Trónok (no meg tétek) harca

forrás: Prím Online, 2016. április 25. 16:34

Ma hajnalban elindult az HBO világsikerű sorozata, a Tónok harca legújabb, 6. évada, több kísérőműsorral és egy online játékkal együtt.

Az első epizód ingyen, regisztráció nélkül elérhető az HBO GO-n, az HBO online videótárában.

 

A 6. évad különlegessége, hogy ezúttal senki nem tudja, hogyan folytatódik a történet, hiszen az HBO sorozata lehagyta a George R. R. Martin könyveit, így még a legnagyobb rajongók is csak tapogatózhatnak a történettel kapcsolatban… Az HBO előfizetők azonban semmiről sem maradnak le, hiszen az amerikai premierrel egyidőben magyar feliratosan is megtekinthető a legújabb epizód az HBO-n és az HBO GO oldalán. A szinkronos változat 2 hét múlva, május 8-án indul, ekkor lesz elérhető HBO GO-n is.

 

KAPCSOLJUK WESTEROST!

 

Ennek kapcsán egy különleges, interaktív kibeszélő műsort készítünk a 24.hu-val közösen KAPCSOLJUK WESTEROST! néven. A 24.hu újságírói a 10 héten át tartó Facebook Live show-ban szakértő vendégekkel beszélik meg az epizód történéseit, és közösen tippelik meg, mit hoz vajon a folytatás.  Ebbe azonban bevonják a rajongókat is, hiszen az élő műsor alatt várják a kérdéseket, teóriákat is.

 

Időpont: minden hétfőn este 21 óra után pár perccel, platform: a 24.hu Facebook oldala

 

A TRÓNOK NYOMÁBAN (AFTER THE THRONES)

Az HBO Andy Greenwald és Chris Ryan  közreműködésével szintén egy heti kibeszélővel készül az HBO előfizetők számára.

Minden szerdán 30 perces műsor lesz látható az HBO GO-n és az HBO csatornáján is. 

 

TÉTEK HARCA (BATTLE OF ODDS)

 
Az HBO a POSSIBLE kreatív ügynökséggel együttműködve útjára indított egy online játékot is Tétek harca (Battle of Odds) névvel, mely a Trónok harca következő, hatodik évada alatt végig fut majd. A sorozat világpremiere helyi idő szerint ma hajnalban volt, az országonkénti premierek pedig ma este fognak adásba kerülni.
 
A sorozat ettől az évadtól kezdve különválik a könyvtől, ami miatt nehéz megjósolni, hogy kivel mi fog történni. Így nem marad más, mint a találgatás, ami jó lehetőség arra, hogy az HBO tovább fokozza a rajongók kíváncsiságát és még magasabb szintre emelje az izgalmat.
 
A POSSIBLE által kitalált és megalkotott Tétek Harca játékban a Trónok harca soron következő részeinek eseményeire lehet tippelni a hatodik évad teljes ideje alatt. A játékosok virtuális arany pénzekkel gazdálkodhatnak, és minden attól függ, hogy ki, mennyire ügyesen forgatja a téteket, mivel a lehetséges válaszok kifizetési százaléka az adott válaszra tippelő játékosok száma szerint nő vagy csökken. A Tétek harca játékban tehát nem csak a tudás, de a jó stratégia is számít.
 
 
A Tétek harca hét országban egy időben startolt el, így a magyar rajongókon kívül a lengyel, a cseh, a horvát, a szerb, a szlovén és a bolgár rajongók is bátran harcba szállhatnak a győzelemért. A játék oldalának funkciói folyamatosan bővülni fognak, melyek segítségével az HBO közvetlenül, személyre szabottan tud majd a felhasználóival kapcsolatba lépni.
 
A fejlesztést hosszas egyeztetetés előzte meg az HBO régiós központja, a helyi HBO irodák, valamint a POSSIBLE között. A jól működő kooperációnak köszönhetően mindössze 1 hónap alatt sikerült elkészíteni minden országnak a játéknak helyt adó honlap lokalizált verzióját. A Tétek harca projekten egy 10 fős magyar csapat dolgozott, és bár közöttük is sok Trónok Harca rajongó várta, hogy esetleg néhány kulisszatitkot megtudhassanak az új évadról, a történetet folytatását az HBO még előttük is hét pecsétes lakattal őrzi. Azt is, hogy vajon Havas Jon él-e még, vagy sem.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Banksy végre Budapesten!

Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatunk Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítást. Az ART OF BANKSY mintegy 70 művön keresztül mutatja be az “ismeretlen zseni” művészetét a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében, február 1-től a Tesla Loftban.

2020. január 20. 16:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás