Új ügyvezető Ricoh Europe élén

forrás: Prím Online, 2016. április 27. 09:04

A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

Calabuig több mint 23 éve dolgozik a Ricoh-nál, számos senior pozíciót betöltve a cégen belül, beleértve igazgatói és ügyvezető igazgatói beosztásokat is különböző helyszíneken. A köztiszteletnek örvendő, nagyra becsült. Calabuig az elmúlt négy év során egy kézben irányította a franciaországi és a spanyolországi irodát. Újító szellemű vezető, aki lenyűgöző múlttal rendelkezik a projekt-megvalósítás és a tehetséggondozás terén. Széles körű ismeretei vannak a kis-, közepes- és nagyvállalati üzleti igényekkel, a Ricoh stratégiai ügyfeleivel és partnercsatornáival kapcsolatosan egyaránt.

 

Európa-szerte összesen 23 leányvállalat riportol neki, feladatai közé tartozik emellett a Ricoh Europe működésének és ellátási láncának felügyelete is. Közvetlen felettese David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

 

Enrique Calabuig iskolai végzettségét tekintve villamosmérnöki mesterdiplomát szerzett, emellett elvégzett egy General Management Program képzést is. Tanulmányait számos országban folytatta, többek között Spanyolországban és az USA-ban.  

 

Calabuig innováció iránti elkötelezettsége, multikulturális háttere, nyelvi ismeretei és tapasztalata, valamint nemzetközi konferenciákon előadóként szerzett gyakorlata jelentősen hozzá fog járulni a Ricoh Europe további sikereihez.

 

Enrique Calabuig a következőt mondta a kinevezésről: „Boldogan vágok bele ebbe az új, izgalmas korszakba a Ricoh Europe-nál. Folyamatos elhivatottságom a tökéletesség iránt karrierem védjegyévé vált, ami bebizonyította, hogy ez a kulcs az új ügyfélértékek megteremtéséhez. Alig várom, hogy mindezt átültessem a gyakorlatba, segítségül hívva a specifikus üzleti kihívásokkal kapcsolatos tudásomat. Legfőbb célom a még eredetibb ügyfélfókuszú innováció, amelynek keretében arra szeretném biztatni a Ricoh Europe dolgozóit, hogy folyamatosan javítsanak az ügyfélkiszolgálás színvonalán, és tegyék fel maguknak a kérdést: ’Valójában milyen igényeik is vannak az ügyfeleinknek?’ Ez jelenti az alapját annak, hogy az ügyfelek számára kínált értékeket egy még magasabb szintre emeljük most és a jövőben”

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója hozzátette: “Enrique sokszínű szakértelmet és tapasztalatot hoz a Ricoh Europe életébe. Ügyfélközpontú elhivatottsága felülmúlhatatlan. Szakmai kvalitásai közül talán a legkiemelkedőbb az, hogy minden szegmensben képes azonosítani és teljesíteni az ügyfelek igényeit. Ez a kinevezés fontos mérföldkő vállalatunk életében, biztos vagyok benne, hogy Enrique személye pozitív hatással lesz cégünkre, megingathatatlanul fókuszál majd ügyfeleinkre és arra, hogy miként lehet folyamatosan fejlődő, hozzáadott értékű szolgáltatást biztosítani üzleti köreinknek."

 

Kulcsszavak: vezetőváltás Ricoh

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyszínpadon a Love Revolution

A Sziget két éve hirdette meg a "Love Revolution" kampányt, zászlajára tűzve a fenntarthatóság fontosságát, az emberi jogokat, elitélve a háborút és a fegyverkezést, szót emelve a bőrszín, vallás, vagy akár nemi identitás miatti kirekesztés ellen. Kádár Tamás főszervező elmondta, „A Sziget történetében idén először úgy szeretnénk felhívni a figyelmet a Love Revolution legfontosabb ügyeire, és ezzel a fesztivál értékrendjére, hogy a szó valódi értelmében vett "influenszereket” hívtunk meg, akik a Nagyszínpadon fejtik ki véleményüket a saját témáikban.”

2019. július 23. 17:34

Magyar rendező a nyertesek között a fiatal filmesek európai versenyén

Galambos Levente az öt győztes egyike az Európai Bizottság EUandME elnevezésű kampánya részeként megrendezett filmes versenynek. A nyertes fiatal rendezők fejenként 7500 eurós támogatást kaptak, és neves európai filmrendezők mentorálásával vitték filmre ötletüket. A magyarországi bemutatót július 18-án tartották Budapesten, a Premier KultCaféban. A Rejtett értékek című film már elérhető online is.

2019. július 22. 10:10

Programdömping a PLÁZSon

Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

2019. július 18. 13:24

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás