Idén is várja az üzleti kapcsolatot keresőket a Budapest Business Party

forrás: Prím Online, 2016. április 25. 15:48

Az évek során Budapest egyik legjelentősebb üzleti networking eseményévé nőtte ki magát a Budapest Business Party, amelyet idén 5. alkalommal rendeznek meg, június 3-án az Európa Hajón.

A Budapest Business Party alapötlete, hogy a partnerek és a résztvevők számára kötetlen és egyedi környezetben biztosítson lehetőséget az üzleti kapcsolatépítésre. Minden jelenlévő vállalat elkészíti saját játékát, amellyel vidám formában mutathatja be cégét és annak tevékenységét. A meghívott vendégek a játékokon pontokat gyűjthetnek, amikkel értékes nyereményekhez juthatnak.

 

„Öt évvel ezelőtt számos vállalat szenvedett a gazdasági válság következményeitől. Senki sem kockáztatott, senki sem próbált valami újba kezdeni. Ekkor döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy estét, ami segíthet, hogy együtt küzdjünk meg a válsággal, hogy a jövőbe nézzünk és keressünk új üzleti kapcsolatokat egy boldog környezetben. Öt év után is lelkes vagyok, és elégedett azzal, amit a Budapest Business Party elért” – mondta el Alessandro Farina, a szervező ITL Group tulajdonosa.

 

2015-ben az ITL Group 42 vállalatot és mintegy 1700 résztvevőt látott vendégül az eseményen, akiknek a többsége vezető beosztásban dolgozik különböző iparágakban. Az utóbbi években olyan nagyvállalatok képviseltették magukat, mint a Ferrari, a Vodafone, a Fiat, az Alitalia vagy a Raiffeisen Bank. Emellett természetesen a helyi piaci szereplők is nagyra értékelték, hogy egyedi és szórakoztató módon mutathatták be szolgáltatásaikat és termékeiket.

 

A Budapest Business Party egy meghívásos alapú B2B esemény az ITL Group tanácsadó vállalatcsoport szervezésében, amely aktív szereplője a HR, jogi, könyvelési, audit és adótanácsadó, valamint a marketing és ingatlan piacnak. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59