Új ügyvezető Ricoh Europe élén

forrás: Prím Online, 2016. április 27. 09:04

A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

Calabuig több mint 23 éve dolgozik a Ricoh-nál, számos senior pozíciót betöltve a cégen belül, beleértve igazgatói és ügyvezető igazgatói beosztásokat is különböző helyszíneken. A köztiszteletnek örvendő, nagyra becsült. Calabuig az elmúlt négy év során egy kézben irányította a franciaországi és a spanyolországi irodát. Újító szellemű vezető, aki lenyűgöző múlttal rendelkezik a projekt-megvalósítás és a tehetséggondozás terén. Széles körű ismeretei vannak a kis-, közepes- és nagyvállalati üzleti igényekkel, a Ricoh stratégiai ügyfeleivel és partnercsatornáival kapcsolatosan egyaránt.

 

Európa-szerte összesen 23 leányvállalat riportol neki, feladatai közé tartozik emellett a Ricoh Europe működésének és ellátási láncának felügyelete is. Közvetlen felettese David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

 

Enrique Calabuig iskolai végzettségét tekintve villamosmérnöki mesterdiplomát szerzett, emellett elvégzett egy General Management Program képzést is. Tanulmányait számos országban folytatta, többek között Spanyolországban és az USA-ban.  

 

Calabuig innováció iránti elkötelezettsége, multikulturális háttere, nyelvi ismeretei és tapasztalata, valamint nemzetközi konferenciákon előadóként szerzett gyakorlata jelentősen hozzá fog járulni a Ricoh Europe további sikereihez.

 

Enrique Calabuig a következőt mondta a kinevezésről: „Boldogan vágok bele ebbe az új, izgalmas korszakba a Ricoh Europe-nál. Folyamatos elhivatottságom a tökéletesség iránt karrierem védjegyévé vált, ami bebizonyította, hogy ez a kulcs az új ügyfélértékek megteremtéséhez. Alig várom, hogy mindezt átültessem a gyakorlatba, segítségül hívva a specifikus üzleti kihívásokkal kapcsolatos tudásomat. Legfőbb célom a még eredetibb ügyfélfókuszú innováció, amelynek keretében arra szeretném biztatni a Ricoh Europe dolgozóit, hogy folyamatosan javítsanak az ügyfélkiszolgálás színvonalán, és tegyék fel maguknak a kérdést: ’Valójában milyen igényeik is vannak az ügyfeleinknek?’ Ez jelenti az alapját annak, hogy az ügyfelek számára kínált értékeket egy még magasabb szintre emeljük most és a jövőben”

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója hozzátette: “Enrique sokszínű szakértelmet és tapasztalatot hoz a Ricoh Europe életébe. Ügyfélközpontú elhivatottsága felülmúlhatatlan. Szakmai kvalitásai közül talán a legkiemelkedőbb az, hogy minden szegmensben képes azonosítani és teljesíteni az ügyfelek igényeit. Ez a kinevezés fontos mérföldkő vállalatunk életében, biztos vagyok benne, hogy Enrique személye pozitív hatással lesz cégünkre, megingathatatlanul fókuszál majd ügyfeleinkre és arra, hogy miként lehet folyamatosan fejlődő, hozzáadott értékű szolgáltatást biztosítani üzleti köreinknek."

 

Kulcsszavak: vezetőváltás Ricoh

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50