, amely háziasszonyok ezreinek nyújthat segítséget a tavaszi nagytakarításhoz. 

 

 

Ezeket a háztartási és időgazdálkodási ötleteket szeretné a Samsung az Add Magad! Pályázat első részében összegyűjteni és másokkal is megosztani. A pályázat második részében a Samsung arra kéri a résztvevőket, hogy képzeljék el és írják meg: az ő életüket hogyan tenné könnyebbé a Samsung AddWash mosógép.

 

A történetben szerepet kaphat a készülék ajtaján elhelyezett extra ablak, amelyen keresztül könnyedén hozzáadhatóak a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok, vagy a SuperSpeed funkció, melynek segítségével megszűnnek a várakozással töltött hosszú órák, hiszen az AddWash mosógép már akár kevesebb, mint egy óra alatt is képes tisztává varázsolni a szennyest. A pályázó beleszőheti a történetébe annak előnyeit, hogy a készülékét a mobiltelefonja segítségével távolról, a legváratlanabb helyzetben is elindíthatja. De beszámolhat arról is, mivel tölti a kényes ruhák kézi mosása helyett az idejét: az Addwash mosógép által létrehozott aktív hab ugyanis a hagyományos mosószeres vízhez képest ugyanis negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe még hideg (15°C) vízben is, így kíméletesen varázsolja makulátlanná a legkényesebb anyagokat is. 

 

 

A résztvevőknek nincs más dolguk, mint 2016. május 19-ig beküldeni saját apró háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, utánajárni, milyen hatékony funkciókkal bír a Samsung AddWash mosógépe és megírni, hogyan válna könnyebbé az életük általa.  A pályázók között 2016. május 26-án 10 darab AddWash mosócsomagot sorsolnak ki, a legjobb ötlet beküldője pedig egy Samsung WW80K6414QW típusú AddWash mosógéppel lesz gazdagabb. 

 

A pályázatról bővebb információ és a részletes feladatleírás a http://www.samsung.com/hu/article/add-wash-contest weboldalon érhető el.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kutatás: mire vágynak a magyarok az ágyban

Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni nemzetközi adatokkal. Ezúttal azonban a legnagyobb hazai szexpartner kereső weboldal, a Szexrandi.hu készített egy nagy országos felmérést, melyen közel 1400-an vettek részt és amin keresztül beláthatunk most a többiek fejébe: azaz ki, mire izgul, ha szexről van szó. Gondolta volna például, hogy a szexpartnert kereső nők egyharmada biszexuális és a férfiaknál is 10% ez az arány? 

2020. június 9. 23:32

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás